Καλώδια απο την Κίνα

απίστευτο το ότι τα βγάζουν οι Κινέζοι ελεύθερα από 1 λίρα/δολάριο....

από τελωνείο? Δεν φαντάζομαι να περνούν και τόσο φτηνά αντικείμενα, όχι τπτ άλλο, αλλά για την ταλαιπωρία και μόνο, τα τέλη σε τέτοιες αξίες είναι (τα νόμιμα τουλάχιστον, όχι τα ληστρικώς επιβαλλόμενα) αστεία

Απάντηση: Re: Καλώδια απο την Κίνα

χμ.... να ρωτούσα τον Έκτορα εάν θα μπορούσα να ρίξω κι εγώ μια δοκιμούλα στα ballad... φαίνονται ενδιαφέροντα... και άκρως ψαρωτικά συν τοις άλλοις!

Ελεύθερα

Πάρτα απο τον Στέργιο και δοκίμασέ τα.

Εδώ στο νησί έχω άλλα. Συγκεκριμένα τα Rullit RCi505 και vdH MCD 102 mkIII.

Θα γράψω κάποια στιγμή και ένα συγκριτικό αυτών των 2.

Re: Απάντηση: Re: Καλώδια απο την Κίνα

Ελεύθερα

Πάρτα απο τον Στέργιο και δοκίμασέ τα.

Εδώ στο νησί έχω άλλα. Συγκεκριμένα τα Rullit RCi505 και vdH MCD 102 mkIII.

Θα γράψω κάποια στιγμή και ένα συγκριτικό αυτών των 2.

ευχαριστώ πολύ!

Μια και υπάρχει τέτοια εξοικείωση με τσ' Κινέζ', μήπως υπάρχει καμία γνώμη για μικρό usb ή spdif dac το οποίο να είναι ταυτόχρονα και ενισχυτής ακουστικών? Προς το παρόν ένα κάποιο Fubar III έχω πετύχει με search... (φαντάζομαι να μην σημαίνει ό,τι το γνωστό ακρωνύμιο, F***ed up beyond any repair, έτσι?)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλώδια απο την Κίνα

ευχαριστώ πολύ!

Μια και υπάρχει τέτοια εξοικείωση με τσ' Κινέζ', μήπως υπάρχει καμία γνώμη για μικρό usb ή spdif dac το οποίο να είναι ταυτόχρονα και ενισχυτής ακουστικών? Προς το παρόν ένα κάποιο Fubar III έχω πετύχει με search... (φαντάζομαι να μην σημαίνει ό,τι το γνωστό ακρωνύμιο, F***ed up beyond any repair, έτσι?)

Ρίξε μιά ματιά εδώ.

Μάλλον θα σ'ενδιαφέρει το μοντέλο h1.
Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για τον ήχο του dac μπορώ να σε βοηθήσω αφού έχω το μοντέλο d2. Παραλαβή απο τον έτερο Στέργιο

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλώδια απο την Κίνα

Ρίξε μιά ματιά εδώ.

Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για τον ήχο του dac μπορώ να σε βοηθήσω αφού έχω το μοντέλο d2. Παραλαβή απο τον έτερο Στέργιο

χεχε.

Όχι από μένα, από τον αγουδέα.

Send, άμα θες να βρεθούμενε μεσα στη βδομάδα να σε δώσω τους φακούς, να με δώσεις το φακό και να κάνουμε και καμιά ακρόαση.

Σπίτι μου, σπίτι σου ή και καπ'αλλού. :ernaehrung004:

Πω πω.... εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα... Πολλές .....(και έγινε βραχιόλι) ρε παιδιά
:flipout:

Να βρεθούμε μπρε, να το κανονίσουμε μόνο. Τελικώς τον 28-135 θέλεις μόνο?

Έκτωρ, από Χονκκογκ? Τελωνείο? Πώς πληρώνεται? Paypal?

Yπάρχουν και καλύτερα DAC-Headphone amps από τους φίλους μας τους Κινέζους. Μια ματιά στο Head-Fi.org θα σας πείσει (αλλά και θα σας μπερδέψει).

Πελατης μου , μου εφερε την προηγουμενη εβδομαδα να του διορθωσω κατι στο ic 320 , VDH μαϊμου !!!!
Αυτο του ειπε ο αντ/πος της VDH οταν απευθυνθηκε για την επιδιορθωση .
Ο ανθρωπος αυτος το αγορασε απο καποιον που το πηρε απ το ebay (και προφανως οταν καταλαβε ,προσπαθησε να το ξεφορτωθει) .

Αν καποιος δεν εχει δει εσωτερικα (και προσεκτικα το εξωτερικο) το αυθεντικο ευκολα μπορει να την πατησει . Γι αυτο στα μεταχειρισμενα να ζητατε και την αποδειξη αγορας (αν υπαρχει η ζητατε απο τον καθε αντ/πο μια επιβεβαιωση γνησιοτητας)

Εχω ακουσει για πολλα ακομα καλωδια μαϊμου που κυκλοφορουν στο ebay και γι αυτο να μην ενθουσιαζεστε τοσο ευκολα .

Πελατης μου , μου εφερε την προηγουμενη εβδομαδα να του διορθωσω κατι στο ic 320 , VDH μαϊμου !!!!
Αυτο του ειπε ο αντ/πος της VDH οταν απευθυνθηκε για την επιδιορθωση .
Ο ανθρωπος αυτος το αγορασε απο καποιον που το πηρε απ το ebay (και προφανως οταν καταλαβε ,προσπαθησε να το ξεφορτωθει) .

Αν καποιος δεν εχει δει εσωτερικα (και προσεκτικα το εξωτερικο) το αυθεντικο ευκολα μπορει να την πατησει . Γι αυτο στα μεταχειρισμενα να ζητατε και την αποδειξη αγορας (αν υπαρχει η ζητατε απο τον καθε αντ/πο μια επιβεβαιωση γνησιοτητας)

Εχω ακουσει για πολλα ακομα καλωδια μαϊμου που κυκλοφορουν στο ebay και γι αυτο να μην ενθουσιαζεστε τοσο ευκολα .

Μόνο καλώδια? Εδώ ηλεκτρικές συσκευές μαϊμου κυκλοφορούνε που ούτε τις καταλαβαίνεις.

Στα καλωδιάκια θα κολήσουνε, εκεί που έχει και πολύ ψωμί?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλώδια απο την Κίνα

Ρίξε μιά ματιά εδώ.

... και πως παιζει ρε παιδια αυτο το D2 ? Δεν μου ετυχε ποτε ν ακουσω ενα dac με το 1545

Το d2 το δοκιμάζω εδώ και κάποιες μέρες.
Ένα καλό dac.
Αν και δεν μπορώ να βγάλω σαφή συμπεράσματα, καθώς είναι πολύ δύσκολο το ΑΒ τεστ, λόγω του ότι το shek είναι εξαιρετικά χαμηλοέξοδο.

Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι προσφέρεται με μικρό τροφοδοτικό.
Ενώ θυμάμαι το obh14 που είχα είχε ένα βαρβάτο.

Πω πω.... εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα... Πολλές .....(και έγινε βραχιόλι) ρε παιδιά
:flipout:

Να βρεθούμε μπρε, να το κανονίσουμε μόνο. Τελικώς τον 28-135 θέλεις μόνο?

Έκτωρ, από Χονκκογκ? Τελωνείο? Πώς πληρώνεται? Paypal?

Καλημέρα "Send".
Σήμερα παρέλαβα απο το ταχυδρομείο 2 καλώδια. Τελωνείο δεν πλήρωσα. Στην επικοινωνία σου με τους πωλητές τους ζητάς να το βάλουν σαν δώρο.

Η πληρωμή έγινε μέσω paypal.

Κωστής

Ένα καλό dac.
Αν και δεν μπορώ να βγάλω σαφή συμπεράσματα, καθώς είναι πολύ δύσκολο το ΑΒ τεστ, λόγω του ότι το shek είναι εξαιρετικά χαμηλοέξοδο.

Λογικο Δημητρη, το μικρο τροφοδοτικο μια και (με επιφυλαξη - δεν εχω δει το κυκλωμα) το receiver και το dac καταναλωνουν ελαχιστα και δεν υπαρχει ενεργο σταδιο (γιαυτο και η χαμηλη εξοδος) ...

Ένα καλό dac.

Είναι καλούτσικο αυτό το dac, αλλά πολύ χαμηλοέξοδο.

Αν δεν έχεις βαρβάτο προ που να δουλεύει και με χαμηλά σήματα δύσκολα μπορείς να το εκτιμήσεις...

Για ποιο λέτε, για το νον-ος του Έκτορα;

Θυμάμαι που το είχαμε βάλει μια φορά πάνω στο σύστημα του Στέργιου, τερματίσαμε τα πάντα και ακούγαμε στα... 85-90dB...

Re: Απάντηση: Re: Καλώδια απο την Κίνα

Καλημέρα "Send".
Σήμερα παρέλαβα απο το ταχυδρομείο 2 καλώδια. Τελωνείο δεν πλήρωσα. Στην επικοινωνία σου με τους πωλητές τους ζητάς να το βάλουν σαν δώρο.

Η πληρωμή έγινε μέσω paypal.

Κωστής

αυτό με το "δώρο" δεν ξέρω πόσο θα εξακολουθεί να παίζει.
Έχω αγοράσει 3-4 φορές από Κίνα και Χονκ-Κογκ, μικροπράγματα (μέχρι 50$), ένα είχε ένδειξη "gift", τα άλλα "photographic parts" ή "samples". Λόγω του μικρού μεγέθους (φάκελος με φυσαλίδες) ούτε που ανοίχθηκαν, αλλά....

Και δεν έχουν μόνο "ερζάτς", για να το πούμε χαριτωμένα, προϊόντα οι Κινέζοι, έχουν γκατζετάκια που δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις σε Ευρώπη.

Ερώτηση:
έχει παραλάβει κανείς από Κίνα (ή Χονκ-Κονγκ, μήπως αλλάζει?) κάτι μεγαλύτερο από καλώδια? Ας πούμε κάτι στα 3-4-5 κιλά? Γιατί ωραία και ενδιαφέροντα τα προσφερόμενα από Άπω Ανατολή, αλλά εάν είναι για ένα γκάτζετ να μας βγει η ψυχή στο τελωνείο...
Ή βλέπουν χοτσιμίνχι (δηλαδή κάτι που φανερά δεν είναι καμία επώνυμη μάρκα) και δεν ασχολούνται περαιτέρω;

Είχε κανείς ανάλογη εμπειρία?