Λέει επίσης να μην εκθέτεις τον ενισχυτή σου στην υγρασία.
χεχε :smash:
Ναι, ας μην κρινουμε ομως και τις γνώσεις του εκάστοτε συμφορουμίτη απο την ωρθωγραφυα, ε?![]()
Οχι δεν κρίνουμε τις γνώσεις του απο την ωρθωγραφυα!
Απλώς λέμε ότι άμα δεν ξέρει πως γράφεται δεν θα ξέρει και τι είναι το καλώδιο! :smash:
Συγγνώμη τότε. Λάθος καταλαβα....
1.ειμαι πτυχιουχος ηκεκτρολογος
2. Αυτοι τα εχουν, που ανοιγεις καυτι εταιρειας που πουλαει πχ. μηχανημα 3.000 ευρω και βρισκεις μεσα συσκευη των 500 στο εμποριο´
.
αυτό όντως συμβαίνει σε καποιες περιπτώσεις. Ποια ήταν εκείνη η (αμερικάνικη νομιζω) εταιρία που πουλαγε τον CAV A10 σε 6πλάσια τιμή με το δικό της brand name on it ? εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθώ αλλά δεν..
thanasis K, εγώ δεν είμαι ηλεκτρολόγος και δεν χρειάζεται να έχω ειδικές ηλεκτρολογικές γνώσεις για να μου πουν αυτές [βάσει κάποιας 'θεωρίας'] το τί πρέπει ή δεν πρέπει να αντιληφθούν τα αφτιά μου.1.ειμαι πτυχιουχος ηκεκτρολογος
2. Αυτοι τα εχουν, που ανοιγεις καυτι εταιρειας που πουλαει πχ. μηχανημα 3.000 ευρω και βρισκεις μεσα συσκευη των 500 στο εμποριο´
Kαι για να ελθουμε στο θεμα εσυ που εχεις τις απαραιτητες γνωσεις, για τεκμηριωσε τι αλλαζει στο ρευμα με την προσθηκη στο τελος της γραμμης μεταφορας ενος καλωδιου 4000 ευρω εκτος απο την τσεπη που φερει το ποσο. Επισης για πες μου για το κοστος αυτου του καλωδιου και μη μου πεις οτι η θεωρια εξελιξης του αξιζει 3990 ευρω γιατι ουτε η θεωρια εξελιξης του ανθρωπινου ειδους δεν στοιχισε τοσο. Και τελος για πες μου για τα επωνυμα καλωδια που τα βρισκεις απο εταιρεια πχ. στα 100 και με το τυπωμενο ονομα επωνυμης εταιρειας επανω 1000. Σε παρακαλω μην παιζεις με την νοημοσυνη μας εκτος εαν μπορεις να αποδειξεις κατι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.