καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!

Επιστροφη λοιπον στο θεμα..

To να δινετε αξια και να συνεχιζετε τις αντιπαραθεσεις ουτε σε εσας κανει καλο -οσον αφορα τις κριτικες στο προσωπο σας-.

Επιστρεψτε στο Θεμα οπως πολυ σωστα ενθαρρυνατε και αφηστε τα μελη να κρινουν ( αν εχετε εμπιστοσυνη ) ποτε καποιος ξεπερνα τα ορια και ποτε θα κριθει και παρεπεμφθει για αυτο.

Δηλαδη σε ποιο υφος πρεπει να απαντησει καποιος για να μπαναριστει; Η υπομονη εχει και τα ορια της. Εφοσον το επικροτειτε, να αρχισω να γραφω ετσι κι εγω και ολοι οι υπολοιποι.

Η παραπανω απαντηση ισχυει και για εσας.

Αν συνεχισετε στο ιδιο υφος που σκεφτεστε θα τυχετε της ιδιας αντιμετωπισης

Χαρακτηρισμοί και ύβρεις; Από εμένα; Που; Δεεεν νομίζω...

Btw = By the way... :)
Sorry αν νόμιζες ότι μιλούσα για σένα. Δεν αναφερόμουν σε κάποιο μήνυμά σου αλλά στα μηνύματα άλλων μελών που εκείνη τη στιγμή (btw) είχαν δώσει στο thread αυτή τη τροπή.

Και όχι φίλε μου, το γάντι δεν σηκώθηκε. Σηκώθηκε ΜΟΝΟ από τον μάλον σιωπηλό σε σχέση με κάποιους kharmacoma, που φαίνεται ότι... τα πήρε και δέχτηκε να κανει κάτι τρομακτικα δυσκολο, πράγματι. Οι υπόλοιποι ΔΕΝ δέχθηκαν. Και να μην χαίρεται η μία πλευρά, γιατί σε πρόσφατη αντίστοιχη πρόκληση από την άλλη πλευρά (argi) με θέμα τα ψηφιακά καλώδια, οι... άλλοι υπόλοιποι πάλι δεν δέχονταν.

Τελικά θα γίνει και αυτή η "κόντρα" και άλλες δύο ή τρείς. Θα δείξει. :)

Λοιπόν, μιας και ο Τζίμης ντρέπεται να εκτεθεί στη "high end" καλωδιονομενκλατούρα, ας ρίξω εγώ ένα ενσταντανέ.

Ο κομψός, ηλικιωμένος κύριος ακουμπά την τσάντα του στο τραπέζι, την ανοίγει και βγάζει από μέσα κάτι καλώδια. Επειδή κουβαλούσε αρκετά από δαύτα, η τσάντα ήταν "φίσκα" γεμάτη, με τα καλώδια διπλωμένα και κουλουριασμένα, για να χωρέσουν όσο γίνεται περισσότερα.

- Κύριε Κακαδέλη! Πώς φέρεστε έτσι στα καλώδια;!!
Και ο Μάικ παγερά:
- Γιατί; Φοβάστε μη τσατιστούν;

Χρωστάω δύο απαντήσεις στον walker.
Πριν γίνει το τεστ cd/βινύλιο ,ο αντιπρόσωπος έλεγε: ''Ας ακούσουμε τώρα το ίδιο θέμα σε βινύλιο''. ''Α, ο, ε ναι αυτός είναι ήχος'' έλεγαν οι χομπίστες.
''Τι σου είναι το αναλογικό ρε παιδί μου'' όλοι μαζί.
Εγώ ρε γαμώτο δεν καταλάβαινα διαφορές. Πρέπει να ομολογήσω μάλιστα, ότι είμαι και μεγάλη ψωνάρα με τα αυτιά μου.
Ε, λέω θα είμαι κουρασμένος, χαλάρωσε.
Στο τεστ όμως...
Τελικά κανείς δεν κατάλαβε.
Το συμπέρασμα μου, το οποίο το έχω κατοχυρώσει είναι το εξής:
''ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΚΟΥΕΙ'' Δ.Μ. copyright 2006

Στο που οφείλεται η έλειψη μεγάλης, ευδιάκριτης διαφοράς, η προσωπική μου άποψη είναι διατυπωμένη χρόνια.
Όταν βλέπω αναλογικά συστήματα τίγκα στο αλουμίνιο, phono χειρουργία κ.τ.λ, μπορώ να καταλάβω.
Εδώ το ταπεινό μου Gyro ,μου έρχεται ώρες-ώρες να το πετάξω από το παράθυρο.

