καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

(αφού ΠΑΛΙ δεν θα δεχθούν).

Το γάντι σηκώθηκε λέμεεεεε :Banane0:

BTW δεν ηρεμούμε λίγο με τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις;

Υπάρχει λόγος; Αγοράκια είμαστε, έχουμε δικαίωμα στη γκρίνια αλλά κάποιοι συμπεριφέρονται σαν να έχουν περίοδο. Μου θυμίζετε τη γυναίκα μου! Έλεος! Όχι και εδώ μέσα!

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Μα ειναι δυνατον; Λυπαμαι αλλα διαπιστωνω πως η εν λογω ιστοσελιδα βρισκεται στο ελεος μερικων επαγγελματιων. Αλλιως δεν εξηγειται το γεγονος οτι οι διαχειριστες κωφευουν στους χαρακτηρισμους και τις συμπεριφορες τους. Εκτος κυριοι διαχειριστες αν σας αρεσει ο χαρακτηρισμος "λουλες" οποτε σας τον προωθω ευχαριστως. Εμενα ουτως η αλλως δεν με αφορουν ουτε οι χαρακτηρισμοι, ουτε το επιπεδο συζητησης που εσεις επικροτειτε.
Το δικαίωμα να εκφέρεις την άποψη σου ελεύθερα εδώ ανατρέπει τα γραφόμενα σου....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Το γάντι σηκώθηκε λέμεεεεε :Banane0:

BTW δεν ηρεμούμε λίγο με τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις;

Υπάρχει λόγος; Αγοράκια είμαστε, έχουμε δικαίωμα στη γκρίνια αλλά κάποιοι συμπεριφέρονται σαν να έχουν περίοδο. Μου θυμίζετε τη γυναίκα μου! Έλεος! Όχι και εδώ μέσα!

Ειναι η εντασης της αναμονης !!! :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Το δικαίωμα να εκφέρεις την άποψη σου ελεύθερα εδώ ανατρέπει τα γραφόμενα σου....
Τι εννοειται κυριε, η ανατροπη που ειναι ακριβως; Δηλαδη μου επιτρεπετε να σας αποκαλω απο εδω και στο εξης "λουλα"; Σας ευχαριστω αλλα δεν ειναι αναγκη καθως δεν εχω αυτον τον σκοπο.

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Μα ειναι δυνατον; Λυπαμαι αλλα διαπιστωνω πως η εν λογω ιστοσελιδα βρισκεται στο ελεος μερικων επαγγελματιων. Αλλιως δεν εξηγειται το γεγονος οτι οι διαχειριστες κωφευουν στους χαρακτηρισμους και τις συμπεριφορες τους. Εκτος κυριοι διαχειριστες αν σας αρεσει ο χαρακτηρισμος "λουλες" οποτε σας τον προωθω ευχαριστως. Εμενα ουτως η αλλως δεν με αφορουν ουτε οι χαρακτηρισμοι, ουτε το επιπεδο συζητησης που εσεις επικροτειτε.

Αγαπητέ κύριε,

κατ' αρχήν δεν είναι σωστό να "προωθείτε" στην διαχείριση του φόρουμ τον χαρακτηρισμό αυτό.Δεν εκφράζει τις προσπάθειες που γίνονται,για πολιτισμένο κλίμα και διάλογο χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις.Αν έχετε καλή θέληση,μπορείτε να κατανοήσετε ότι δεν μπορώ-ούμε να είμαστε επι 24ωρου βάσεως μπροστά στο PC.Πολύ περισσότερο δεν υπάρχει κανένα θέμα υιοθέτησης τέτοιων χαρακτηρισμών.
Δεν αποκλείουμε κανέναν,ο οποίος θέλει να διατυπώσει την άποψή του ή να συμμετάσχει στο φόρουμ,στα πλαίσια λειτουργίας του που αποδέχονται όσοι συμμετέχουν σ´αυτό.Επομένως,κάθε άλλο παρά θεωρούμε όνειδος και την συμμετοχή-παρουσία επαγγελματιών του χώρου στο φόρουμ αυτό,αρκεί να τηρούνται οι κανόνες δεοντολογίας του φόρουμ που ισχύουν γι' όλα τα μέλη μας.

Προσωπικά άν διαβάσετε το θέμα,έχω παρέμβει αρκετές φορές για τέτοια ζητήματα.Χρειάζεται όμως κι ένα αντίστοιχο πνεύμα ωριμότητας απο όλους.
Πιστεύω,ωστόσο,ότι δεδομένης της σταθερής θέλησης προς αυτήν την κατεύθυνση και του επιπέδου των μελών θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.Νομίζω,ότι με εξαίρεση πολύ λίγα "στραβοπατήματα" γενικά υπάρχει ένα πολιτισμένο κλίμα.Ας το διαφυλάξουμε όλοι μας.

