Καλό ταξίδι Δημήτρη .....

gpapjohn

Μέλος Σωματείου
27 May 2022
1,879
Ιωάννινα
Δεν τον γνώρισα το Δημήτρη, είχαμε ανταλλάξει λίγες κουβέντες στα τόπικ της μουσικής και στα αθλητικά, μία απάντηση του βέβαια τώρα που τη θυμάμαι στεναχωριέμαι,

Αλλά αυτό που με συγκινεί είναι ότι τον αγαπούσατε όλοι όσοι τον ξέρατε είτε από κοντά, είτε από το forum, αυτό τα λέει όλα!

Dim.AR

Established Member
26 May 2012
292
Aθηνα - Βυρωνας
Ευχομαι συλλυπητήρια σε ολους τους δικους του ανθρωπους , παρολο που δεν τον γνωριζω , αλλα απο τα λεγομενα σας λυπαμαι πολυ που χαθηκε ενας τετοιος ανθρωπος , καλό τού ταξίδι .

• Like
Reactions: Panoramix

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,629
Περιμένω να μπει και να μας βρίσει
"Κακό χρόνο να χετε κωλοπαιδα "
Τον παίρνω τηλέφωνο κάθε 3 ώρες.
"Ο συνδρομητής που καλείτε δεν είναι διαθέσιμος "
Έκαψα τον χαλβά Λαρουκο να μου πει θα σας φτιάξω αλλον την επόμενη φορά.

SR-71

AVClub Fanatic
15 December 2010
48,759
Kashyyyk stratosphere - 100,000 ft
Δυστυχως, ρωτησα, εμαθα ..... και τωρα νιωθω ακομα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο πριν.
Οκ, να μην γινω(-γινουμε) ντετεκτιβ ..... γιατι δεν τιμαμε καμια μνημη, ετσι.
Αλλα ...... δεν γινεται τετοιος Ανθρωπος να ειχε τετοιο τελος.

ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ! ...... οχι ...... σορρυ ..... ΟΧΙ !

• Like
Reactions: vlad66

vsklav

AVClub Enthusiast
13 September 2012
1,096
Αθηνα, Κεραμεικος
Σημασία έχει οτι έφυγε...το πως και που αδιάφορο...

Δε τον ήξερα προσωπικά και ούτε συμμετέχω τόσο ενεργά όσοι άλλοι, αλλά πραγματικά απο τα ελάχιστα μηνύματα που χα ανταλλάξει έχω να πω οτι ήταν ένας σωστός και ευγενής άνθρωπος.

Μεγάλη λύπη νιώθω...

Κρίμα να χάνονται τέτοιοι άνθρωποι....

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
21,530
Αθήνα
Παρ' όλη την ελάχιστη επαφή που είχαμε εδώ, μου φάνηκε ένας ευγενικός και με λεπτούς τρόπους άνθρωπος από την πρώτη στιγμή. Οι καλοί φεύγουν νωρίς φαίνεται... .

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

17 June 2006
25,099
Αθήνα
Όπως και πολλοί άλλοι γνώριζα τον Δημήτρη από τότε που υπάρχει το φόρουμ.
Πάντα ήταν παρών, σε συνελεύσεις , σε γενέθλια, σε κοπές πίτας , πάντα εκεί πρόσχαρος να συνδράμει , να βοηθήσει. Εξάλλου δεν νομίζω να υπάρχει μέλος/φίλος που να είχε ανταλλάξει μια βαριά κουβέντα μαζί του τόσα χρόνια. Αυτό λέει πολλά.
Πολύ κρίμα που έφυγε έτσι. Θα τον θυμόμαστε όλοι σαν μια ευγενική φυσιογνωμία. Θερμά συλλυπητήρια.😔

Th.ARvan

Established Member
24 May 2011
128
Συλλυπητηρια σε ολους τους φιλους του Δημητρη,
για την μεγαλη και ξαφνικη απωλεια.
Θα ηθελα να τον γνωριζα.
Ειναι σπανιο να απολαμβανει ενας ανθρωπος
τοση αγαπη και εκτιμηση..

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,163
Ministry Of Silly Walks
Έψαχνα να βρω την ασπρόμαυρη που του είχα βγάλει σε μια έκθεση πριν μια δεκαετία περίπου και κάτι ψιλά.

Με είδε με τη φωτογραφική στο χέρι και μου είπε ,"δεν μου βγάζεις ένα πορτραίτο να δω τι ψάρια πιάνεις."

Δεν τη βρήκα.

Βρήκα όμως μια άλλη που είναι ανάμεσα σε φίλους.

Καλό δρόμο Δημήτρη.

DSC_0542 (2019_07_22 19_05_59 UTC) (1).jpg

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Δυστυχως εμαθα κι εγω τηλεφωνικα για τον τραγικο χαμο του φιλου Δημητρη. Ειχα την τυχη να τον γνωρισω απο κοντα σε εκδηλωση του φορουμ και μου εκανε τρομερη εντυπωση οτι την πρωτη φορα που τα παμε απο κοντα ηταν σα να μασταν χρονια επιστηθιοι φιλοι, λες και μεγαλωσαμε μαζι, τρομερη ψυχη, γλυκυτατος, κυριος, ανθρωπος που χαιροσουν να συζητας μαζι του, δεν ξερω τι να πω ειμαι κι εγω μουδιασμενος. Καλο σου παραδεισο φιλε.

FSword

AVClub Enthusiast
19 June 2006
1,279
Πολύ στενάχωρο νέο, δεν υπάρχουν λόγια αυτές τις ώρες. Καλό παράδεισο να έχει...

aneas

Senior Member
8 March 2024
470
Σαν νέο μέλος δεν τον είχα γνωιρίσει, αλλά κατάλαβα, ότι έχει γραφτεί εδώ, δεν είναι απλά νεκρολογίες, καθώς και σε εμένα έπεσαν αρκετοί θάνατοι την τελευταία εβδομάδα, βάζω το σπαραχτικό τραγούδι των Συνθετικών. Ξορκίζουμε τον θάνατο αλλά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης υπόστασης:
Μια ανάμνηση απομένει μόνο στο μυαλό: