καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Τι!!!! στον Γιωργο θα πας!!! Ε τοτε δεν ερχομαι ρε. Να σου κοπει το valhalla σου!!!:flipout:

Ενταξει τοτε θα κανουμε, πως το λεν αυτο στο βολο?, α!! ναι blind test, τηρωντας ολους τους νομους της στατιστικης.:flipout:

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Η διπλωματια δεν ειναι το φορτε μου...

Ενταξει το παραδεχομαι.

Λεω τα πραματα με το ονομα τους, ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου. Αλλα να σας πω κατι?

Καποτε επρεπε καποιος να τα πει εξω απο τα δοντια σε μερικους τυπους που λοιδωρουν και απαξιωνουν ολοκληρο το κυκλωμα του high end και των χαιενταδων στην Ελλαδα (αυτα μονο εδω συμβαινουν) αποκαλωντας τους ηλιθιους και μακακες....

Ε ΟΧΙ! Αυτο δεν το ανεχομαι.

Οι τυποι σαν τον Κογια και μερικους ακομα κανουν μεγαλη ζημια εδω και μερικα χρονια στον χωρο και ειδικα στους εκκολαπτομενους χαιφιντελιστες..

Αυτο θα τελειωσει το θελουν η δεν το θελουν!

Ευχαριστούμε για την προσπαθια σας να μας προστατεύσετε, όμως αλήθεια, ποιος σας ζήτησε τέτοια;
Αυτή είναι η προσωπική σας άποψη για τον κύριο Κόγια, δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να καταφεύγετε σε τέτοιους χαρακτηρισμούς...

Αν μη τι άλλο, πέφτει το επίπεδο της συζήτησης.

Κύριε Κόγια, είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα η μονομαχία αυτή, όταν το διαβάσετε δεχτείτε, καλό είναι να γίνονται υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές!-bye-

Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Ευχαριστούμε για την προσπαθια σας να μας προστατεύσετε, όμως αλήθεια, ποιος σας ζήτησε τέτοια;
Αυτή είναι η προσωπική σας άποψη για τον κύριο Κόγια, δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να καταφεύγετε σε τέτοιους χαρακτηρισμούς...

Αν μη τι άλλο, πέφτει το επίπεδο της συζήτησης.

Κύριε Κόγια, είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα η μονομαχία αυτή, όταν το διαβάσετε δεχτείτε, καλό είναι να γίνονται υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές!-bye-

Προφανως ζεις σε αλλο πλανητη φιλε....

Re: Τι είναι High End και τελικά τι μας νοιάζει?...
Από τη μεριά του κατασκευαστή: High end είναι αυτό που έφτιαξα να είναι διαφορετικό από αυτά των άλλων, ασχέτως του πόσο καλά δουλεύει, αλλά το πρόβλημα είναι, πού θα βρω κορόιδα για να το πουλήσω με μεικτό κέρδος 2500%.

Από τη μεριά του αγοραστή: High end είναι αυτό που αγόρασα επειδή είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που αγόρασαν οι άλλοι, ενώ συγχρόνως η υψηλή τιμή του το καθιστά τόσον απρόσιτο, ώστε η κατοχή του αυτομάτως να με τοποθετεί σε εκείνη την τυχερή ολιγομελή ομάδα ηλιθίων, που είναι τόσο ηλίθιοι, ώστε να καταντούν τόσο σπάνιοι, που οι ίδιοι να είναι άξιοι ψυχιατρικής διερεύνησης, και τα γονίδιά τους άξια γενετικής αποθήκευσης, προς πειραματική αξιοποίηση στο μέλλον.

Από τη μεριά του πωλητή: High end είναι αυτό που μπορώ να πουλήσω στον πρώτο τυχόντα άσχετο, χωρίς την παραμικρή επιστημονική επιχειρηματολογία, και με κέρδος απαραιτήτως τουλάχιστον 675%. Ίσως και με λιγότερο, αλλά τότε δεν θα έχει γλύκα...

Από τη μεριά του δοκιμαστή: High end είναι αυτό, περί της απόδοσης του οποίου μπορώ να γεμίσω ολόκληρο βιβλίο, χωρίς την παραμικρή επιστημονική επιχειρηματολογία, αλλά βασιζόμενος μόνον στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μου να λέω ό,τι αρλούμπα μου κατέβει στο κεφάλι, ή τέλος πάντων ό,τι εγώ νομίζω και αντιλαμβάνομαι μέσα από το ανθρώπινο, απελπιστικά ατελές αντιληπτικό μου σύστημα, και χωρίς κατ’ ανάγκη να γίνομαι κατανοητός στον αναγνώστη, ο οποίος, έτσι ή αλλιώς, για να χάνει το χρόνο του διαβάζοντας αυτά που γράφω, είναι, ή κανένας αργόσχολος, ή απλώς ηλίθιος με λεφτά για ξόδεμα προς τα εκεί που θα του πω εγώ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΓΙΑΣ!!!

