Καλωδιο ρευματος απο πινακα

Πάντως το κόκκινο belden που έβαλες στον crown να ξες ότι είναι μονόκλωνο. Κάνε τράμπα με το καλώδιο του προ. Στον δικό μου έχω φτιάξει ένα μ' αυτό

Όπα λάθος έκανα. Έχει σε κάθε ένα 7 20awg το belden. Αυτό που έφτιαξα εγώ έχει πολύ περισσότερους και μικρότερης διατομής. Είναι 11awg δηλαδή 3χ4.1723mm2

Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

εχει πανω απο 20 κλωνους;πως γινεται να το μαθουμε; :P

Νίκο ,σε παρακαλώ άσε τους πόσους κλώνους έχει .
Δηλαδή αν έχει 27 κλώνους είναι καλό ,ενώ αν έχει 18 δεν είναι καλό ;

εαν εχει 18 και εαν εχει 70 εχει διαφορα ....

καμία διαφορά.
Εφ όσον η συνολική διατομή είναι ίδια, ας έχει 1 κλώνο ή 200.

Το θέμα είναι μην έχει 200 και κατά την εγκατάσταση χάσει τους 30....

Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

Νίκο ,σε παρακαλώ άσε τους πόσους κλώνους έχει .
Δηλαδή αν έχει 27 κλώνους είναι καλό ,ενώ αν έχει 18 δεν είναι καλό ;

Αν θέλεις με πολλά πάρε αυτό:
http://www.jenving.com/products/view/lorad-3x2.5-blue-b50-3004000026

Δεν θυμάμαι άλλο καλώδιο με τόσους πολλούς κλώνους. Αλλά μην περιμένεις διαφορά.

οποτε μου περισευουν δυο βυσματα...να κανω απο το καλωδιο που περισεψε απο τον πινακα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος απο πινακα

Αν θέλεις με πολλά πάρε αυτό:
http://www.jenving.com/products/view/lorad-3x2.5-blue-b50-3004000026

Δεν θυμάμαι άλλο καλώδιο με τόσους πολλούς κλώνους. Αλλά μην περιμένεις διαφορά.

Mάλλον λάθος κατάλαβες ,δεν ψάχνω για καλώδιο
Το ερώτημα ήταν ρητορικό ,γιατί σε λίγο θα ψάχνουμε αν οι κλώνοι είναι δεξιόστροφοι ή αριστερόστροφοι και αν η τοποθέτηση του καλωδίου είναι στο βορά ή τον νότο ....

Δεν το λέω σε εσένα Πέτρο στο Νίκο απαντάω. Κατά λάθος απάντησα σε εσένα, τώρα το είδα!
Αφού θέλει πολυπολύκλωνο ας του δώσουμε την λύση.

το εβαλα....ενταξει ειναι αυτο που σας ελεγα και ελεγε και ο πανοραμιξ.δεν κανει class d το μονοκλωνο. αλλα ειναι καθαρο.

Ένα πολύ καλό καλώδιο ρεύματος είναι αυτό.

Με πολλά νινιά μάλιστα...

pro1834b.jpg

Έχω ένα και παίζει εκπληκτικά.

Το πρόβλημα είναι ότι έχει τρεις αγωγούς με διατομή 2,5 καρέ έκαστος, ενώ λέει πως αποτελείται από συνολικά 50 κλώνους των 0,25 καρέ ο καθένας.

Που σημαίνει πως κάποιος από τους αγωγούς έχει λιγότερους κλώνους από τους άλλους.