Καλωδιο ρευματος απο πινακα

Το πρόβλημα με τα καλώδια ρεύματος είναι ότι χρειάζονται στρώσιμο.
Πάνω από 400 ώρες σε σουβλατζίδικο , να τροφοδοτεί τις αντιστάσεις και το μοτέρ της ψησταριάς του γύρου.

εκτος απο την απωλεια χιουμορ,εχεις και απωλεια ορασης.
Δεν εχω βαλει τακους καπου,αλλα και να ειχα,απο που θα το βλεπες,εχεις ερθει σπιτι μου και δεν το ξερω;

Εγώ εχω τακους, ξύλινα μικρα κυβάκια για να δώσω λίγο αέρα μεταξυ του καλωδίου ρεύματος και των ηχείων που διασταυρώνονται.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν ηξερα παντως οτι μετα απο τοσο μελανι που χυθηκε θα επρεπε να βαλω το ακριβοτερο.

μαζεψα γνωμες και αποφασισα.simple.

εκτος απο την απωλεια χιουμορ,εχεις και απωλεια ορασης.
Δεν εχω βαλει τακους καπου,αλλα και να ειχα,απο που θα το βλεπες,εχεις ερθει σπιτι μου και δεν το ξερω;

Εχεις δίκιο, ο FragoulisNaval χρησιμοποιεί τους ξύλινους τάκους.
Εσύ πρότεινες το τεφλόν ως διηλεκτρικό σε καλώδιο ρεύματος

Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

δεν ηξερα παντως οτι μετα απο τοσο μελανι που χυθηκε θα επρεπε να βαλω το ακριβοτερο.

μαζεψα γνωμες και αποφασισα.simple.

Τουλάχιστον να βάλεις την ανεξάρτητη γραμμή , κι ας είναι το απλό χάλκινο ηλεκτρολογικό καλώδιο.
21 σελίδες θέμα, so far ...

Κύριοι προειδοποιώ,στις εποχές που ζούμε το χιούμορ το έχουμε ανάγκη και είναι καλοδεχούμενο.
Αρκεί να μην στρέφεται σε εμάς τους ίδιους και στους φίλους εδώ.
Το νήμα έτσι κι αλλιώς έχει κάνει την δουλειά του,κρίμα είναι να κλειδωθεί.

(με λίγη ντροπή να δηλώσω πως κι εγώ έχω ανορθωτήρες στα καλώδια,diy φυσικά,αλλά δεν έχει να κάνει με τον ήχο,μάλλον με τον ψυχαναγκασμό μου της καθαριότητας έχει να κάνει,αφού κανόνισα να χωράει η ηλεκτρική από κάτω :flipout: )

Εγώ πιστεύω ότι και νήμα να μην είχες ανοίξει πάλι αυτό θα αγόραζες :p:p:p

Ετσι λες εσυ. εγω δεν ειχα ιδεα τι να βαλω και τι υπαρχει. εαν οι περισσοτεροι ειχαν αλλο καλωδιο δεν θα εβαζα και εγω απλο.
Εφοσον δεν κανει θαυματα και εφοσον ολοι λιγο πολυ εχουν απλο θα βαλω και εγω απλο.
Δεν καταλαβαινω ομως την ειρωνεια.
Ρε παιδια οποιος εχει θεματα απλα μην γραφει. Ας κοιταζει μονο. Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια.

μιας και ειπατε για ανορθωτηρες και εγω εκανα κατι diy με χαρτονι και αμμο πιο πολυ για τις συνδεσεις να ναι σε ευθεια να μην λυγιζει το καλωδιο και για πρακτικους λογους να καθαριζεται οπως λεει και ο σοκ και να χει αερα οπως λεει και ο φραγκ.κοστος τζαμπα. βεβαια πλεον κανουν πανο οι αραχνες αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ...

Last edited:
Εχεις δίκιο, ο FragoulisNaval χρησιμοποιεί τους ξύλινους τάκους.
Εσύ πρότεινες το τεφλόν ως διηλεκτρικό σε καλώδιο ρεύματος

προφανως εσενα το τεφλον σου χαλαει τη μακαροναδα και δεν το θες,αλλιως δε βλεπω που στηριζεται η ενσταση σου.

προφανως εσενα το τεφλον σου χαλαει τη μακαροναδα και δεν το θες,αλλιως δε βλεπω που στηριζεται η ενσταση σου.

Το τεφλόν στα καλώδια ρεύματος το χρησιμοποιούν στην κόλαση, γιατί εκεί τα καλώδια ρεύματος θα πρέπει να αντέχουν έως τους +260 C.

:angel:

Η τοστιέρα κάνει καλό στρώσιμο στα καλώδια.
Το καλύτερο στρώσιμο πάντως το κάνει το στρωτήρι της Nordost, εκείνο που είχε ο Ορφέας στο μαγαζί .
Τα καλωδια γέμιζαν το σύστημα με ηχοχρώματα και άκουγες όλους τους δίσκους σου από την αρχή.
Θεωρώ ότι συνεχίζει να προσφέρει αυτή την υπηρεσία

μια φορά είχα δει στον ύπνο μου τον Σταφυλάκη, ότι μου άλλαζε λέει την αποκλειστική κρυογεννημένη γραμμή με καλώδιο 3 x 2,5 ηλεκτρολογικό δικό του και πετάχτηκα έντρομος από το κρεβάτι.
Δεν ξέρετε τι είχα περάσει μέχρι να μου φύγουν τα προβλήματα στην ταχύτητα του μπάσου, όταν για πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια δοκίμασα να βάλω ένα φτηνό ηλεκτρολογικό καλώδιο 3 x 2,5 στην dedicated line !

συνηθως η ταχυτητα συνοδευεται και με το ξυρισμα....συνηθως. τουλαχιστον αυτο εχω συναντησει εγω σε 2 εταιριες με καλωδια rca...και ηχειων. σε καποιους αρεσει σε εμενα οχι.

αν συμβαινει το ιδιο και στο καλωδιο ρευματος που λες......να μου λειπει. :P