Και αν εγώ φτιάξω ένα facility για την παραγωγή ολοκληρωμένων και πουλάω 10 τελεστικούς το χρόνο θα το θεωρήσεις λογικό να σου ζητήσω 50000 ευρώ το κομμάτι, σωστά;
Πες μου σε ποιο σημείο κατάλαβες πως σε κοροϊδεύω;Δεν υπαρχει θεματα συγκρισης κοστους σε αυτο που λες εσυ και αυτο που λεω εγω.
Εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι υπετιμημενα. Η κοροιδια με ενοχλει.
Μου έχουν μείνει καναδυό από τη σοδειά του 2001. Μιλάμε για πρώτο πράμα!Αν κάποιος ακούει καλύτερα όταν βάζει αυτούς τους τελεστικούς στους ενισχυτές του ναι...
Τα πάντα είναι σε σχέση προσφοράς - ζήτησης.
Π.Χ. Νομίζεις ότι τα επετειακά ηχεία της B&W ακούγονται όσο κοστίζουν;
Μου έχουν μείνει καναδυό από τη σοδειά του 2001. Μιλάμε για πρώτο πράμα!
"Κακό" είναι να επιχειρηματολογεί με ψευτοεπιστημονικά κριτήρια ο κατασκευαστής
για να πείσει τον αγοραστή,
"Σκάνδαλο" Tara Labs
15.09.2004
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αστυνομία εισέβαλε σε αποθήκη της γνωστής εταιρίας καλωδίων av Τara Labs και προχώρησε σε κατάσχεση 42.000 χιλιάδων προιόντων των οποίων η αξία ξεπερνά τις 600.000 δολλάρια. Αιτία για την κατάσχεση η ανακάλυψη από την πλευρά των αμερικανικών τελωνειακών αρχών ότι τα "Made in the USA" καλώδια ήταν στην πραγματικότητα κατασκευασμένα στην Κίνα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η προστιθέμενη αξία στο έδαφος των HΠΑ ήταν ο τερματισμός των καλωδίων με βύσματα, κάτι που ως δικαιολογία δεν έπεισε -προφανώς- τους τελωνειακούς. ......... Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σας πούν ότι το μπλεντάζ του high-end καλωδίου σας το έπλεξε αμερικανίδα παρθένα από το νότο (τις κρύες νύχτες του χειμώνα) και γι'αυτό στοιχίζει όσο ένα μικρό σαλέ στην Ελβετία, να είστε δύσπιστοι. Στην Κίνα γίνεται φθηνότερα -και από παρθένες υπάρχει μάλλον έλλειψη...
Τι δουλεια κανεις Θαναση ;
Τόσες σελίδες γκρίνια επειδή πληρώνουμε ακριβά τα καλώδια ούτε η γυναίκα μου δεν μου έχει κάνει...
Γκρινιάζουμε για να γκρινιάζουμε μου φαίνεται.
Βοηθός του Τριανταφυλόπουλου.
Σιγά μην της είπες πόσο πλήρωσες τα καλώδια.....:guitarist:
Τωρα αμα σου απαντηση ο LUXMAN οτι αυτος ειναι βοηθος του Θεμου,
τι νοημα θα βγαλει ο κοσμος που διαβαζει ολο αυτο το Thread για τα καλωδια?
"Σκάνδαλο" Tara Labs
15.09.2004
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αστυνομία εισέβαλε σε αποθήκη της γνωστής εταιρίας καλωδίων av Τara Labs και προχώρησε σε κατάσχεση 42.000 χιλιάδων προιόντων των οποίων η αξία ξεπερνά τις 600.000 δολλάρια. Αιτία για την κατάσχεση η ανακάλυψη από την πλευρά των αμερικανικών τελωνειακών αρχών ότι τα "Made in the USA" καλώδια ήταν στην πραγματικότητα κατασκευασμένα στην Κίνα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η προστιθέμενη αξία στο έδαφος των HΠΑ ήταν ο τερματισμός των καλωδίων με βύσματα, κάτι που ως δικαιολογία δεν έπεισε -προφανώς- τους τελωνειακούς. ......... Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σας πούν ότι το μπλεντάζ του high-end καλωδίου σας το έπλεξε αμερικανίδα παρθένα από το νότο (τις κρύες νύχτες του χειμώνα) και γι'αυτό στοιχίζει όσο ένα μικρό σαλέ στην Ελβετία, να είστε δύσπιστοι. Στην Κίνα γίνεται φθηνότερα -και από παρθένες υπάρχει μάλλον έλλειψη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.