Καλωδιο ρευματος απο πινακα

για να φυτιλιασω τελειως τη κουβεντα,θα προτεινα μονοκλωνο απο καθαρο χαλκο και με τεφλον διηλεκτρικο.
Ο,τι καλυτερο υπαρχει.
Αυτο που εβαλε ο ιντερνετ κινγκ,δε καταλαβα τι διηλεκτρικο εχει,αν ειναι απο τεφλον,ειναι η καλυτερη λυση.

λακη εαν μπορεις βρες ενα απο ελλαδα τετοιο που αναφερεις.

και επισης τι διαφορετικο θα χει απο ενα απλο μονοκλωνο;

απο Ελλαδα δεν νομιζω να μπορεις να βρεις.
Το τεφλον ειναι το καλυτερο μονωτικο που υπαρχει στο πλανητη,μετα απο το κενο αερος.

To PVC είναι το υλικό που χρησιμοποιείται ως μονωτικό για τους χάλκινους αγωγούς των καλωδίων ρεύματος. Ακόμα και τα πανάκριβα της furutech PVC χρησιμοποιούν.
Το teflon είναι ένα πολύ καλό υλικό αλλά για τα ασθενή ρεύματα , καλώδια μικροφώνων , καλώδια μετρητικών οργάνων & σηματοδοσίας κ.λ.π

Μιας και μιλάμε για παροχές ισχύος, δείτε και το θέμα πως θα μπλοκάρετε τις DC συνιστώσες της παροχής που σας παρέχει η ΔΕΗ και φυσικά κάθε εναλλακτικός πάροχος που χρησιμοποιεί το ίδιο δίκτυο διανομής.
Τι να το κάνεις το πανάκριβο furutech καλώδιο φουκαρά μου, όταν ορισμένες στιγμές της ημέρας (ή της νύχτας) παίρνεις έως και 2 volts συνεχή τάση (DC) από τη ΔΕΗ. Τα προβλήματα που δημιουργούνται κυρίως στους Μ/Σ τροφοδοσίας των συσκευών είναι γνωστά αφού έχουν ξανασυζητηθεί

Αυτό.Πληροφορίες εντός
ea96d91b1c8a54a323b295e5e379eeaf.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα που ο άμεσα ενδιαφερόμενος για την dedicated line, επέλεξε να αγοράσει το πιο φτηνό ηλεκτρολογικό καλώδιο -μετά από τόσο μελάνι που χύθηκε- ορισμένοι άρχισαν τώρα να ενδιαφέρονται για τα DC blockers.
Λάβετε υπόψη σας ότι τα ιδιοκατασκευής προϊόντα (χωρίς CE mark ή μη αναγνωρισμένη πιστοποίηση), σε περίπτωση φωτιάς η οποιαδήποτε ζημιά θεωρηθεί ότι προκλήθηκε ή μεταφέρθηκε αλλού από αυτά τα προϊόντα, το κόστος της ζημιάς δεν καλύπτεται από τις ασφαλιστικές.
Είμαι απολύτως σύμφωνος

Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

Αυτό.Πληροφορίες εντός
ea96d91b1c8a54a323b295e5e379eeaf.jpg

ρε φίλε fragoulisnaval τώρα γιατί το'κανες αυτό?

Σα να βλέπω το επόμενο θέμα: "τι ξύλινο τουβλάκι να πάρω για να στηρίξω τα καλώδια? πεύκο σφένδαμο ή βελανιδιά?" :flipout:

nickvas σ'αγαπάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :drummer:

Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

ρε φίλε fragoulisnaval τώρα γιατί το'κανες αυτό?

Σα να βλέπω το επόμενο θέμα: "τι ξύλινο τουβλάκι να πάρω για να στηρίξω τα καλώδια? πεύκο σφένδαμο ή βελανιδιά?" :flipout:

nickvas σ'αγαπάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :drummer:
Έχω και από στηρίξεις καλωδίων να σου πω

Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

Οπότε παιδιά προσοχή. Ιδιως οι diyιδες. Ή και όσοι εχουν και χρησιμοποιούν παρεμφερή κατασκευασματα.
Αγοράστε πυροσβεστηρες να τους εχετε προχειρους.