καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

9 στις 10, ακατέβατες. 8 στις 10, παίρνει ο Βασίλης το Krakatoa και μου το στέλνει. 9 στις 10 κρατάς το καλώδιο της τοστιέρας. Το 7 στις 10 το δέχομαι μόνο με ακροατήριο άνω των 4 ατόμων (τουλάχιστον 5 άτομα), και θα πρέπει όλοι να πετύχουν τουλάχιστον 7 στις 10.

8/10 και με τους ορους που εβαλα:

Αν χασεις δεν θα ξαναπεις κουβεντα για καλωδια. Αν χασω δεν προκειται να ξαναμιλησω ποτε για καλωδια. Σιγα μην βαλω εγω στοιχημα κατι που εχει 800 ευρω και εσυ κατι που κοστιζει 1 ευρω. Δικαιο σου ακουγεται αυτο?

Αλλιως κοκοκο....

Ακουω.-

41 σελιδες για καλωδια...μαλλον τελικα λιγα χρεωνουν οι εταιριες:huh2:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

8/10 και με τους ορους που εβαλα:

Αν χασεις δεν θα ξαναπεις κουβεντα για καλωδια. Αν χασω δεν προκειται να ξαναμιλησω ποτε για καλωδια. Σιγα μην βαλω εγω στοιχημα κατι που εχει 800 ευρω και εσυ κατι που κοστιζει 1 ευρω. Δικαιο σου ακουγεται αυτο?

Αλλιως κοκοκο....

Ακουω.-

Δεν έχει στοίχημα, δεν έχει τεστ. Και τις αλλαγές θα τις κάνω εγώ. Όχι ότι δεν εμπιστεύομαι το Βασίλη, αλλά τί διάολο, να χάσω το πανηγύρι;

9 στις 10.

Άλλος;

:offtopic:
Δεν ξέρω για το καλώδιο αλλά γκρουπάρα οι Krakatoa. Avant garde ,jazz , fusion , progressive ....χαμός .
προτείνω τα καλώδια να τα τεστάρετε με κάποιο cd τους

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Δεν έχει στοίχημα, δεν έχει τεστ. Και τις αλλαγές θα τις κάνω εγώ. Όχι ότι δεν εμπιστεύομαι το Βασίλη, αλλά τί διάολο, να χάσω το πανηγύρι;

9 στις 10.

Άλλος;
δεν μου λες αν σου βαλω τα καλωδια μου και τα αλλαζω οποτε θελω θα γνωρισεις εσυ ποτε θα παιζει της τοστιερας σου
9 στις 10 παει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

δεν μου λες αν σου βαλω τα καλωδια μου και τα αλλαζω οποτε θελω θα γνωρισεις εσυ ποτε θα παιζει της τοστιερας σου
9 στις 10 παει

Μα αυτό ακριβώς προσπαθεί να αποδείξει ο Κ.Κ....
ότι δεν γίνεται να τα ξεχωρίσεις... να αποδείξει αυτό που ζητάει;

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Aφηνω το κοσμο να κρινει.

Ευχαριστω.
Δυστυχως η ευτυχως ο αντιπαλος σου εχει δικιο. Μαλιστα επειδη ο ακροατης θα ειναι μονο ενας με συνεπεια τα δειγματα να ειναι πολυ λιγα, κανονικα οτιδηποτε κατω του 10 στα 10 ειναι αποτυχια. Το 8 στα 10 μπορει να ειναι τυχαιο. Στατιστικα ακομη και 10 φορες στις 10 μπορει να ειναι αποτελεσμα τυχης. Αν αυξησετε τις προσπαθειες σε πανω απο 11 τοτε ο συσχετισμος αλλαζει. Ενα σωστο αποτελεσμα ειναι πχ το 12 στις 14 προσπαθειες. Κατω απο 12 παλι χανεις.