Καταλήγοντας.Πράγματι η έκφραση είναι ατυχής και δεν έπρεπε να γραφεί.Θα ήθελα απο την πλευρά μου,να προτείνω στον κο Θεοφιλάκο να την ανακαλέσει.

Last edited:
Αφου δεν προσφερουν κατι στους θεατες ....ενα ποπ κορν , μια κοκακολιτσα...κατι βρε αδελφε..τιποτα..καμμια προνοια...εστω να βγαινανε μερικες cheerleaders να ξεχαστουμε βρε αδελφε για λιγο...

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Και πως θα κλεινουν οι συσκευες ..με τη σκεψη ?

Ελεος...μεχρι και εγω ο θεοκουφος (με τα ταπεινα 685 και τα ενεργα bx5a :guitarist::flipout:) και ο μη κατεχων καμμιας τεχνικης γνωσης...νιωθω οτι αυτα ειναι...υπερβολικα.

Δεν ξέρω πόσο power management epa polution preventer green είναι τα δικά σου μηχανήματα, τα δικά μου πάντως όταν τα βγάζω από την μπρίζα σβήνουν.

Τώρα να εξηγήσω και με νόμους της αστροφυσικής γιατί οι λάμπες θέλουν και το δυλεπτάκι τους για να δουλέψουν δεν...

Και ποσοστο 60 % ? Τετοιο στοιχημα βαζω και εγω αμα ητανε...δεν θελει και πολλα...λιγω κολοφαρδος να εισαι....

Οποιος ειναι σιγουροτατος βρισκει και τα 9/10...και λιγα ειναι να σου πω την αληθεια...

Ο Kharmacoma δέχτηκε με 9/10 και είναι λίγο; Δηλαδής τι θα έπρεπε να βρεί; 11 στα 10; Τις 10 αλλαγές και μία πριν γίνει; :p

Ο Kharmacoma δέχτηκε με 9/10 και είναι λίγο; Δηλαδής τι θα έπρεπε να βρεί; 11 στα 10; Τις 10 αλλαγές και μία πριν γίνει; :p

Ναι βρε...το ξερω...απαντησα στις προβλεψεις που εκαναν καποιοι..

11/10 ...γιατι οχι... η πρωτη δοκιμη θα γινει ως εξης...καποιος θα κρυψει τα καλωδια πισω απο την πλατη του και θα ρωτησει...με ποιο χερι κραταω το hi-end καλωδιο και με ποιο το αλλο... :flipout: :flipout: :flipout:

-bye-

Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Πράγματι η έκφραση είναι ατυχής και δεν έπρεπε να γραφεί.Θα ήθελα απο την πλευρά μου,να προτείνω στον κο Θεοφιλάκο να την ανακαλέσει.
Αυτο μου αρκει, σας ευχαριστω.

Κε Κογια,
μαλλον δε γνωριζεις τιποτε και δεν εχεις ιδεα για το τι γραφεις, αμα αναφερεσαι με τοσο λαθος αποψεις για θωρακισεις. Απλώς λυπάμαι για το υφος γραφής σου. Αμα δεν γνωριζεις καλυτερα να μην εκφραζεσαι, ετσι απλα! Και ασε τους ειδικους κατασκευαστες να κανουνε αυτα που νομιζουν!

Εάν έδωσα την εντύπωση πως προσπαθώ να εμποδίσω τους κατασκευαστές καλωδίων «high end» να κάνουν ό,τι νομίζουν, να με συγχωρείτε, ουδέποτε έκανα κάτι τέτοιο, μην έχοντας καν τοιαύτη πρόθεση. Αν θέλουν, ας λανσάρουν και καλώδιο με αγωγούς τελουρίου και αλειμμένο εξωτερικά με γνήσια Ουγγρική μουστάρδα, τέλος πάντων, ό,τι άλλο νομίζουν, δεν τους εμποδίζει κανένας.

Πέραν αυτού, εάν σας ενοχλεί το γεγονός ότι εγώ προσωπικά έχω παύσει να νομίζω, ειλικρινώς δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Αν απαγκιστρωθείτε κι εσείς από το τί νομίζει ο κάθε καλωδιάς και δώσετε πρώτιστη σημασία σ’ αυτούς που θεμελίωσαν τον Ηλεκτρισμό, τότε θα παύσετε κι εσείς να νομίζετε, και θα καταλάβετε γιατί ο Tesla αποφάσισε να θέσει τέρμα στην εποχή των δαυλών, δίνοντας στον κόσμο μονότονο ηλεκτρικό σήμα κατάλληλο μόνο για υπογούφερ (*), (και όχι κατάλληλο για midrange, ας πούμε), αψηφώντας το γεγονός ότι θα μας έβαζε σε τεράστια έξοδα, λόγω κατανάλωσης σιδήρου… Αν κάνετε τέτοια χάρη στον εαυτό σας, μετά θα το πάθετε κι εσείς, όπως κι εγώ, δηλαδή θα διαβάζετε για καλώδια - φίλτρα και θα σας έρχεται στο μυαλό το γέλιο του παρδαλού κατσικιού.