Καταλαβατε γιατι λεω αυτα που λεω?

ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ.

Ας κάνουμε όλοι μιά προσπάθεια να κρατήσουμε το καλό επίπεδο στην συζήτησή μας,μένοντας στα πολιτισμένα επίπεδα του παρόντος...

Το παρελθόν είναι γνωστό στους παλαιότερους,αλλά δεν είναι κρίσιμο μέγεθος για την εξέλιξη της τρέχουσας συζήτησης...

Γιωργο (Music Lover)η φωτο δεν ειναι ο Κογιας ειναι ο συγχωρεμενος ο Σπύρος και καλο θα ηταν να μην βαζεις την φωτογραφια του κατω απο αυτο το κειμενο

Θα παρακαλουσα να μην ξεφευγουμε, γιατι αποπροσανατολιζεται η συζητηση.

Δεν μενει παρα να δεχτει ο κυριος Κογιας ωστε να προχωρησουμε με τα διαδικαστικα.

Έχω κάνει την πρότασή μου στον κ. Κόγια αλλά απάντηση δεν πήρα. Ας μας πει τί θα χάσει στο στοίχημα της κόντρας. Όχι φυσικά το καλώδιο της τοστιέρας του.
Εγώ πρότεινα όλη μου την περιουσία.
Για να τελειώνουμε μια για πάντα με τον κάθε κύριο τύπου Κόγια. Αλλιώς δεν χρειάζεται να ασχολείται κανείς μαζί του μιας και μιλάει εκ του ασφαλούς αφού θα χάσει ένα καλώδιο τοστιέρας. Σιγά την απώλεια!!
Νομίζω πολύ ασχοληθήκαμε με τον κύριο!! Λ.Σ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Προφανως ζεις σε αλλο πλανητη φιλε....

Re: Τι είναι High End και τελικά τι μας νοιάζει?...
Από τη μεριά του κατασκευαστή: High end είναι αυτό που έφτιαξα να είναι διαφορετικό από αυτά των άλλων, ασχέτως του πόσο καλά δουλεύει, αλλά το πρόβλημα είναι, πού θα βρω κορόιδα για να το πουλήσω με μεικτό κέρδος 2500%.

Από τη μεριά του αγοραστή: High end είναι αυτό που αγόρασα επειδή είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που αγόρασαν οι άλλοι, ενώ συγχρόνως η υψηλή τιμή του το καθιστά τόσον απρόσιτο, ώστε η κατοχή του αυτομάτως να με τοποθετεί σε εκείνη την τυχερή ολιγομελή ομάδα ηλιθίων, που είναι τόσο ηλίθιοι, ώστε να καταντούν τόσο σπάνιοι, που οι ίδιοι να είναι άξιοι ψυχιατρικής διερεύνησης, και τα γονίδιά τους άξια γενετικής αποθήκευσης, προς πειραματική αξιοποίηση στο μέλλον.

Από τη μεριά του πωλητή: High end είναι αυτό που μπορώ να πουλήσω στον πρώτο τυχόντα άσχετο, χωρίς την παραμικρή επιστημονική επιχειρηματολογία, και με κέρδος απαραιτήτως τουλάχιστον 675%. Ίσως και με λιγότερο, αλλά τότε δεν θα έχει γλύκα...

Από τη μεριά του δοκιμαστή: High end είναι αυτό, περί της απόδοσης του οποίου μπορώ να γεμίσω ολόκληρο βιβλίο, χωρίς την παραμικρή επιστημονική επιχειρηματολογία, αλλά βασιζόμενος μόνον στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μου να λέω ό,τι αρλούμπα μου κατέβει στο κεφάλι, ή τέλος πάντων ό,τι εγώ νομίζω και αντιλαμβάνομαι μέσα από το ανθρώπινο, απελπιστικά ατελές αντιληπτικό μου σύστημα, και χωρίς κατ’ ανάγκη να γίνομαι κατανοητός στον αναγνώστη, ο οποίος, έτσι ή αλλιώς, για να χάνει το χρόνο του διαβάζοντας αυτά που γράφω, είναι, ή κανένας αργόσχολος, ή απλώς ηλίθιος με λεφτά για ξόδεμα προς τα εκεί που θα του πω εγώ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΓΙΑΣ!!!

Καταλαβατε γιατι λεω αυτα που λεω?

ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ.

