Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

υπαρχουν 2 ειδων απιστων δηλαδη , αποτι καταλαβαινω..

αυτοι που βρισκουν βαρετη την διαδικασια ακροασης για δοκιμες, και αυτοι που δεν ακουν καλα....

Άνοιξε τα αφτιά σου, άκου και βγάλε συμπέρασμα. Είναι πολύ απλό. Τόσο απλό και μην πετάς λάσπη. Κακό τον εαυτό σου κάνεις.
Προσωπικά δεν έχω ανάγκη να πουλήσω κάτι σε κάποιον. Έχω ακόμη αυτή την πολυτέλια. Το κέφι μου κάνω, χωρίς να διαδίδω ψεύδη γιατί σέβομαι τον κάθε άνθρωπο. Τις εμπειρίες μου καταθέτω. Αυτό είναι το νόημα του avclub αν δεν το ξέρεις. Κάνε κι εσύ το ίδιο, αν έχεις εμπειρίες και διαφώνησε όσο θέλεις. Είναι υγιές.
Δεν μπορείς να πετάς στα σκουπίδια τα ευρύματα κάποιου/κάποιων που ξόδεψαν πολύ από το χρόνο τους ή και τα χρήματά τους. Εσύ τί *ξόδεψες* και μιλάς αφοριστικά;;; Λ.Σ.

Τα αυτιά μου ανοιχτά τα έχω(τα καθάρισα προχθές στον ΩΡΙΛΑ).Έχω ακούσει σύστημα 200.000 ευρώ και έβγαλα συμπεράσματα.Ότι λάσπη πετάτε εσείς.Και μάλιστα λάσπη που βγάζει αρκετά φράγκα.Και μην μου πείτε ότι οι εταιρίες που βγάζουν ακριβά καλώδια δεν βγάζουν φράγκα από το τίποτα .Ούτε έρευνα ούτε τίποτα.Πολλές φορές τα δίνουν φασον σε κινέζους και μετά τα βαφτίζουν δικής τους παραγωγής.

Με εκνευρίζει πολύ αυτό το θέμα.Διότι μου θυμίζει το νερό του καματερού και άλλες τέτοιες "εφευρέσεις" που εκμεταλεύνονται τον πόνο του ανθρωπου που έχει ανάγκη.Ο άνθρωπος ο οποίος είναι απογοητευμένος και δεν βρίσκει λύση στην Ιατρική ,δεν έχει γνώσεις και κουράγιο και στρέφεται πολλές φορές σε τέτοιες "λύσεις".Και έρχεται μετά και η κλασσική ατάκα που ακούγετε και για καλώδια.""Δεν σε υποχρεώνει κανείς το δοκιμάζεις και βλέπεις"".Είναι πολύ ύπουλο αυτό το επιχείρημα.Διότι από την στιγμή που κάποιος θα πειστεί να το πάρει μέχρι το σπίτι δεν είναι και τίποτα να κάνει λάθος και να ακούσει ότι να ναι.Διότι άμα πάρουν τα καλώδια 10 άτομα στο σπίτι ακόμα και καμία διαφορά να μην υπάρχει θα βρεθούνε 3-4 άτομα που θα "ακούσουν" διαφορές ο καθένας για τον λόγο του.Το ζήτημα θα ήταν να γίνει blind τεστ με εκλεγχόμενες συνθήκες και με μεγάλο δείγμα ακροατών.Άλλα σιγά μην γίνει κάτι τέτοιο.Δεν συμφέρει.....

Αγαπητέ savatage, έμπορος δεν είμαι, αλλά τα καλώδια όλα, κάτι προσφέρουν στον ήχο, είτε αυτά είναι interconnect, είτε ηχείων, είτε ρεύματος...αυτό που προσφέρουν είναι καλό, κακό, ανάλογα τα μηχανήματα κ άλλα, πχ χώρος, παροχή ρεύματος από τον πίνακα κ.α.

Μπορεί να έχει καταντήσει κλισέ, αλλά η δοκιμή είναι αυτή που πείθει. Κ φυσικά αν αξίζει κάτι, μόνο εμείς το κρίνουμε, αφού εμείς το πληρώνουμε.

Δεν μπορείς να πετάς στα σκουπίδια τα ευρύματα κάποιου/κάποιων που ξόδεψαν πολύ από το χρόνο τους ή και τα χρήματά τους. Εσύ τί *ξόδεψες* και μιλάς αφοριστικά;;; Λ.Σ.