(*)…και μάλιστα, πολύ πριν εφευρεθούν τα υπογούφερ. :p

με ποιο χερι κραταω το hi-end καλωδιο και με ποιο το αλλο...

Μπα... κάτι καλώδια δεν κρύβονται ούτε σε σακούλα σκουπιδιών!

Σκέφτεσαι τον Κώστα με καπέλο από αλουμινόχαρτο για να μην διαβάζουν τη σκέψη του να λέει: "Ποιόοοοοο καλώδιο σκέφτεται να συνδέσει ο Κώστας;" :flipout:

Άλλο έψαχνα και άλλο βρήκα..

Δεν φτάνει που έχεις βάλει τον προδότη στο avatar σου, πήρες περίπου και το όνομά του, κάνεις και ανακύκλωση μηνυμάτων. Άπαπαπαπα...

Ενώ εσύ είσαι επώνυμος ???? :flipout:
Ρε δεν αφήνεις την πλάκα λέω εγώ
Και όσο για το υβριστικά ΡΜ που λες ότι σου έστειλα
Αφορούσαν αν θυμάσαι το ποστ που έβαλες με την φωτογραφία του
Συχωρεμένου του Σπύρου λέγοντας ότι είναι ο Κογιας και όχι την «διαμάχη»
Για τα καλώδια, και συγκεκριμένα σου έγραψα μην λες μ@λ@κιες εάν δεν ξέρεις.
Τώρα εάν εσύ το βλέπεις υβριστικό αυτό είναι πρόβλημα σου και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό

Την φωτογραφια του συγχωρεμενου την ειχε βαλει ο Κογιας κι οχι εγω και το ξερεις πολυ καλα. Τον ακολουθουσε σε καθε του μηνυμα. Εγω απλα εκανα copy&paste.

Εμενα kokar (:flipout:) με ξερουν κι οι πετρες του hifi και φυσικα γραφω επωνυμως σε αντιθεση με εσενα που εισαι αγνωστου ταυτοτητας ορμωμενος.

Οσο για τις μακακιες κι εγω σου ανταπαντησα οτι εσυ τις πετας σωρηδον ΧΩΡΙΣ να ξερεις και μαλιστα το συνεχιζεις!:SFGSFGSF:

Δεν ξέρω πόσο power management epa polution preventer green είναι τα δικά σου μηχανήματα, τα δικά μου πάντως όταν τα βγάζω από την μπρίζα σβήνουν.

Τώρα να εξηγήσω και με νόμους της αστροφυσικής γιατί οι λάμπες θέλουν και το δυλεπτάκι τους για να δουλέψουν δεν...

Αυτο που δεχτηκε να κανει ο kharmacoma ειναι τρομακτικα δυσκολο και ΜΠΡΑΒΟ του!!

Ειπα και πιο πριν οτι δεν ειμαστε χαρτοριχτρες ουτε λυνουμε εξισωσεις.

Εδω δεν μας ενδιαφερει η ακουστικη δεινοτητα και ικανοτητα του kharmacoma, αλλα η ακουστικη διαφορα που υπαρχει στα καλωδια ρευματος.

Η κοντρα που επιτελειται δεν θα λυσει τιποτα απολυτως παρα μονο το αν ο Μιχαλης ακουει καλα η οχι..

Εγω προτεινω την κοντρα με ανοικτα χαρτια και ενα πανελ χαιενταδων (αποδεδειγμενα) ακροατων με πειρα οπως οι kharmacoma, dipie, Magellan, dolfon, kops και αλλοι.

Εκει θα βγουν τα σωστα συμπερασματα για τον πολυ κοσμο!

χαχαχαχαχχαχαχαχα:violent-smiley-030::afro::firstprize::flipout::flipout::SFGSFGSF:

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ!:BDGBGDB55:

Από ποτέ το musiclover είναι ελληνικό όνομα ???

Καλα στραβος εισαι?

Καλυτερα να μασας παρα να μιλας.

Κοιτα απο κατω απο καθε μου μηνυμα και που ξερεις? Μπορει τελικα να ανακαλυψεις κι το ονομα μου...:firstprize:

musiclover, δείξε μου ένα μήνυμα σου από τα 24 που να γράφεις κάτι σχετικό με το θέμα που κουβεντιάζουμε....να δίνει πληροφορίες, μια γνώμη...κάτι.

Σου ζήτησαν να ανακαλέσεις και ......

Κύριοι παρακάλεσα πολλές φορές να σταματήσουν οι εντάσεις κι οι χαρακτηρισμοί.Θα με αναγκάσετε ν' αρχίσω να διαγράφω μηνύματα.

Παρακαλώ λοιπόν για τελευταία φορά.

Status
Not open for further replies.