καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Φυσικά και είναι δικαίωμα του καθενός να αγοράζει όσο θέλει και ότι θέλει.
Αλλά δεν είναι δικαίωμα κανενός πωλητή απο εδώ μέσα να προσπαθήσει να με πείσει οτι χωρίς το καλώδιο που πουλάει και το φεσώνει με κέρδος 300% εγώ δεν μπορώ να ακούσω μουσική και μάλιστα να με βγάλει και κουφό.

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Κυριε Ζαφειριαδη σε ποιο μηνυμα αναφερθηκε οτι δεν μπορεις να ακουσεις μουσικη χωρις ακριβο καλωδιο?
Είδατε πουθενά γραμμένο το όνομά σας κύριε η νομίζετε ότι είστε ο μοναδικός πωλητής εδώ μέσα;

Αλλά δεν είναι δικαίωμα κανενός πωλητή απο εδώ μέσα να προσπαθήσει να με πείσει οτι χωρίς το καλώδιο που πουλάει και το φεσώνει με κέρδος 300% εγώ δεν μπορώ να ακούσω μουσική και μάλιστα να με βγάλει και κουφό.

Σωστο και αυτο!! με μια μικρη διαφορα,
η δουλεια του πωλητη ειναι να προσπαθει να πεισει(απο αυτο ζει), αλλιως θα εκανε αλλη δουλεια.
Οσο για το μηνυμα αισχοκερδιας(300%) ισχυει στα περισσοτερα προιοντα που αγοραζουμε καθημερινα και δεν το ξερουμε, απο ρουχισμο μεχρι τροφιμα.

Κυριε Ζαφειριαδη δεν εχω επαγγελματικη σχεση με το χωρο, ουτε σκοπευω να αποκτησω. Μια γενικη ερωτηση εκανα. Δεν ειπα οτι αναφερεστε σε μενα. Επειδη δεν ειδα καποιον να σας προτρεπει να αγορασετε ακριβα καλωδια για να ακουσετε τη μουσικη σας αναρωτηθηκα μηπως εχασα κατι.

ΜΜμμμάλιστα...
Κάπου καταλήγουμε τελικά, δε λέω...
Σύμφωνα με τα τελευταία μηνύματα δηλαδής οι αντιπρόσωποι των εταιριών αυτών αγοράζουν αυτά τα καλώδια 500 ευρώ και τα πουλάνε με 300% κέρδος, οπότε φτάνουν στα 1500 ευρώ... Μάϊστα...

Πάντος εδώ που τα λέμε δεν είδα κάποιον αντιπρόσωπο από αυτούς που λέτε να λέει ότι χωρίς καλώδια δεν ακούς μουσική...
Συνήθως βλέπω τους αντιπροσώπους να είναι και εκείνοι "κορόιδα" σαν εμάς και να αγοράζουν (έστω πιό φτηνά) αυτά τα καλώδια... :p

Παιδια επειδη το θεμα θα διαιωνιζεται και παντα θα υπαρχουν οι διαφορετικες αποψεις προτεινω το εξης
1, Οποιος θελει να αγορασει-δοκιμασει καλωδια ρευματος, ας παει σε ενα μαγαζι με εναν φιλο του και με ενα καλωδιο ρευματος τοστιερας, και ας βαλει τον φιλο του να αλλαζει τυχαια το καλωδιο προς αγορα με το ανωτερω σε μπκαιντ τεστ. Αν υπαρχουν διαφορες σε αυτο το συστημα θα υπαρξουν και στο δικο του και
2 Επειδη οι διαφορες στα ιντερκονεκτ και ηχειων ειναι ακουστες απο ολους εναποκειται στον καθενα τι ποσο θα διαθεσει αρκει να ειναι αναλογο του υπολοιπου συστηματος του.

Κυριε Ζαφειριαδη δεν εχω επαγγελματικη σχεση με το χωρο, ουτε σκοπευω να αποκτησω. Μια γενικη ερωτηση εκανα. Δεν ειπα οτι αναφερεστε σε μενα. Επειδη δεν ειδα καποιον να σας προτρεπει να αγορασετε ακριβα καλωδια για να ακουσετε τη μουσικη σας αναρωτηθηκα μηπως εχασα κατι.
Ούτε έγραψα ότι μου πρότειναν κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, απλώς βλέπω ότι οι ποιο ένθερμοι υποστηρικτές είναι υπεύθυνοι καταστημάτων.
Αλλά όπως και να έχει σταματάω να γράφω σε αυτό το σημείο γιατί κανείς απολύτως από εδώ μέσα δεν μέ έπεισε για ποιο λόγο και γιατί πρέπει να αγοράζω τέτοια καλώδια.

Aκομα και εγω που δεν πιστευω στα καλωδια ρευματος, αν τα ειχα χοντρα και ειχα ενα κορυφαιο συστημα θα εβαζα πανακριβα καλωδια ρευματος ετσι για να τα βλεπω και να μαι ψυχολογικα ενταξει και ας ηξερα οτι ο λογος τιμης προς αποδοση ειναι μηδεν. Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις παν μετρον αριστον.

