Προφανως ζεις σε αλλο πλανητη φιλε....
Re: Τι είναι High End και τελικά τι μας νοιάζει?...
Από τη μεριά του κατασκευαστή: High end είναι αυτό που έφτιαξα να είναι διαφορετικό από αυτά των άλλων, ασχέτως του πόσο καλά δουλεύει, αλλά το πρόβλημα είναι, πού θα βρω κορόιδα για να το πουλήσω με μεικτό κέρδος 2500%.
Από τη μεριά του αγοραστή: High end είναι αυτό που αγόρασα επειδή είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που αγόρασαν οι άλλοι, ενώ συγχρόνως η υψηλή τιμή του το καθιστά τόσον απρόσιτο, ώστε η κατοχή του αυτομάτως να με τοποθετεί σε εκείνη την τυχερή ολιγομελή ομάδα ηλιθίων, που είναι τόσο ηλίθιοι, ώστε να καταντούν τόσο σπάνιοι, που οι ίδιοι να είναι άξιοι ψυχιατρικής διερεύνησης, και τα γονίδιά τους άξια γενετικής αποθήκευσης, προς πειραματική αξιοποίηση στο μέλλον.
Από τη μεριά του πωλητή: High end είναι αυτό που μπορώ να πουλήσω στον πρώτο τυχόντα άσχετο, χωρίς την παραμικρή επιστημονική επιχειρηματολογία, και με κέρδος απαραιτήτως τουλάχιστον 675%. Ίσως και με λιγότερο, αλλά τότε δεν θα έχει γλύκα...
Από τη μεριά του δοκιμαστή: High end είναι αυτό, περί της απόδοσης του οποίου μπορώ να γεμίσω ολόκληρο βιβλίο, χωρίς την παραμικρή επιστημονική επιχειρηματολογία, αλλά βασιζόμενος μόνον στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μου να λέω ό,τι αρλούμπα μου κατέβει στο κεφάλι, ή τέλος πάντων ό,τι εγώ νομίζω και αντιλαμβάνομαι μέσα από το ανθρώπινο, απελπιστικά ατελές αντιληπτικό μου σύστημα, και χωρίς κατ’ ανάγκη να γίνομαι κατανοητός στον αναγνώστη, ο οποίος, έτσι ή αλλιώς, για να χάνει το χρόνο του διαβάζοντας αυτά που γράφω, είναι, ή κανένας αργόσχολος, ή απλώς ηλίθιος με λεφτά για ξόδεμα προς τα εκεί που θα του πω εγώ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΓΙΑΣ!!!
Καταλαβατε γιατι λεω αυτα που λεω?
ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ.