Καλο docking station για Iphone 5?

Μπαινει ανετα και στην ποτυροθηκη του αυτοκινητου, μιας που το bass reflex ειναι απο την μια ακρη μονο (απο την αλλη ειναι το usb φορτισης αλλων συσκευών).
Δεν το εχω εδω το logitech για Α-Β αλλα δεν νομιζω πως έπαιζε καθαρότερα.

Re: Απάντηση: Καλο docking station για Iphone 5?

Δεν το εχω εδω το logitech για Α-Β αλλα δεν νομιζω πως έπαιζε καθαρότερα.

Τη Δευτερα να πας και τα 2 στο γραφειο για συγκριτικό :p

μεγειές Τάκη. Για δες και πες μας πόσο κρατάνε οι μπαταρίες. Αν και αυτό σίγουρα θα εξαρτάται από την ένταση.

Σχετικά με την παραλία:
Το γεγονός ότι μπορεί να εκνευριστεί ο διπλανός στην παραλία το έχετε λάβει υπ' όψιν;
Προσωπικά αν μου έσκαγε στην διπλανή ξαπλώστρα τύπος με ηχείο και τίποτα σκυλαδομπαρόκ θα υπήρχε θέμα..... Δεν είναι τυχαίο που όλοι κυκλοφορούν με ακουστικά.
Από την άλλη, αν το έχεις σε πολλλλλλλλλλήηηηηηη χαμηλή ένταση προς τι το ηχείο τότε;

Εκτός αν μιλάμε για τελείως prive παραλία με δική σου παρέα.

Thanks Τασουλη. Οι μπαταριες φαινονται να κρατανε πολύ. Το 12ωρο που ισχυριζονται δεν ξερω αν ισχύει, αλλα οσο το χρησιμοποιησα το ΣΚ δεν μάσησε καθολου.
Για την παραλια, εννοειται για χρηση σε πριβέ φάση ή αλλιως χαμηλά ως "μουσικο χαλί". Ειναι χρησιμο ομως και για βεραντα ή εξοχικο ή και ακομα για το δωματιο της μικρής. Το portability του ειναι εξαιρετικό..

Προσωπικά αν μου έσκαγε στην διπλανή ξαπλώστρα τύπος με ηχείο και τίποτα σκυλαδομπαρόκ θα υπήρχε θέμα.....

Προσωπικα αν μου εσκαγε στην διπλανη ξαπλώστρα ο Τακης με το ηχείο και τις γνωστές λαουντζιες / ''χαλιά'' του θα υπηρχε θεμα.....(αυτοκτονίας) :p :p :p

Λογικό.. αλλωστε οι περισσοτεροι ανθρωποι χαλαρωνουν με death metal, ως γνωστον.. :p

Λογικό.. αλλωστε οι περισσοτεροι ανθρωποι χαλαρωνουν με death metal, ως γνωστον.. :p

Μπά, δε παίζει death metal το μαραφέτι σου, πολύ μικρό και αθώο το κόβω :D

Για άλλη μια φορά μπράβο για την επιλογή, ΙΜΗΟ είναι αντιπροσωπευτικό της νέα γενιάς , εξοπλισμένο για παραλία και χρήση σαν αστακός – σε μέγεθος άλλωστε σαν αστακός είναι :p

TNX και για το mini review :-)

Για την παραλια, εννοειται για χρηση σε πριβέ φάση ή αλλιως χαμηλά ως "μουσικο χαλί".

As expected. Αυτά που λέω. Αρα άχρηστο για παραλία με κόσμο. Χίλιες φορές με ακουστικά παρά ως "μουσικό χαλί" για να μην στην πει ο διπλανός.

Εφόσον λοιπόν κατά 99% θα είναι για προσωπική χρήση, δεν σε εμπόδιζε τίποτα να πάρεις κάτι πιό βαρβάτο.

Αχρηστο για την δικη σου χρηση. Για την δικη μου, αυτο το καλοκαίρι ειναι τρομερα χρηστικο (πχ στην Σκιαθο που κλείσαμε, εχει από κατω ιδιωτικη παραλια).
Και δεν παιζει "προσωπικη χρηση" με μωρα Τασο.. Αυτο το ξερεις καλύτερα.. ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλο docking station για Iphone 5?

Μπά, δε παίζει death metal το μαραφέτι σου, πολύ μικρό και αθώο το κόβω :D

Για άλλη μια φορά μπράβο για την επιλογή, ΙΜΗΟ είναι αντιπροσωπευτικό της νέα γενιάς , εξοπλισμένο για παραλία και χρήση σαν αστακός – σε μέγεθος άλλωστε σαν αστακός είναι :p

TNX και για το mini review :-)

Μερσί! :)

Επειδή είμαι ενα βήμα πριν την παραγγελία του, δηλαδή τι ένα, μισό... διαβάζω για καλά μπάσα και μεσαίες στα ιντερνετικά reviews. Απο treble πως πάει;