Οπως προειπα "Τα καλωδια ειναι η τελευταια πινελια του τελικου ηχητικου αποτελεσματος" και για τον καθενα ειναι διαφορετικο.
Καλο καλωδιο για εμενα και το δικο μου συστημα δεν συνεπαγεται οτι ειναι και για αλλους.
Τωρα θυμηθηκα τον Αινσταιν.. τα παντα ειναι σχετικα..

Ο CHARMACOMA παντως απο τα γραπτα του δεν πρεπει να εχει εμπορικη σχεση με κανεναν-πιστευω απλως ειναι αντιρησιας συνηδησεως οποτε η γνωμη του αν και αντιθετη, αγνη και ευπροσδεκτη.

Αλλά όπως και να έχει σταματάω να γράφω σε αυτό το σημείο γιατί κανείς απολύτως από εδώ μέσα δεν μέ έπεισε για ποιο λόγο και γιατί πρέπει να αγοράζω τέτοια καλώδια.

Άκουσε τα αυτιά σου.
Μην στερήσεις από τον εαυτό σου αυτή την εμπειρία αν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις.
Μην στερήσεις λεφτά από την τσέπη σου αν δεν ακούσεις διαφορά.

Συνταξιουχος δημ, υπαλληλος-πτυχιουχος ηλρκτρολογος

Αααααα.......εισαι και εσυ απ αυτους που τα περνανε προκειμενου να δωσουν ρευμα στα αυθαιρετα του κοσμακη !!!!!

Ο CHARMACOMA παντως απο τα γραπτα του δεν πρεπει να εχει εμπορικη σχεση με κανεναν-πιστευω απλως ειναι αντιρησιας συνηδησεως οποτε η γνωμη του αν και αντιθετη, αγνη και ευπροσδεκτη.

Ναι... Μαζί είμασταν στο κελί 33 στη ΣΦΑ... :ADFADF1:

Last edited:
"Σκάνδαλο" Tara Labs
15.09.2004
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αστυνομία εισέβαλε σε αποθήκη της γνωστής εταιρίας καλωδίων av Τara Labs και προχώρησε σε κατάσχεση 42.000 χιλιάδων προιόντων των οποίων η αξία ξεπερνά τις 600.000 δολλάρια. Αιτία για την κατάσχεση η ανακάλυψη από την πλευρά των αμερικανικών τελωνειακών αρχών ότι τα "Made in the USA" καλώδια ήταν στην πραγματικότητα κατασκευασμένα στην Κίνα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η προστιθέμενη αξία στο έδαφος των HΠΑ ήταν ο τερματισμός των καλωδίων με βύσματα, κάτι που ως δικαιολογία δεν έπεισε -προφανώς- τους τελωνειακούς. ......... Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σας πούν ότι το μπλεντάζ του high-end καλωδίου σας το έπλεξε αμερικανίδα παρθένα από το νότο (τις κρύες νύχτες του χειμώνα) και γι'αυτό στοιχίζει όσο ένα μικρό σαλέ στην Ελβετία, να είστε δύσπιστοι. Στην Κίνα γίνεται φθηνότερα -και από παρθένες υπάρχει μάλλον έλλειψη...

Φανταζομαι λοιπον πως οπως υπαρχουν καποιοι , οχι ολοι , αργυρωνητοι ηλεκτρολογοι μηχανικοι δημοσιοι υπαλληλοι ετσι υπαρχουν και μερικες εταιρειες "κατασκευης" καλωδιων που εξαπατουν τους καταναλωτες .

Μην χρησιμοποιουμε παραδειγματα και να προσπαθησουμε εξαιτιας αυτων να γενικευσουμε .

Εννοειται οτι το σχολιο μου οσον αφορα τη δουλεια σου και εσενα ηταν χιουμοριστικο .

Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Ούτε έγραψα ότι μου πρότειναν κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, απλώς βλέπω ότι οι ποιο ένθερμοι υποστηρικτές είναι υπεύθυνοι καταστημάτων.

Αγαπητέ μου δεν υπάρχει λόγος να σε πείσει κάποιος για κάτι.

Εφόσον δεν ακους διαφορές στα καλώδια ρεύματος (και προσωπικά σε πιστεύω απόλυτα) τότε απλά μην τα αγοράζεις.

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα.

Αααααα.......εισαι και εσυ απ αυτους που τα περνανε προκειμενου να δωσουν ρευμα στα αυθαιρετα του κοσμακη !!!!!

Φίλε μου έχεις ξεφύγει μου φαίνεται...
Ακόμα και αστείο είναι χοντροκομμένο...

Eμ πες τα ρε Στεργιο το φελεκι μου γαμω!!!
Α! και για να μην παρεξηγιομαστε οχι και 300% μονο κερδος. Πως θα μεγαλωσω το παιδι που θα φερω στον κοσμο. Τι λεμε τωρα μπακαληδες ειμαστε?

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Οι πωλητες "εδω μεσα" ηταν και ειναι πρωτα απ ολα χομπυστες και κυριως οι ιδιοι τιμουν αυτο που πουλανε και εχουν δωσει μεγαλα ποσα για τα δικα τους καλωδια (εκτος απο τα μηχανηματα ) .

Το φεσι του κερδους "μας" ειναι υποδεκαπλασιο του 300% (δηλαδη 30%) και αν περιμεναμε να ζησουμε απο τα καλωδια , τοτε θα ημασταν στον αλλο κοσμο απο την ασιτεια .

Status
Not open for further replies.