Και ποιος σας είπε ότι δεν γνωρίζουμε ότι είναι αυτός;
Γιατί έχετε την εντύπωση ότι ζω σε άλλο πλανήτη; Αν εγώ συμφωνώ με τα λεγόμενα του (χωρίς να λέω ότι το κάνω) τότε τι σημαίνει αυτό;
Συγνώμη κύριε μου αλλά εγώ θα κρίνω αν θέλω να διαβάζω και να τα λαμβάνω στα σοβαρά αυτά που γράφει ο Κόγιας. Δεν χρειάζεται να μου αποδείξετε ούτε ποιος είναι εκείνος, ούτε ποιος είστε εσείς. Μπορώ να κρίνω και μόνος μου.

Αφήστε μας να προστατευτούμε μόνοι μας. Στο κάτω κάτω αν τον ακούσω δεν θα δώσω 3000 ευρώ για καλώδια, άρα δεν θα χάσω κάτι αν είχε άδικο. Αν όμως ακούσω έσας και έχετε άδικο, ποιος θα μου δώσει πίσω τα λεφτά μου αν τα θέλω;

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Γιωργο (Music Lover)η φωτο δεν ειναι ο Κογιας ειναι ο συγχωρεμενος ο Σπύρος και καλο θα ηταν να μην βαζεις την φωτογραφια του κατω απο αυτο το κειμενο

Φιλτατε Larry ο κυριος Κογιας εχει μονιμα αυτη τη photo στην υπογραφη του στο αδελφο site κατω απο τετοιου ειδους και ακομη χειροτερα κειμενα. Μαλιστα για καποιο καιρο εχει προσθεσει και τον χαρακτηρισμο κοτες ακριβως απο κατω παραπαιντοντας (ως link) σε παλαιοτερα γραπτα του.

Έχω κάνει την πρότασή μου στον κ. Κόγια αλλά απάντηση δεν πήρα. Ας μας πει τί θα χάσει στο στοίχημα της κόντρας. Όχι φυσικά το καλώδιο της τοστιέρας του.
Εγώ πρότεινα όλη μου την περιουσία.
Για να τελειώνουμε μια για πάντα με τον κάθε κύριο τύπου Κόγια. Αλλιώς δεν χρειάζεται να ασχολείται κανείς μαζί του μιας και μιλάει εκ του ασφαλούς αφού θα χάσει ένα καλώδιο τοστιέρας. Σιγά την απώλεια!!
Νομίζω πολύ ασχοληθήκαμε με τον κύριο!! Λ.Σ.

εσεις τι στοιχημα βαλατε διοτι χασαμε την μπαλα οεο εοε

by the way μεσα στην εβδομασα στελνω και το δωρο στην Θεσσαλονικη που κερδισε η συζυγος σας!!!!!!
λυπαμαι που δεν ειναι καλωδιο τοστιερας!!!!

πλακα κανω μην βαρατε!!!!!!

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ.

ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΛΑΩ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ!

Μετα την σύντομη αναδρομή,άς μείνουμε στο παρόν παρακαλώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Γιατί έχετε την εντύπωση ότι ζω σε άλλο πλανήτη; Αν εγώ συμφωνώ με τα λεγόμενα του (χωρίς να λέω ότι το κάνω) τότε τι σημαίνει αυτό;
Συγνώμη κύριε μου αλλά εγώ θα κρίνω αν θέλω να διαβάζω και να τα λαμβάνω στα σοβαρά αυτά που γράφει ο Κόγιας. Δεν χρειάζεται να μου αποδείξετε ούτε ποιος είναι εκείνος, ούτε ποιος είστε εσείς. Μπορώ να κρίνω και μόνος μου.

Αφήστε μας να προστατευτούμε μόνοι μας. Στο κάτω κάτω αν τον ακούσω δεν θα δώσω 3000 ευρώ για καλώδια, άρα δεν θα χάσω κάτι αν είχε άδικο. Αν όμως ακούσω έσας και έχετε άδικο, ποιος θα μου δώσει πίσω τα λεφτά μου αν τα θέλω;
Μα καλε μου κυριε δεν αγοραζετε γουρουνι στο σακι! Εσεις θα κρινετε αν το καλωδιο των χ ευρω κανει για το συστημα σας και ακολουθως αγοραζετε ή αφηνετε. Αφου δοκιμη κατ'οικον γινεται ετσι δεν ειναι?

Ο συγχωρεμένος ο Σπύρος.....Αααααααχαχαχαχχα...Ρε Λάρυ...θα συγχωρεθούμε κι εμεις άμα συνεχίσεις έτσι....Θα ψοφήσω ρε π...μου....
Κι αυτός ο πρώτος αριστερά ποιός είναι...ο πάππας??? Αχαχαχαχααααα....
http://i177.photobucket.com/albums/w223/vts2006/weiss.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Κυριοι να σεβαστουμε παρακαλω καποιους νεοεισερχομενους στον υπεροχο κοσμο του hifi και της μουσικης, που μπαινουν ψαχνοντας στο διαδικτυο διψωντας για καποια καλα μηχ/τα.

