Καλωδιο ρευματος απο πινακα

Nίκο ,όλοι εδω μέσα γράφουμε την άποψη μας με σκοπό να σε βοηθήσουμε ,όσο μπορούμε .
Προφανώς και εσύ θα επιλέξεις τι θα κάνεις ,εμείς καταθέτουμε τις απόψεις -προτάσεις μας .

Γιωργο καλη συνεχεια και σε εσενα και σε ευχαριστω πολυ. Δεν ειπα οτι δεν εχεις βοηθησει. Απλα μαλλον παρεξηγησες οτι ειπα...αλλα δεν πειραζει.

Πετρο ολοι;βαζεις το χερι σου στην φωτια για ολους;δεν γινεται να μιλας για λογαριασμο ολων φιλε μου. Εξαλλου εχει φανει και στο παρελθον.αστο.

Oποτε εδω τελος....η συνεχεια στο νημα που θα ανοιξω περι ηχειων. Οποτε οπως προκυπτει το δεν εχω ηχεια,ξεκινας λαθος και αλλου τετοιου ειδους ειρωνειες πανε δυο φορες περιπατο...η μια γιατι η ειρωνεια δεν αρμοζει πουθενα και δυο διοτι οντως ψαχνομουν για ηχεια.Οπως αναφερθηκα στην αρχη το συστημα δεν θα μεινει ιδιο.Εγω κανει αυτες τις μερες παραλληλα μια ερευνα οποτε οποιος θελει να απαντησει πλην ομως θα παρακαλεσω οσοι θελουν να ´παιξουν´ ή να ειρωνευτουν καλυτερα να μην απαντησουν. Δεν θα με βοηθησουν. Προτιμω την καλες διαθεσεις....οποιον ειναι αντιθετος ας εκφερει αποψη με τροπο ειδαλλως ας κοιταει οπως κανουν ηδη καποιοι.

ευχαριστω σχεδον ολους.

nick σε ένα σύστημα παίζουν όλα ρόλο. Άλλος δίνει βάση στα καλώδια, άλλος στους ενισχυτές, άλλος στα πολύμπριζα κλπ κλπ.

Ο καθένας έχει το δρόμο του σε αυτό το χόμπι και αυτό είναι το ωραίο.

Πέρα από όλα αυτά όμως που θα τα έλεγα και λίγο...υποκειμενικά, υπάρχει και ο ποιοτικός, αντικειμενικός παράγοντας σε αυτό που μας ενδιαφέρει, δηλαδή στο...αποτέλεσμα.

Σε καταλαβαίνω και κατανοώ πως σκέφτεσαι όταν λες ότι θες να βάλεις γραμμή από τον πίνακα, αυτό στο οποίο πρέπει να βλέπεις μακροπρόθεσμα είναι στο να στήσεις το σύστημα σου γύρω από κάποιο άλλο ηχείο, ανώτερης κατηγορίας.
Το ηχείο σε ένα σύστημα είναι αυτό που ακούμε, δε θέλω να πω ποσοστό αλλά κάποιοι λένε για πάνω από το 80%

Οπότε αν κάποιοι σου λένε "άλλαξε ηχεία" δε στο λένε για να σε πειράξουν ή να σε κοροϊδέψουν, απλά είναι το πιο λογικό και συμφέρον οικονομικά εγχείρημα για κάποιον με το δικό σου προφίλ στο χόμπι.

Θα μου πεις:"η ξεχωριστή γραμμή από τον πίνακα θα επηρεάσει την επιλογή του ηχείου?".
Θα σου πω ότι "όχι, αλλά έπρεπε να γίνει μετά, στο τέλος ή λίγο πριν από αυτό"

Νίκο,εγώ θα στο πω πιο απλά.
Από το να μοιράζεις την πίτα σε επιμέρους,για αρχή μάζεψε κάθε διαθέσιμο ευρώ (μα κάθε διαθέσιμο,το εννοώ) και προσπάθησε με αυτά να πάρεις το καλύτερο και καταλληλότερο ηχείο για το χώρο σου και ενισχυτικά να τα οδηγείς.Για να μην σου πω πως το όποιο ποσό θα έπρεπε πρώτα να το διαθέσεις για να μετρήσεις και να φροντίσεις τον χώρο.
Αυτή είναι η σωστή σειρά.

Καταλαβαίνω πως το έξοδο μια γραμμής,ή καλωδίων ή διαφόρων μπιμπιμπλικίων μπορεί να φαίνεται μικρό,το άθροισμά τους όμως μπορεί να σε ανέβαζε ποιοτικά σε ουσιαστικά σημεία κι όχι σε τιουνάρισμα που κανονικά θα πρέπει να έρθει μετά πό χρόνια κι αφού συμβιώσεις καιρό με τα μηχανάκια σου και δεις ακριβώς τι θες και τι ζητάς.

