thanasis k.
AVClub Addicted Member
Αααααα.......εισαι και εσυ απ αυτους που τα περνανε προκειμενου να δωσουν ρευμα στα αυθαιρετα του κοσμακη
Δεν θυμασαι βρε πουσουχα βαλει το ρευμα στο σπιτι γιατι με τα καλωδια ησουν ασχετος;
Αααααα.......εισαι και εσυ απ αυτους που τα περνανε προκειμενου να δωσουν ρευμα στα αυθαιρετα του κοσμακη
Φανταζομαι λοιπον πως οπως υπαρχουν καποιοι , οχι ολοι , αργυρωνητοι ηλεκτρολογοι μηχανικοι δημοσιοι υπαλληλοι ετσι υπαρχουν και μερικες εταιρειες "κατασκευης" καλωδιων που εξαπατουν τους καταναλωτες .
Ο CHARMACOMA παντως απο τα γραπτα του δεν πρεπει να εχει εμπορικη σχεση με κανεναν-πιστευω απλως ειναι αντιρησιας συνηδησεως οποτε η γνωμη του αν και αντιθετη, αγνη και ευπροσδεκτη.
(...)
Θα ήμουν περίεργος να δω τι θα άκουγε ο δοκιμαστής. [/B]
Χάνεις την υπομονή σου εύκολα....Eμ πες τα ρε Στεργιο το φελεκι μου γαμω!!!
Α! και για να μην παρεξηγιομαστε οχι και 300% μονο κερδος. Πως θα μεγαλωσω το παιδι που θα φερω στον κοσμο. Τι λεμε τωρα μπακαληδες ειμαστε?
Ξέρεις πόσες φορές έχει γίνει παρόμοια, για να μην πω ίδια συζήτηση ?Χάνεις την υπομονή σου εύκολα....
Βρε Kharmacoma έτσι φτιάχνουν και τα καλώδια στη Λάντις. Δεν είναι κάτι το διαφορετικό ο τρόπος είτε αφορά ηλεκτρολογικό καλώδιο είτε ήχου. Κάτι τέτοιο σαν και αυτό που φαίνεται στο σχέδιο αντιστοιχεί πχ σε ένα DNM solid core που κοστίζει πόσο :antlers: ;Eγκυκλοπεδικα περι αυτων που λεγαμε πριν καποιες ωρες:
+100όσοι επιχειρηματολογούν με επιστημονικοφανή αλλά πέρα για πέρα μπακάλικο τρόπο υπέρ των προϊόντων τους.
fftopic:To DNM το φέρνει κανείς εδώ Ελλάδα;
αυτό το πλασίμπο είναι όπως η σουπερμαντολίνη ένα πράμα ε?
Έτσι νομίζω πως οι όροι που έθεσε ο Κ.Κ. είναι απίστευτα αυστηρά. Ζητάει επιτυχία 90-100%. Όπως είπα παραπάνω, λόγω των επιπλέον παραμέτρων, θεωρώ τέτοια επιτυχία σχεδόν αδύνατη ακόμη και αν συγκρίνουμε Krell με Yamaha (λέω ονόματα στην τύχη).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.