Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end
Κε Κογια,
μαλλον δε γνωριζεις τιποτε και δεν εχεις ιδεα για το τι γραφεις, αμα αναφερεσαι με τοσο λαθος αποψεις για θωρακισεις. Απλώς λυπάμαι για το υφος γραφής σου. Αμα δεν γνωριζεις καλυτερα να μην εκφραζεσαι, ετσι απλα! Και ασε τους ειδικους κατασκευαστες να κανουνε αυτα που νομιζουν!
Εάν έδωσα την εντύπωση πως προσπαθώ να εμποδίσω τους κατασκευαστές καλωδίων «high end» να κάνουν ό,τι
νομίζουν, να με συγχωρείτε, ουδέποτε έκανα κάτι τέτοιο, μην έχοντας καν τοιαύτη πρόθεση. Αν θέλουν, ας λανσάρουν και καλώδιο με αγωγούς τελουρίου και αλειμμένο εξωτερικά με γνήσια Ουγγρική μουστάρδα, τέλος πάντων, ό,τι άλλο
νομίζουν, δεν τους εμποδίζει κανένας.
Πέραν αυτού, εάν σας ενοχλεί το γεγονός ότι εγώ προσωπικά έχω παύσει να
νομίζω, ειλικρινώς δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Αν απαγκιστρωθείτε κι εσείς από το τί
νομίζει ο κάθε καλωδιάς και δώσετε πρώτιστη σημασία σ’ αυτούς που θεμελίωσαν τον Ηλεκτρισμό, τότε θα παύσετε κι εσείς να νομίζετε, και θα καταλάβετε γιατί ο Tesla αποφάσισε να θέσει τέρμα στην εποχή των δαυλών, δίνοντας στον κόσμο μονότονο ηλεκτρικό σήμα κατάλληλο μόνο για
υπογούφερ (*), (και όχι κατάλληλο για midrange, ας πούμε), αψηφώντας το γεγονός ότι θα μας έβαζε σε τεράστια
έξοδα, λόγω κατανάλωσης
σιδήρου… Αν κάνετε τέτοια χάρη στον εαυτό σας, μετά θα το πάθετε κι εσείς, όπως κι εγώ, δηλαδή θα διαβάζετε για καλώδια - φίλτρα και θα σας έρχεται στο μυαλό το γέλιο του παρδαλού κατσικιού.
(*)…και μάλιστα, πολύ πριν εφευρεθούν τα υπογούφερ.