Καλο docking station για Iphone 5?

Καλα τωρα.. Το lighting ειναι εδω μερικους μηνες και το αλλο 10 χρονια, τι συγκρινεις.. Του χρόνου, ολα σε lightning θα βγαίνουν..

Re: Απάντηση: Καλο docking station για Iphone 5?

Αυτο εδω φαινεται ΟΚ σε όλα, στην οικονομικη κατηγορια:

http://www.golden-i.gr/index.php?pa...id=54&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Το μέγεθος του είναι λίγο μικρό – με ότι συνεπάγεται αυτό
Για 4χΑΑΑ , πάρε και φορτιστή-μπαταρίες ;-)

Τα νέα πρωτόκολλα για BT είναι καλύτερης ποιότητος από τα παλιά ,
αλλά και πάλι εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας, και το εάν και το ηχειακι θα μπορεί να αποδώσει :-)

Εχεις δίκιο, δεν ειναι ακριβως αυτο που ψάχνω, αλλα στην χειροτερη θα παρω ενα τέτοιο για την παραλια.
Παντως το zeppelin το ερωτεύτηκα απο την εμφάνιση και μονο... :love:

Πολυ μικρο + Μπαταρίες AAA = Φίφες...

Εξαλλου αυτο ειναι βασικα επιτράπεζιο, δεν ειναι για μετακινησεις.

Επειδη, αν καταλαβαινω καλα, οι ''περιορισμοι ποιότητας'' του BT δεν σε καίνε, πήγαινε σε κατι καλυτερο με BT Audio (σαν το JBL παραπάνω).

Εχε υποψιν επισης ότι το να καρφωνεις το iPhone στo dock στην παραλία και με παιδια να στριφογυρνανε αριστερα δεξια ενέχει κινδυνους.....

Θελω να εχει και dock οπωσδήποτε (για αλλους λογους).

Εχε υποψιν επισης ότι το να καρφωνεις το iPhone στo dock στην παραλία και με παιδια να στριφογυρνανε αριστερα δεξια ενέχει κινδυνους.....

....

Σωστη παρατήρηση. Με την μπαταρια όμως πιτα στο iphone δεν με βλεπω να ακουω πολυ ωρα μουσική μεσω ΒΤ..

εγω για τη παραλια εχω αυτο ….. tivoli pal
tivolipal_orange.jpg

Δεν ειναι ακριβως αυτο που ψαχνεις , αλλα κανει πολυ καλη δουλεια. Πολυ καλο ραδιοφωνο, εχει line in για οποιαδηποτε πηγη, παιζει με ρευμα και μπαταρια (εχει επαναφορτιζομενη) που κραταει ολη μερα.
Και πολυ καλο ηχο !
http://www.tivoliaudio.com/the-ipal-high-gloss-blue-silver.html

υπαρχει και με bluetooth …. http://www.tivoliaudio.com/pal-bluetooth-portable-radio-glossy-blue.html

Σωστη παρατήρηση. Με την μπαταρια όμως πιτα στο iphone δεν με βλεπω να ακουω πολυ ωρα μουσική μεσω ΒΤ..
Το ποσο θα τραβαει το BT απο την μπαταρια ειναι ενα θεμα προς διερευνηση, οντως

Παντως, ετσι που το κοβω, ενα, σχετικα φθηνο BT για την παραλία και ένα καλύτερο(ης) ποιότητας με dock για το σπιτι / εξοχικο ειναι η καλύτερη λυση (αν φυσικα παιζει η ''διπλη'' λυση).

Επισης καποιο με τον παλιό κονέκτορα και ανταπτορα με καλωδιακι ισως ειναι ''ασφαλεστερη'' λυση για την παραλία.

Άλλος ενας υποψηφιος στα φτηνα μοντελα: http://reviews.cnet.com/bluetooth-speakers/philips-room-to-room/4505-34810_7-35551444.html

Συμπαθες.

Σημειωσε παντως και αυτο που λεει ο τυπος:

Οτι σε πολα docks (οπως αυτο) πρεπει να βγαζεις τη θηκη για να το καρφώσεις

(τωρα φαντασου το αυτο στην παραλία, με αμμους, να φυσσαει και τα μωρα να τρέχουν....)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλο docking station για Iphone 5?

Συμπαθες.

Σημειωσε παντως και αυτο που λεει ο τυπος:

Οτι σε πολα docks (οπως αυτο) πρεπει να βγαζεις τη θηκη για να το καρφώσεις

(τωρα φαντασου το αυτο στην παραλία, με αμμους, να φυσσαει και τα μωρα να τρέχουν....)

Με την δικη μου (και δικη σου) θηκη δεν υπαρχει πρόβλημα φανταζομαι..

Δεν εχεις άδικο. Ενα φθηνο για παραλια και ενα καλο για σπίτι/εξοχικο..
Αν σου κανει η διπλή λύση και σε παίρνει και οικονομικά το JBL Charge μου κανει καλύ λύση γιατί, εκτός των άλλων, έχει μεγαλή μπαταρία και μπορείς να φορτίσεις από αυτό το iPhone αφού τελειώσεις την ακροαση στην παραλία (στην περίπτωση που το BT Audio ξεζουμίζει το τηλ).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλο docking station για Iphone 5?

Με την δικη μου (και δικη σου) θηκη δεν υπαρχει πρόβλημα φανταζομαι..

Μη το λες καθόλου

Το συγκεκριμενο πχ, οπως λεει και ο τυπος, απαιτεί την αφαιρεση και της λεπτότερης θηκης.

Πολλα, οπως και αυτό, έχουν σχετικα φαρδια βάση (γύρω απο τον κονεκτορα δλδ) με αποτέλεσμα να μη μπορει να κουμπώσει μεχρι τερμα το iPhone / iPod στο dock.

Το ιδιο θεμα εχω κι εγω με ενα Logitech dock (και ακόμα και με μια πολύ λεπτη και ελαστική θηκη από σιλικονη ακόμα και στο nano)