Καλό ταξίδι Δημήτρη .....

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,126
Αθήνα
Όλο ξεκινάω να γράψω κι όλο τα σβύνω… Δε ξέρω τι να γράψω, δε βρίσκω λόγια.
Πάνω απο είκοσι χρόνια γνωριμίας και κοινής πορείας σ’αυτόν εδώ το χώρο… τι να πρωτοθυμηθείς απ’αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο.
Καλό ταξίδι Δημητρό…
Ξεκουράσου τώρα και χαλάρωσε με ABBA και 8Κ υλικό… Θα σε θυμόμαστε πάντα.

send

AVClub Fanatic
19 June 2006
30,948
Θεσσαλονίκη
Από κοντά είχαμε συναντηθεί μόνο μία φορά.
Διαδικτυακά, πορευτήκαμε σε αυτόν τον χώρο πάνω από μιάμιση δεκαετία.
Πάνω από όλα σου άφηνε έντονη την εντύπωση του βαθειά ευγενικού χαρακτήρα του.

Οι περισσότεροι μουσικά θα τον έχετε συνδέσει με τους ABBA ή τους Muse, εγώ ξέρω ότι το παρακάτω του άρεσε πολύ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ - Το βαλς των χαμένων ονείρων (Χαμένα όνειρα, 1961)

Καλό ταξίδι. :(

Last edited by a moderator:

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,880
Αττική
Δεν τον γνωριζα προσωπικά παρά μόνο από τα γραπτά του εδώ τα οποία δείχνουν εναν υπέροχο, πραγματικά σπάνιο άνθρωπο. Δυστυχώς και εγώ πλέον δεν συμμετέχω ενεργά στο φόρουμ
Εύχομαι να ξεκουραστεί η ψυχή του..

SR-71

AVClub Fanatic
15 December 2010
48,759
Kashyyyk stratosphere - 100,000 ft
O Δημητρης ηταν ορισμος του ορου .... "ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΨΥΧΗΣ".
Ιδιοτητα που σπανιζει οδυνηρα απο την σημερινη εποχη.
Δεν μπορω να του πω αντιο (.... οχι ακομα). Συγχωρεστε με.

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
10,953
Απίστευτο πραγματικα! Τον γνώρισα πριν πολλά χρονια σε κάποια εκδήλωση εδώ -μπορεί να είναι και 20 που λέει ο Μπαμπης.
Ευγενέστατος και σπάνιος άνθρωπος.
Καλό σου ταξίδι!

jim...

Moderator
Staff member
22 February 2008
24,749
Μπακοτσιάνος...
Πολύ μεγάλη απώλεια. Ευγενέστατος, ειλικρινής, ψυχούλα.
Πάντα μου έλεγε πόσο λάτρευε την αδελφή του...

Ευτυχώς έχω πολλά να θυμάμαι. Τα κρατάω για τον εαυτό μου.
Το μόνο που θα μοιραστώ μαζί σας είναι πως για πολλά χρόνια, πίσω από μια κλειστή κατηγορία εδώ στο club και δεν είπε ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ μια κακή κουβέντα για κανέναν.

Αντίο Μητσάκο...

Alexandros_Wallace

Supreme Member
3 June 2007
4,032
Dystopia
Νομίζω είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, που στεναχωριέμαι πραγματικά,
για κάποιον που δεν τον έχω δει ποτέ και δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά.

Ο Δημήτρης ήταν από τα άτομα του φόρουμ που ένοιωθα κοντά μου.
Ήρεμος, ευγενικός, ευχάριστος μα πάνω από όλα μοναδικός φιλόμουσος.
Τεράστια απώλεια για την ιντερνετική αυτή παρέα.

Καλό παράδεισο, ελαφρύ το χώμα, τα θερμά μου συλλυπητήρια
στην οικογένεια του και σε όλους τους φίλους του.

opsim

Moderator
Staff member
11 May 2008
16,326
Αθήνα
Γνωστό τό δυσάρεστο νέο σε κάποιους από εμάς εδώ και μία εβδομάδα σχεδόν και δεν μπορούσα να γράψω κάτι στο φόρουμ το οποίο υπήρξε το δεύτερο σπίτι του Δημήτρη. Δεν έχω να προσθέσω κάτι για το ποιόν του χαρακτήρα του που να μην το έχουν γράψει ήδη άλλοι συμφορουμίτες.
Ένας άνθρωπος με καρδιά μικρού παιδιού που δεν κρατούσε κακία σε κανένα, ακόμα και ένα μήνα πριν όταν σε ένα μουσικό νήμα "τα πήρε" με τους υπόλοιπους συνδιαχειριστές της κατηγορίας του, ένας εξ'αυτών είμαι και εγώ, μετά από λίγη ώρα η παρεξήγηση είχε λυθεί.
Ανταλλάξμε ευχές για το Πάσχα και, αν και γνωριζόμαστε εδώ και 15 χρόνια σχεδόν, λύσαμε και την απορία προ 3μήνου περίπου για τα αγαπημένα κομμάτια του καθενός μας των ΑΒΒΑ.
Το δικό του το έβαλε ήδη ο Σπύρος, θα τον ξeπροβοδίσω με το δικό μου που είναι και στο δικό του top-5. Βέβαια τα μουσικά γούστα του, όπως έχει αναφερθεί παραπάνω, δεν περιορίζονταν σε δύο μπάντες μόνο.

Καλό ταξίδι φίλε.

ABBA - Knowing Me, Knowing You

Last edited by a moderator:

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,779
Αθήνα...
Τι να γράψει κανείς;
Ο Δημήτρης ήταν ένας βαθιά καλός και αγαθός άνθρωπος, με αυτόν τον χώρο να είναι το σπίτι του και οι άνθρωποι του ο κύκλος του.

Εξαιρετικα θλιβερό γεγονός η απώλεια του για όλους μας ενώ είναι τουλάχιστον τραγικό το αίτιο και οι συνθήκες του γεγονότος.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Καλό ταξίδι.

Γιώργος Κουν.

Supreme Member
19 June 2006
8,104
Αιγάλεω
Δημήτρη ,
Φίλε και συνοδοιπόρε για σχεδόν 20 χρόνια σε αυτόν τον χώρο, σε αποχαιρετώ με οδύνη. Η τραγικότητα του συμβάντος μεγιστοποιεί τον πόνο.
Η ευγένεια, η ευαισθησία σου, η καλοπροαίρετη διάθεση, ο σεβασμός σου στην άποψη, η αγάπη σου για την "παρέα", οι γνώσεις σου για την Τέχνη και ο συγκροτημένος λόγος σου, σφραγίζουν ανεξίτηλα τη διαδρομή σου.
Ήσουν ένας απο Εμάς και θα μου λείψεις πολύ.
Αναπαύσου εν ειρήνη.

GeonX

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
2,756
Διαβάζοντας μια είδηση σε ένα δημοσιογραφικό site τις περισσότερες φορές απλά τη προσπερνάς, ίσως κάποιες φορές είναι απλά ένα θέμα συζήτησης σε ένα καφέ…. Όταν ξαφνικά αυτή η είδηση κρύβει ανθρώπους που κουβέντιασες, ήπιες καφέ, έφαγες, τσακώθηκες, γέλασες κάτι αλλάζει. Σοκ για μένα η απώλεια του Δημήτρη, ήταν το avclub.gr κομμάτι της ζωής του και αυτός κομμάτι του avclub.gr

Καλό Ταξίδι Δημήτρη…

Panoramix

Moderator
Staff member
31 January 2012
11,684
Θεσσαλονίκη
Θα μου λείψει η παρουσία του. Το μόνο σίγουρο. Κι εγώ δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά, αλλά πάντα μου προκαλούσε τρομερή εντύπωση το ποσό ανοιχτός και θετικός ταυτόχρονα ήταν σα παρουσία. Νιώθω ότι έχασα άνθρωπο μου. Και λυπάμαι από τα βάθη της καρδιάς μου που ποτέ τελικά δε θα μπορέσω να τον γνωρίσω πραγματικά.

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,629
Να θυμίσω ότι, εκτός από τους ΑΒΒΑ, ο Δημήτρης λάτρευε τον Mozart. Τι τραγική ειρωνία, το Requiem ήταν το πλέον αγαπημένο του έργο...
Και τους ΜUSE αν θυμάμαι καλά.

• Like
Reactions: Panoramix