Καλωδιο ρευματος απο πινακα

Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

μια φορά είχα δει στον ύπνο μου τον Σταφυλάκη, ότι μου άλλαζε λέει την αποκλειστική κρυογεννημένη γραμμή με καλώδιο 3 x 2,5 ηλεκτρολογικό δικό του και πετάχτηκα έντρομος από το κρεβάτι.
Δεν ξέρετε τι είχα περάσει μέχρι να μου φύγουν τα προβλήματα στην ταχύτητα του μπάσου, όταν για πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια δοκίμασα να βάλω ένα φτηνό ηλεκτρολογικό καλώδιο 3 x 2,5 στην dedicated line !

Σε ποιο κρυογεννημενο της εταιρίας αναφερεσαι;

Μήπως το ξύρισμα είναι τα δυναμικά;

δυναμικο οριζεις πχ το τυμπανο που θα μπει γρηγορα και θα σταματησει γρηγορα;

γτ εγω εγω οριζω σαν δυναμικο πλην ομως με τον παραλληλο ογκο. ηταν μεν δυναμικο αλλα χωρις ογκο για να μιλησω πιο σωστα

φυσικα και οχι...γι αυτο και σου ειπα συνηθως.

για να τα εχεις και τα δυο πρεπει να δωσεις....πολλα....πολλα χρηματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

μ'αρεσει που ρωτας ρε'συ,δεν εχεις καταλαβει οτι μπαινει στο νημα για να τρολαρει;

Τουλάχιστον να καταλάβαινες τα μισά απ' όσα διάβάζες , θα είχε και κάποιο ενδιαφέρον το τρολάρισμα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

μ'αρεσει που ρωτας ρε'συ,δεν εχεις καταλαβει οτι μπαινει στο νημα για να τρολαρει;
Και ειναι κριμα αν οντως γινεται,γιατι εχει παρα πολλες γνωσεις που καποτε τις προσεφερε απλοχερα!.

Λέω να πάρω μια κουλούρα κρυογεννημένου romex.

Ποιο να πάρω όμως;

Το απλά κρυογεννημένο ή αυτό που εκτός από κρυογεννημένο είναι και μαγειρεμένο;

COOKED διατίθεται μόνο σε κουλούρα των 76 μέτρων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

Τουλάχιστον να καταλάβαινες τα μισά απ' όσα διάβάζες , θα είχε και κάποιο ενδιαφέρον το τρολάρισμα

το προβλημα θα ηταν να καταλαβαινω ολα αυτα που λες κι οχι το αντιθετο.

τα ηχεια αγοραζονται....φιλε μου!
αλλα δεν αγοραζονται.

τι δεν αγοράζεται?

μή μου πεις η αγάπη ή η υγεία ή τα νειάτα?

σου λεει ότι αν δεν έχεις σοβαρό ηχείο (που δεν έχεις) γιατί να αγοράσεις κρυο καλώδιο?
διότι ό,τι και να απαντήσεις πρώτα αγοράζουν το ηχείο και μετά τα καλώδια.

ούτε είναι η σωστή σειρά να στήσεις σύστημα ξηλώνοντας ή φροντίζοντας από το 0 τη γραμμή μεταφοράς.
Στήνεις το σύστημα (στο είπαμε επανειλημμένα) βάσει χρημάτων, χώρου και συνέργειας. Στο τέλος βάζεις κερασάκια.

αγαπητε δεν εχω ομως ΘΑ εχω.

στους τροπους αναφερθηκα. Τωρα τι κανει ο καθενας δεν με απασχολει. Εγω απο εκει ξεκινησα. αυτο αντεξε η τσεπη μου. που το προβλημα;ελεος δλδ
σε ενοχλει εαν καποιος βαλει πρωτα την γραμμη για ονομα δλδ.τζιζους κραιστ

Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

αγαπητε δεν εχω ομως ΘΑ εχω.

στους τροπους αναφερθηκα. Τωρα τι κανει ο καθενας δεν με απασχολει. Εγω απο εκει ξεκινησα. αυτο αντεξε η τσεπη μου. που το προβλημα;ελεος δλδ
σε ενοχλει εαν καποιος βαλει πρωτα την γραμμη για ονομα δλδ.τζιζους κραιστ

Σε ποιους τρόπους αναφέρεσαι ;
Μου έχεις στείλει ήδη αρκετά προσωπικά μηνύματα αλλά μιλήσαμε και τηλεφωνικώς, για τις λυχνίες που ήθελες να αγοράσεις αλλά και για τα ηχεία που σκεφτόσουν να αντικαταστήσεις.
Σου απάντησα στη συνέχεια και γραπτώς μέσω προσωπικών μηνυμάτων.