Καλό και φθηνό tuner??

Αυτόπου παραθέτι ο φίλος παραπάνω δεν κυκλοφορεί πια, το νέο μοντέλο είναι 1500 TU.
Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Γενικά δεν έχει τίποτα καλούδια όσον αφορά μικρορυθμίσεις, wide/naroow band, ή κάτι άλλο που να δέιχνει ότι η λήψη του θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Ξέρω γω? Μήπως ψάχνω ψίλους στα άχυρα?

Ναι το έχω δεί και ακουσει... Απο όσο καταλαβαίνω είναι το ίδιο εκτός του ότι εχει αλαξει προσοψη - facelift που έγεινε σε όλλα τα μοντέλα denon

καμιά πατέντα κανείς για τηλεχειρισμό του Marantz?
π.χ. προηγούμενο μοντέλο ενιχυτή που να έχει d-bus και ως ενισχυτής να μην παίζει αλλά να παίζει μόνο το remote? Λέω εγώ τώρα!

Re: Απάντηση: Καλό και φθηνό tuner??

Αυτόπου παραθέτι ο φίλος παραπάνω δεν κυκλοφορεί πια, το νέο μοντέλο είναι 1500 TU.
Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Γενικά δεν έχει τίποτα καλούδια όσον αφορά μικρορυθμίσεις, wide/naroow band, ή κάτι άλλο που να δέιχνει ότι η λήψη του θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Ξέρω γω? Μήπως ψάχνω ψίλους στα άχυρα?

το εχω οπως και το nad ,to denon ειναι καλο ισως λιγο στεγνο απο χροιες,
το nad einai πιο μουσικο και στο προτεινω .Για τηλεχειρισμο νομιζω παιρνει απο ενισχυτη της εταιρειας .

Εχει ακούσει κανείς το marantz st 6001. οσο το βλέπω τόσο μου αρέσει και αρχίζω να χωνεύω ότι δεν θ αέχω τηλεχειρισμό!

Απο τη πλευρά μου επειδή το εχω δώσει σε κόσμο που κατοικεί σε δύσκολες περιοχές ως προς τη λήψη ( Αργυρούπολη και πέρα ) μέχρι Ανάβυσο μου εχουν πεί καλά λόγια για τη λήψη του .
Τώρα επειδη εχουν προταθει και ακριβότερα μηχανήματα θα πρέπει να πούμε και γιά το tuner της naim

Κατόπιν υπόδειξης έμπειρου γνωστού που εκτιμώ, κατέληξα στο Cayin 220ti.
Εξαιρετική λήψη, και πολύ καλός ήχος, είναι τα πρώτα σημάδια από το ΣΚ.
Να'στε καλά για τη βοήθεια.

Φίλε vmantas,

Αν επιτρέπεις με βάση ποιο κριτήριο επελέγη ο Cayin ενατνι του Nad;

Επίσης πόσο τον αγόρασες και από που;

Είμαι επίσης προς αγορά και καθώς δεν έχω εμπειρία, θα βασιστώ στην δικιά σας.

Το budget είναι περίπου 250 αλλά είναι συζητήσιμο αν το κάτι παραπάνω το αξίζει.

Αν δεν μπορείς να απαντήσεις εδώ, παρακαλώ pm.

Οπως είπα κατέληξα κατόπιν υπόδειξης ανθρώπου που ασχολείται πολλά χρόνια με το άθλημα και το είχε ακούσει σε αντιπαράθεση με παλι´αμοντέλα αναφοράς marantz και revox, και το θεώρησε καλύτερο.
Τα λεφτά που το πήρα εγώ ήταν 330.
Σε σχέση με το marantz, και μόνο για το telecontrol δεν το σκέφτηκα καθόλου τα 80 ευρώ παραπάνω.
Εχω μείνει πολύ ικανοποιημένος με τη λήψη του (με τη δικιά του εσωτερική κεραία-καλώδιο) και από τον ήχο όπως βγαίνει από το συστήμα μου.
Προτείνεται.

Θα ήθελα να μου προτείνετε, εάν ξέρετε, ένα καλό αλλά και οικονομικό tuner.
Ψηφιακό με μνήμες και όσο το δυνατόν καλύτερη λήψη.
Θα το χρησιμοποιώ κυρίως για να ακούω ειδήσεις και μουσικές εκπομπές. Μένω στον Κοκ.Μύλο όπου έχουμε πολύ καλό ραδιοφωνικό σήμα. θα δουλέψει με την εσωτερική κεραία.

Οικονομικό λέγοντας εννοώ μέχρι 250 .

Ευχαριστώ πολύ[/quo
Γεια σου φιλε εχω ενα tuner που μπωρει να σε ενδιαφερει ειναι σε αψογη κατασταση λιγες ωρες δουλεμενο και 8α σου δωσω και ενα καλο RCA να το συνδεσεις αν το παρεις SHERWOOD TX-5090 FM/WM/LW Tuner with RDS κανει γυρω στα 200 ευρω εγω το δινω 120.
με λενε Ηλια 6972017291