καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Θέτει τους 'όρους' όπως εκείνος θέλει και σεις τον ακούτε!!! Και μάλιστα ανταποκρίνεστε!!! Σας παίζει όπως εκείνος θέλει και σεις τσιμπάτε...Συνέλθετεεεεε!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ...Θα την κάνει...Στοιχημα ότι θέλετε...Θα την κάαααανειιιιιιιιι...

Γιατι πρωτη φορα θα ναι???? :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Και αυτο το παραμυθι με την τυφλη δοκιμη να τελειωνει παρακαλω!

Τι παει να πει στα τυφλα?

Γιατι να μην ξερουμε οταν κρινουμε τι παιζει και ποτε??

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!

Δεν ειμαστε χαρτοριχτρες ουτε λυνουμε εξισωσεις! Οι διαφορες ειναι μικρες αλλα ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΟΥΣ σημασιας για το τελικο αποτελεσμα κυριοι.

Ουτως η αλλως η δυσβασταχτη διαφορα στην τιμη των καλωδιων ειναι εξ αρχης τεραστιο ντεζαβανταζ για το ακριβο καλωδιο.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΓΙΑΣ ΑΦΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ!

Ελα ρε συ αφου ετσι τον συμφερει γιατι ειναι παμπονηρος. Ξερει οτι δυσκολα με blind μπορει να υπαρχει ασφαλες συμπερασμα. Εδω βγαζει κατασκευαστες χομπιστες εμπορους χαζους. Αλλα εμεις φταιμε τελικα που δεν τον γειωνουμε. Σιγουρα εχει πικραθει παλιοτερα και για αυτο κανει ετσι. Παντως αν θελει ας ερθει σπιτι μου για ακροαση και μετα μολις βρω χρονο να παω εγω στο δικο του αν εχει συστημα τελος παντων.

Και επειδή δε μ'αρέσει μόνο η παρλάτα...δηλώνω και προκαλώ...
Δοκιμή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ καλωδίου επώνυμου ή μη κάποιου ατόμου(πλην του Κ.Κ) με κάποιο ΔΙΚΟ ΜΟΥ(DIY)...

---ΟΡΟΙ---
- 1+1 ακούσματα...(μία μόνο φορά το ένα και μία μόνο φορά το άλλο)...
- Τουλάχιστον 10 άτομα (πλην του Κ.Κ) παρόντες(για να υπάρξει και η σχετική ξεφτίλα αν χάσω)...
- Αν καταλάβω το δικό μου...Κερδίζω...κερνάει την παρέα θαλασσινά και σαμπάνιες...
- Αν δεν το καταλάβω...χάνω...κερνάω...πλερώνω...

ΣΣ1
Μη μου πείτε πιθανότητες 50/50 κλπ κλπ....ποιος είναι μέσα πείτε μου...
ΣΣ2
Θα σκάσει ο έτσι που δε θα φάει καλαμαροχταποδομυδοαστακουδάκια...Έ ρε γέλια που έχει η ζωή η πουτ@να...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΓΙΑΣ ΑΦΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙ!

Τι στοίχημα να βάλει ρε Γιώργη?.Τι να ακουμπήσει?
Το γάντι, το τοστιεροκαλώδιο, ή καμμια τσάντα πορτοκάλια?

Τι στοίχημα να βάλει ρε Γιώργη?.Τι να ακουμπήσει?
Το γάντι, το τοστιεροκαλώδιο, ή καμμια τσάντα πορτοκάλια?
Σε παρακαλώ...τα τεχνικά βιβλία...Κάθε φορά που του τη βγαίνει κάποιος του προτείνει και κανα δυο βιβλία για να μορφωθεί...Εμένα προσωπικά μου χει προτείνει πάνω από 10...τα προτείνει και δυο δυο...από τη virtual βιβλιοθήκη του...

Και επειδή δε μ'αρέσει μόνο η παρλάτα...δηλώνω και προκαλώ...
Δοκιμή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ καλωδίου επώνυμου ή μη κάποιου ατόμου(πλην του Κ.Κ) με κάποιο ΔΙΚΟ ΜΟΥ(DIY)...

---ΟΡΟΙ---
- 1+1 ακούσματα...(μία μόνο φορά το ένα και μία μόνο φορά το άλλο)...
- Τουλάχιστον 10 άτομα (πλην του Κ.Κ) παρόντες(για να υπάρξει και η σχετική ξεφτίλα αν χάσω)...
- Αν καταλάβω το δικό μου...Κερδίζω...κερνάει την παρέα θαλασσινά και σαμπάνιες...
- Αν δεν το καταλάβω...χάνω...κερνάω...πλερώνω...

