Καλό ταξίδι Δημήτρη .....

Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω τι να γράψω και να μην είναι λίγο.
Από τη στιγμή που το διάβασα περιμένω να μπει και να μας βρίσει.
Είναι μερικοί άνθρωποι που δένεσαι μαζί τους από την αύρα που εκπέμπουν τα γραπτά τους.
Που αυτή είναι πολλαπλάσια όταν τους γνωρίζεις από κοντά.
Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης. Δεν μπορώ να γράψω "ήταν". Έχει αφήσει ανεξίτηλη την παρουσία του εδώ μέσα, ζωντανή.
Όπου τον χρειάστηκε το forum, το σωματείο, οι φίλοι του έδωσε το παρόν.
Μία τεράστια ψυχούλα.

Καλό ταξίδι Δημήτρη

O Δημήτρης ήταν ένας μποέμ τύπος, με πάθος για τα μη ευτελή και αδιαφορία ως περιφρόνηση για τα τετριμμένα ...

Ήταν κυριολεκτικά ένα ηφαίστειο παραγεμισμένο με βανίλια ...

Νοιώθω όπως απλώνω το βλέμμα μου πάνω από τις αθηναϊκές πολυκατοικίες, τις ποιότητες του αέρα να έχουν ενωθεί με την αύρα του και την φωνή του να ουρλιάζει : ζήσε, ζήσε ....

Last edited:
Όταν το έμαθα μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι και ακόμα δεν έχω συνέλθει. Ο Δημήτρης ήταν απο τα πιο αγαπητά μέλη του φόρουμ, έχω ένα σωρό ιστορίες να γράψω, αλλά να, δε μου έρχεται. Καλό του ταξίδι.

H αδόκητη και συνάμα τραγική απώλεια του Μήτσου,κάτω απο συντριπτικές συνθήκες,μαζί με την αδελφή του, έχει σχεδόν κινηματογραφικα στοιχεία..Από τους πρώτους εδώ μεσα ,με χιούμορ , διάθεση για μάθηση,μοναχικός και φέρων ένα μόνιμο βάρος της ύπαρξης..
Μακάρι να αναπαυθεί τώρα .

Λυπάμαι πολύ.

Εύχομαι σε όλους να είστε καλά..

Το club υπήρξε μια πολυ σημαντική παράμετρος ,σε συγκεκριμενη περίοδο της ζωής μου και δεν το έχω ξεχάσει...

Κρίμα, πολύ κρίμα. Με τον τρόπο και το ύφος που έγραφε ήταν αδύνατον να μην ένιωθες οικειότητα αλλά και σεβασμό απέναντι στο άτομο που φανταζόσουν, πίσω από το avatar του.
Κεραυνός εν αιθρία. Τα λόγια πνίγονται, χάνονται.....

Δεν τον γνώριζα αλλά από τα γραφόμενα σας φαίνεται ότι με τον ταπεινό και δοτικό του χαρακτήρα θα αναπαύεται τώρα η ψυχή του στη δροσιά του παραδείσου. Κουράγιο να δίνει η Παναγία στους οικείους τους, πάντα η απώλεια αγαπημένων προσώπων είναι δύσκολα διαχειρίσιμη.

Έχω πάθει σοκ!
Πραγματικά, δεν μπορώ να το πιστέψω!
Το είδα εντελώς τυχαία διότι τελευταία δεν πολυέμπαινα...
Τι μπορώ να πω εκτός από καλό ταξίδι!

Είμαστε όλοι σε σοκ από την ημέρα που πρωτομάθαμε τα νέα...
Έφυγε ένα από τα καλύτερα παιδιά του Avclub, πραγματικός στηλοβάτης, με ενεργή συμμετοχή και απέραντη αγάπη για το χώρο και τα μέλη μας...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει... 😔

Ούτε εγώ ήξερα τον φίλο μας, και πέρα από μερικά Posts εδώ δεν έχω άλλη εικόνα, κρίμα τον άνθρωπο και συλλυπητήρια σε όλους τους ανθρώπους που τον νοιάζονταν.

Δυστυχώς θα τολμήσω να πω ότι οι άνθρωποι που τον νοιάζονταν περιορίζονται σε μεγάλο ποσοστό στο φόρουμ αυτό.
Εφυγε μαζί με την αδερφή του που ουσιαστικά ήταν η φυσική οικογένειά του.
Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν καν μακρυνοί συγγενείς.