Φίλε walker πέσαμε στην περίπτωση που το αναλογικό setup ,θα μπορούσε άνετα σ´εναν εραστή του ξύλου, της ζεστής μεσαίας περιοχής , να του δημιουργήσει κρυοπαγήματα.
Η προσωποποίηση του Dr Τζάκη σε πικάπ.:flipout:

Το συμπέρασμα μου, το οποίο το έχω κατοχυρώσει είναι το εξής:''ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΚΟΥΕΙ'' Δ.Μ. copyright 2006
Αψογο! Ευχαριστω και ελπίζω να μην ζητατε ακριβα δικαιωματα αν το χρησιμοποιω κι εγω.

den mporw na pw pws den exei plaka to thema...an kai de diavasa ola ta posts...exw poly kairo na mpw alla me ton paronta kayga diaskedazw aperanta...sorry friends...keep on going...xaxaxa...
Απαιτώ από το μέλος Leonor Goumas να επανέλθει στο thread άμεσα...και να ξεδιαλύνει τα πράγματα...Μιας κι απ' ότι 'βλέπω' στο avatar τυγχάνει να είναι Ultra-Hi-End...

Η παραπανω απαντηση ισχυει και για εσας.

Αν συνεχισετε στο ιδιο υφος που σκεφτεστε θα τυχετε της ιδιας αντιμετωπισης
Δεν κατάλαβα...Ποιος δίνει το δικαίωμα σε σένα στον walker και σε κανα δυο του συναφιού σας να απειλείτε??? Τι αντιμετώπισης θα τύχουν δηλαδή...Δεν κατάλαβα...Τσιγλάτε τους admins να μπανάρουν ή να τιμωρήσουν???...Αυτή είναι συμπεριφορά μαύρης κουκούλας...Ντροπή και αίσχος...

Μα το μέλος leonor goumas δεν ήταν ποτέ στο θέμα! Απλά πέρασε να πει ένα γειά! :D
Γιατί εμείς είμαστε όλοι στο θέμα...

(Τζιμίσκε...μη χαλάς την πιάτσα...μη στείλω κατάρα να σου καούν τα crossover...γέλια)...

(Τζιμίσκε...μη χαλάς την πιάτσα...μη στείλω κατάρα να σου καούν τα crossover...γέλια)...

Άμα κάνεις κανένα τέτοιο, βρες πλανήτη να κρυφτείς!
Θα σου ρουφήξει το αίμα ο Tzimisce! :devil-smiley-029:

(γκούγκλαρε το νικ του και θα καταλάβεις)

Δεν κατάλαβα...Ποιος δίνει το δικαίωμα σε σένα στον walker και σε κανα δυο του συναφιού σας να απειλείτε??? Τι αντιμετώπισης θα τύχουν δηλαδή...Δεν κατάλαβα...Τσιγλάτε τους admins να μπανάρουν ή να τιμωρήσουν???...Αυτή είναι συμπεριφορά μαύρης κουκούλας...Ντροπή και αίσχος...

To οτι η συμπεριφορα σας σας εχει οδηγησει να Μπανιαριστειτε πολλακις δεν σημαινει οτι ολα τα βλεπετε με αυτην την απειλη.

Οταν μιλω για "ιδια αντιμετωπιση" εννοω απο ολα τα μελη προν οποιον με τη συμπεριφορα του προσβαλλει η ενοχλει συζητησεις και ατομα.......

το καταλαβατε η θελετε κι αλλη εξηγηση?

Και απευθυνθηκα και στα 2 μελη που τους ξερω ουτε προκειται στο εγγυς μελλον.

Οσο για την μαυρη κουκουλα φορεστε την σε αλλους που γνωριζετε καλυτερα....

Last edited:

To οτι η συμπεριφορα σας σας εχει οδηγησει να Μπανιαριστειτε πολλακις δεν σημαινει οτι ολα τα βλεπετε με αυτην την απειλη.

Οταν μιλω για "ιδια αντιμετωπιση" εννοω απο ολα τα μελη προν τον οποιον με τη συμπεριφορα του προσβαλλει η ενοχλει συζητησεις και ατομα.......

το καταλαβατε η θελετε κι αλλη εξηγηση?

Και απευθυνθηκα και στα 2 μελη που τους ξερω ουτε προκειται στο εγγυς μελλον.

Οσο για την μαυρη κουκουλα φορεστε την σε αλλους που γνωριζετε καλυτερα....
Τι να κάνουμε...δεν είμαι και από τα πιο φρόνιμα και τα πιο καθωσπρέπει παιδιά όπως εσείς...Όμως όντας σε hi-end forum προσπαθώ να γράφω για hi-end και μουσική...Και όχι να κοιτάζω ποιος παραφέρεται να τον 'μαλώνω'...Αυτό είναι δουλειά ΑΛΛΩΝ...ΟΚ????? Δόξα τω Θεώ και μπαμπάδες έχουμε να μας μαλώνουν και admins να μας μπανάρουν... Εσείς τη δουλειά σας...

Εμείς ήμασταν στο θέμα (κάποτε). Εσύ όμως δεν έρχεσαι στο θέμα σχετικά με τις ρακές με τίποτα!
Άσε που τα ηχεία μου δεν παθαίνουν τίποτα επειδή χρησιμοποιώ αντικραδασμικά Feng Suei και αν πας να τους ρίξεις κατάρα στη γυρίζει και χαλάνε οι μαγνήτες των δικών σου ηχείων.

Ένας που το έκανε στοίχειωσε τα ηχεία του η Έφη Θώδη.
Ένας άλλος βρήκε τα πάνελ των ηχείων του στρωμένα για κατωσέντονα.
Λέγεται ότι γνωστός διευθυντής πήδηξε από το μπαλκόνι του γραφείου του επειδή αγόρασε τα Odin από τον Μιχαήλο και δεν ματσάρανε με το blue sky.

Αν δεν το στείλεις αυτό σε πέντε φίλους σου σε περιμένουν 3 χρόνια ατυχίας με γρέζι και συντονισμούς.

Τι να κάνουμε...δεν είμαι και από τα πιο φρόνιμα και τα πιο καθωσπρέπει παιδιά όπως εσείς...Όμως όντας σε hi-end forum προσπαθώ να γράφω για hi-end και μουσική...Και όχι να κοιτάζω ποιος παραφέρεται να τον 'μαλώνω'...Αυτό είναι δουλειά ΑΛΛΩΝ...ΟΚ????? Δόξα τω Θεώ και μπαμπάδες έχουμε να μας μαλώνουν και admins να μας μπανάρουν... Εσείς τη δουλειά σας...

Αυτο που κοιτω ειναι να διαβαζω και να ενημερωνομαι οπως και να συζητω αυτα που γνωριζω.

Οταν με ενοχλουν βρωμικες συμπεριφορες εχω καθε δικαιωμα να το κριτικαρω.
Ουτε εξουσια εχω ουτε με νοιαζει να γινω βοσκος ατομων που απο οτι φαινεται το εχουν αναγκη μιας και δεν ειναι "φρονιμοι".

Και εσεις τη δουλεια σας λοιπον......:Banane0:

Τελος απο εμενα μπας και συνεχιστει το θεμα με τα καλωδια........

Αγαπητοί φίλοι,

παρεκάλεσα πολλές φορές να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις.

Αυτή είναι η τελευταία παράκληση.Αν συνεχιστεί το θέμα θα κλειδωθεί.

Ευχαριστώ.

Νομίζω πάντος ότι το θέμα έχει λήξει και θα ανοιχτεί πάλι όταν γίνουν οι δοκιμές.
Τι άλλο να πούμε πιά; Όταν έλεγα εγώ να στήσουμε ένα chat δεν θέλατε!

Όσο για το γιατί ανοίχτηκε ακούγονται διάφορα.
1) Το μέλος theochrs το άνοιξε χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει.
2) Το μέλος theochrs είναι υποκινούμενο από τους διαχειριστές για να ανοίξει ένα thread σαν αυτό για ΣΩΒΕ στον Dipie.
3) Το Thread αυτό είναι η τελετή μύησης του Dipie.

Status
Not open for further replies.