ΣΣ1
Μη μου πείτε πιθανότητες 50/50 κλπ κλπ....ποιος είναι μέσα πείτε μου...
ΣΣ2
Θα σκάσει ο έτσι που δε θα φάει καλαμαροχταποδομυδοαστακουδάκια...Έ ρε γέλια που έχει η ζωή η πουτ@να...

μεσα μονο για να χασω και να κεράσω θαλασσινα !!!!!

Σε παρακαλώ...τα τεχνικά βιβλία...Κάθε φορά που του τη βγαίνει κάποιος του προτείνει και κανα δυο βιβλία για να μορφωθεί...Εμένα προσωπικά μου χει προτείνει πάνω από 10...τα προτείνει και δυο δυο...από τη virtual βιβλιοθήκη του...

Αληθεια ΜΟΥΣΙΚΗ (οχι συνοδειας με το διαβασμα) εχει ακουσει ποτε????

Γιατι εγω τον κοβω με ενα πληκτρολογιο συνεχως στα ακροδακτυλα αντε και κανα βιβλιο...(Θα του προτεινα ψυχαναλυσης).

Αληθεια Κωστα τωρα που το σκεφτομαι τα.....πορτοκαλια δεν θα ηταν ασχημα!:flipout::flipout::flipout:

Ρε συ Λάρρυ...πάντα ήσουν μέσα στο κλίμα...Κι αυτά τα avatar...
Άλλοοοος....Ελάτε...Απόκρηες έχουμε...να πιούμε και τίποτις...

Πονηρουλης ο Βολιωτης παντως ε?

Πλακα πλακα με τα στραβα και τα τυφλα μπορει και να κονομαγε ενα acoustic zen krakatoa των 800 ευρω!!???!

Μιλαμε για πολυ γελιο! :guitarist::guitarist::flipout:

Γιατι εγω τον κοβω με ενα πληκτρολογιο συνεχως στα ακροδακτυλα αντε και κανα βιβλιο...(Θα του προτεινα ψυχαναλυσης).

Αληθεια Κωστα τωρα που το σκεφτομαι τα.....πορτοκαλια δεν θα ηταν ασχημα!:flipout::flipout::flipout:

Αγαπητέ φίλε....

...η απαξίωση του ανθρώπου που προσδίδεις με τα γραφόμενά σου είναι υπέρ του μέτρου....

... αυτά δεν γράφονται....

To συστημα ζεσταινεται, περιμενω την απαντηση του Κωστα. Εχω ικανοποιησει ολα τα αιτηματα του, εκτος απο τη φυσικη του παρουσια που προσπαθω να αποφυγω σαν ο διαολος το λιβανι.:flipout:

Μην μου ματιασει και το συστημα οχι τιποτα αλλο.Δεχομαι οποιοδηποτε αλλο ατομο εμπιστευεται ο ιδιος.

Παρων απο τη μερια μου θα ειναι ειτε ο DOLFON ειτε ο Internet King.

Το γαντι σηκωθηκε και το μπαλακι επιστραφηκε.

Last edited:
Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Πονηρουλης ο Βολιωτης παντως ε?

Πλακα πλακα με τα στραβα και τα τυφλα μπορει και να κονομαγε ενα acoustic zen krakatoa των 800 ευρω!!???!

Μιλαμε για πολυ γελιο! :guitarist::guitarist::flipout:

Με τα 800 που θα παρω απο το Κογια θα ερθω να παρω το absolute...:flipout:

Αγαπητέ φίλε....

...η απαξίωση του ανθρώπου που προσδίδεις με τα γραφόμενά σου είναι υπέρ του μέτρου....

Οχι κυριε γραφονται και παραγραφονται. Αν γνωριζατε μονο το πως εχει μιλησει ο Κ.Κ για παρα πολυ κοσμο μπινελικονωντας δεν θα το λεγατε αυτο. Ποσο κοσμο εχει προσβαλει χωρις κανενας να του μιλησει ετσι.

Αγαπητέ φίλε....

Η διπλωματια δεν ειναι το φορτε μου...

Ενταξει το παραδεχομαι.

Λεω τα πραματα με το ονομα τους, ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου. Αλλα να σας πω κατι?

Καποτε επρεπε καποιος να τα πει εξω απο τα δοντια σε μερικους τυπους που λοιδωρουν και απαξιωνουν ολοκληρο το κυκλωμα του high end και των χαιενταδων στην Ελλαδα (αυτα μονο εδω συμβαινουν) αποκαλωντας τους ηλιθιους και μακακες....

Ε ΟΧΙ! Αυτο δεν το ανεχομαι.

Οι τυποι σαν τον Κογια και μερικους ακομα κανουν μεγαλη ζημια εδω και μερικα χρονια στον χωρο και ειδικα στους εκκολαπτομενους χαιφιντελιστες..

Αυτο θα τελειωσει το θελουν η δεν το θελουν!

Status
Not open for further replies.