Μην παρεξηγείς λοιπόν μερικούς φίλους (που ναι,είναι εκτός ορίων μερικές φορές ),μπορεί ο τρόπος να είναι ...περίεργος,ο σκοπός όμως ουσιαστικά είναι να προστατεύσουν κι εσένα κι αυτούς που διαβάζουν και ξεκινούν τώρα.
Και ειλικρινά,είναι ο μόνος λόγος που αφήνω το νήμα ανοιχτό,θα έπρεπε να έχει κλειδωθεί μέρες τώρα.

το εβαλα και αυτο.

Εδωσε καλο αερα ψηλα...και παιζει πιο καθαρα....και δεν ξερω εαν εκανε καλα σε ενα σημειο. απο το ρελε παρει στην ασφαλεια....και εκει που παρει στην ασφαλεια εβαλε καλωδιο για την ασφαλειθηκη.μου ειναι το ιδιο γτ ειναι πριν την ασφαλεια οχι μετα....ξερει κανεις τπτ;

απο κει και περα εφυγε το χαμηλο οπως καλα ειχε πει ο panoramix. εγω στον vtl εχω vovox και τον τελικο ena belden κοκκινο. Eβαλα το gigawatt του πολυμπριζου που ειχε και βρωμισε αρκετα δεν μ αρεσει....καμια ιδεα ; :) να παιξω με το dsp που εχει ο crown?!

Ναι απλο 3χ4μμ με ασφαλειοθηκη hifi με την ασφάλεια hifi. Βρηκα ενα φιλο κ μου τα περασε δωρεαν οποτε πηρα κ την ασφάλεια.

το εβαλα και αυτο.

Εδωσε καλο αερα ψηλα...και παιζει πιο καθαρα...

απο κει και περα εφυγε το χαμηλο....

Μην αλλάξεις τίποτα , μείνε όπως είσαι γιατί άμα φύγουν περισσότερο άντε να τα μαζέψεις μετά

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

το εβαλα και αυτο.

Εδωσε καλο αερα ψηλα...και παιζει πιο καθαρα....και δεν ξερω εαν εκανε καλα σε ενα σημειο. απο το ρελε παρει στην ασφαλεια....και εκει που παρει στην ασφαλεια εβαλε καλωδιο για την ασφαλειθηκη.μου ειναι το ιδιο γτ ειναι πριν την ασφαλεια οχι μετα....ξερει κανεις τπτ;

απο κει και περα εφυγε το χαμηλο οπως καλα ειχε πει ο panoramix. εγω στον vtl εχω vovox και τον τελικο ena belden κοκκινο. Eβαλα το gigawatt του πολυμπριζου που ειχε και βρωμισε αρκετα δεν μ αρεσει....καμια ιδεα ; :) να παιξω με το dsp που εχει ο crown?!

ξαναγραφτο το ποστ,γιατι δε καταλαβα Χριστο απ'αυτα που γραφεις!

Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

...που να βάλεις και ανεμιστήρα οροφής,
Εκεί να δεις αέρα ψηλά που θα πάρεις!

Μπα.. ο αερας θα σπρχνει τα ψηλα προς τα κατω.

Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

ξαναγραφτο το ποστ,γιατι δε καταλαβα Χριστο απ'αυτα που γραφεις!

εβαλα το καλωδιο απο πινακα.μονοκλωνο 3χ4μμ.

απο κει και περα εχω στον προενισχυτη το vovox και τον τελικο το κοκκινο belden. και το χαμηλο εφυγε αλλα εχει πλεον αερα ψηλα και καλη ροη. Δοκιμασα να βαλω το gigawatt που ειχα στο πολυμπριζζο στον κραουν και δεν μ αρεσε. Τελικα το καλυτερο ειναι με ενα αλλο belden μαυρο που ειχα. πιο ισορροπημενο. ξερει κανεις μηπως υπαρχει καποιο καλωδιο που να τα κανει ολα σωστα;και αναλυση ψηλα και χαμηλο; το ματι μου πηγε στο kimber αλλα πιστευω δεν θα χει την αναλυση ψηλα που θελω οπως του κοκκινου.

για το στην ασφαλεια που ειπα ρωτησα και ειναι οκ τελικα οποτε δεν χρειαζεται να εξηγησω.

Όταν λες το χαμηλό έφυγε τι εννοείς; Έβαλες και τα ακριβά ασφαλειθήκη-ασφάλεια;

εφυγε ο ογκος μαλλον προφανως λογω μονοκλωνου που εβαλα 3χ4mm.

ε ναι εβαλα αυτα που εκαναν συνολο 70ευρω περιπου διοτι βρηκα τελικα ηλεκτρολογο που μου το εκανε δωρεαν.

Δημητρη αυτο εννοω. Οτι εχει πλεον καλυτερο ελεγχο και εφυγε καποιος ογκος κακος μεν αλλα ογκος δε. Πλεον αυτο το καλωδιο δεν μου κανει (κοκκινο belden) στον τελικο. Δοκιμασα αλλα δυο αλλα δεν ειχαν τον ελεγχο που θελω. Εχεις μηπως κατι φθηνο κατα νου; :)