Σε αυτους απευθυνομαι (κι οχι στους κατασταλαγμενους οι οποιοι δεν κινδυνευουν), και εχω να τους πω οτι οι αποψεις Κογια ειναι μηδενιστικες επικινδυνες και συκοφαντικες για ΟΛΟΥΣ εμας που ασχολουμαστε με το χομπι. Δεν εχουν δε οποιαδηποτε σχεση με την πραγματικοτητα που φαινεται στην ΠΡΑΞΗ και οχι στις αμπελοφιλοσοφιες ορισμενων ασχετων.

Ο ανθρωπος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ σε αυτο τον χωρο και χρησιμοποιει καταχρηστικα την δυναμη του πληκτρολογιου του.

Η κατηγοριες high end στα forum ειναι για τους χαιενταδες!!

Οχι για κωμικους κομπαρσους...

εσεις τι στοιχημα βαλατε διοτι χασαμε την μπαλα οεο εοε

by the way μεσα στην εβδομασα στελνω και το δωρο στην Θεσσαλονικη που κερδισε η συζυγος σας!!!!!!
λυπαμαι που δεν ειναι καλωδιο τοστιερας!!!!

Αγαπητέ Lary τί κρίμα και έλεγε η Κάθριν ότι θα ήταν μια ευκαιρία να ψήνουμε καλύτερα τοστ με ένα καινούργιο καλώδιο για την τοστιέρα μας.

Όσο για το στοίχημα έχω προτείνει στον κύριο Κογια να κοντράρουμε τα καλώδια τοστιέρας του με τα δικά μου της Silver audio που αντιπροσωπεύω, τιμής 300 και 600 ευρώ. Αν το κερδίσει, εγώ θα του δώσω όλη μου την περιουσία την οποία δεν έχω βρει έτοιμη αλλά την φτιαξαμε με τη Κάθριν με πάρα πολύ δουλιά. Μόνο τα 20000 βινύλια πόσο κοστίζουν...
Καταλαβαίνεις επομένως το πόσο σοβαρά μιλάω.
Απάντηση δεν πήρα από τον κύριο Κόγια. Και φυσικά δεν δέχομαι για το στοίχημα από μεριάς του το να χάσει ένα καλώδιο τοστιέρας!!! Αν είμαστε σοβαροί!
Πιστεύω ο κύριος αυτός να κάνει την πλάκα του και να πουλάει μπόλικη τρελίτσα. Αλλά μάλλον εγώ είμαι πιο τρελός από αυτόν.
Για να τελειώνουμε μια για πάντα με τον κάθε εξυπνάκια τύπου Κόγια

Είμαι στο χόμπυ αυτό όλη μου τη ζωή και έχω βαρεθεί να ακούω τις βλακίες του κάθε μακάκα. Βιβλίο ολόκληρο μπορώ να γράψω με τις πάμπολλες βλακίες που έχω ακούσει στα 57 μου χρόνια!!
Λ.Σ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Μα καλε μου κυριε δεν αγοραζετε γουρουνι στο σακι! Εσεις θα κρινετε αν το καλωδιο των χ ευρω κανει για το συστημα σας και ακολουθως αγοραζετε ή αφηνετε. Αφου δοκιμη κατ'οικον γινεται ετσι δεν ειναι?

Έτσι είναι τις περισσότερες φορές, δεν αντιλέγω...
Από την άλλη όμως δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος αυτός που διάλεξε ο κύριος Θεοφιλάκος. Εγώ απλά θέλω να γίνει αυτό το Blind Test, και να δω τα αποτελέσματα του. Όποιες προσωπικές επιθέσεις ανάμεσα στα καταστήματα και τον Κόγια δεν με αφορούν. Ξέρω καλά ποιος είναι εκείνος και τα γραφόμενα του, ξέρω επίσης και αρκετούς από τους καταστηματάρχες, ίσως όχι από κοντά, αλλά από τα γραφόμενα νοιώθω ότι σας ξέρω. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με κανέναν, απλά δεν πιστεύω ότι έχει νόημα να γίνεται έτσι αυτή η συζήτηση. Όταν ο Κόγιας δει τις απαντήσεις θα γράψει.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ.

ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΛΑΩ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ!

για τις αποψεις οτι γραφεις εισπρατεις και αυτο πληρωνει ο Κωστας ο Κογιας και ο καθενας μας ...

για να μην γινουν παρεξηγησεις ειπα για την φωτο

ολα καλα

Status
Not open for further replies.