Επειδη πραγματικα θελω πολυ να γινει αυτη η κοντρα για να τελειωνει το παραμυθι, εχουμε και λεμε:

1) Εχω δικαιωμα λαθους ενα στα δεκα. Δηλαδη θα βρω το σωστο καλωδιο 9 φορες στις δεκα.
2) Ο Βασιλης Τσαντουλης η αλλο ατομο της εμπιστοσυνης του Κωστα θα ειναι σπιτι μου μαζι με τον Internet King που επιλεγω εγω.
3) Αν κερδισεις παιρνεις το καλωδιο. Αν κερδισω μου δινεις 800 ευρω!

Κλεισαμε για Κυριακη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Έκτορα,
Που το αποδίδεις αυτό ? (πάντα κατά την γνώμη σου)

Θα προσπαθήσω να κάνω έναν παραλληλισμό...

Μην τυχόν είδες τη συζήτηση στο στούντιο μετά το Ο.Σ.Φ.Π.-ΠΑΟ (4-0) και άκουσες την Κανέλλη;

Είναι ακριβώς το ίδιο.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αν θέλεις να πείς το κομμάτι σου, επιχειρήματα θα βρείς...

οπου γινει αμα γινει θελω να ειμαι μεσα
να ακουσω καλωδια που μαλλον σε συστημα που δεν εχω ακουσει να δουμε τι θα ακουσω και εω

Επειδη πραγματικα θελω πολυ να γινει αυτη η κοντρα για να τελειωνει το παραμυθι, εχουμε και λεμε:

1) Εχω δικαιωμα λαθους ενα στα δεκα. Δηλαδη θα βρω το σωστο καλωδιο 9 φορες στις δεκα.
2) Ο Βασιλης Τσαντουλης η αλλο ατομο της εμπιστοσυνης του Κωστα θα ειναι σπιτι μου μαζι με τον Internet King που επιλεγω εγω.

Κλεισαμε για Κυριακη?

Γερά-γερά,με τσαμπουκά!!(δις):SFGSFGSF::SFGSFGSF::award:

Δυστυχως η ευτυχως ο αντιπαλος σου εχει δικιο. Μαλιστα επειδη ο ακροατης θα ειναι μονο ενας με συνεπεια τα δειγματα να ειναι πολυ λιγα, κανονικα οτιδηποτε κατω του 10 στα 10 ειναι αποτυχια. Το 8 στα 10 μπορει να ειναι τυχαιο. Στατιστικα ακομη και 10 φορες στις 10 μπορει να ειναι αποτελεσμα τυχης. Αν αυξησετε τις προσπαθειες σε πανω απο 11 τοτε ο συσχετισμος αλλαζει. Ενα σωστο αποτελεσμα ειναι πχ το 12 στις 14 προσπαθειες. Κατω απο 12 παλι χανεις.

Φιλε μου με το συμπαθειο αλλα εδω δεν γινεται δοκιμη σε σαλτσες που ακομη και εκει θα υπαρχει ενα ποσοστο λαθους. Οπως θα ξερεις η δοκιμη καλωδιων απαιτει χρονο ποσο μαλλον που για ρευματος πρεπει να αποσυνδεεται το μηχανημα απο το ρευμα. Ακουστικη μνημη δυστηχως εχουμε πολυ μικρη
οποτε ακομη και για οποιδηποτε μηχανημα θα υπηρχε ενα ποσοστο λαθους. Μην τρελαθουμε τελειως. Συνηθως για να δει καποιος την διαφορα που κανει ενα καλωδιο περνανε ακομη και δυο τρεις ημερες. Αυτο το καταλαβαινει βαζοντας μετα το προηγουμενο καλωδιο και βλεπει αν του λειπει κατι σε σχεση με πριν.

Θέτει τους 'όρους' όπως εκείνος θέλει και σεις τον ακούτε!!! Και μάλιστα ανταποκρίνεστε!!! Σας παίζει όπως εκείνος θέλει και σεις τσιμπάτε...Συνέλθετεεεεε!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ...Θα την κάνει...Στοιχημα ότι θέλετε...Θα την κάαααανειιιιιιιιι...

Κλεισαμε για Κυριακη?

Μιχαλη ....το παλευεις ομως ρε φιλε !!!

:grinning-smiley-043

-bye-

Status
Not open for further replies.