Ααα πρέπει να αγοράσω καλώδια ρεύματος με 1000 ευρώ για να μπορώ να μιλάω.Οχι ευχαριστώ προτιμώ να είμαι κουφός.

Re: Απάντηση: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

Αγαπητέ savatage, έμπορος δεν είμαι, αλλά τα καλώδια όλα, κάτι προσφέρουν στον ήχο, είτε αυτά είναι interconnect, είτε ηχείων, είτε ρεύματος...αυτό που προσφέρουν είναι καλό, κακό, ανάλογα τα μηχανήματα κ άλλα, πχ χώρος, παροχή ρεύματος από τον πίνακα κ.α.

Μπορεί να έχει καταντήσει κλισέ, αλλά η δοκιμή είναι αυτή που πείθει. Κ φυσικά αν αξίζει κάτι, μόνο εμείς το κρίνουμε, αφού εμείς το πληρώνουμε.

Όπα άλλο τα καλώδια ηχείων και interconnects.Για αυτά θα συμφωνήσω.Και υπάρχει και εξήγηση πολύ απλή.Για τα καλώδια ρεύματος μιλάμε.Με δύο πυκνωτές στο σήμα μπορώ να αλλάξω την συμπεριφορά του εναλλασσόμενου ρεύματος.Μην είστε αφελείς.Άλλο η αλλαγή συμπεριφοράς και άλλο η βελτίωση.Δηλαδή επειδή με το παρακάτω μπορώ να αλλάξω ελάχιστα τον ήχο του συστηματος μου πρέπει να το πουλάω 1000 ευρώ και να λέω μπαρούφες ότι βελτιώνει το ρεύμα με τεχνολογία που χρησιμοποιούνε για τις διαστημικές αποστολές.Έλεος....

product3.jpg

Last edited:
Δεν τόξερα ότι τα οικονομάω πουλώντας ένα καλώδιο 300 ευρώ? Τί πληρώνεις; Τα μεταφορικά άπό αμερική;[είναι και βαρύ]. Το ΦΠΆ; Τον εκτελωνισμό κλπ. κλπ. ή μήπως και την κάθε έξυπνο.............; Λ.Σ.

Last edited by a moderator:
Δεν τόξερα ότι τα οικονομάω πουλώντας ένα καλώδιο 300 ευρώ? Τί πληρώνεις; Τα μεταφορικά άπό αμερική; Το ΦΠΆ; Τον εκτελωνισμό κλπ. κλπ. ή μήπως και την κάθε έξυπνο.........; Λ.Σ.

Γιατί νιώθετε την ανάγκη να απολογηθείτε??Εγώ μίλησα για τους (κυρίως αυτοί ξέχασα να το γράψω) κατασκευαστές και μετά οι έμποροι.

Last edited by a moderator:
Μάθε πρώτα γιατί μιλάμε και μετά πάρε μέρος στην κουβέντα που γίνεται. Άλλα λέμε και άλλα λες! Λ.Σ

Α είμαι εκτός κουβέντας τώρα εκτός από κουφός.Αν στήριζες λίγο την άποψη σου θα ήταν καλύτερα.Ούτε έναν ψευτοεπιστήμονα να στηρίξει τι απόψεις σας δεν έχετε βρει έτσι για τα μάτια του κόσμου.Κάτα "το πίστευε και μη ερέυνα" στο χώρο του hi-end(στον οποίο δεν έχει χώρο η επιστήμη) ισχύει το "άκουε και πλήρωνε και μη ερεύνα".Ευχαριστώ άλλα δεν θα πάρω.

Υ.Γ
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ασχοληθώ με το hi-end και τις κατασκευές του.Υπάρχουν τόσοι αφελείς που σε στηρίζουν με το αζημίωτο που είναι αξιοσημείωτο.Θα πετάω και 10 πιασάρικες άτακες και την πιάσαμε την καλή.:BDBDG54:

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά δεν γίνεται να χαμηλώσουν οι τόνοι ένθεν κακείθεν?

Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά δεν γίνεται να χαμηλώσουν οι τόνοι ένθεν κακείθεν?

Ε μα είναι δυνατόν να προτείνουν σε άνθρωπο που έχει μηχάνημα που έχει 500-1000 ευρώ να πάρει καλώδιο ρεύματος της μισής τους αξίας.Δεν ξέρω άλλα χωρίς να έχω οικονομικό συμφέρον αισθανομαι την ανάγκη να προτατέψω τον συνάνθρωπο μου από κακοτοπιές που θα το μετανιώσει.

Δεν διαφωνώ προς Θεού, ο καθένας εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του, απλά αναφέρομαι επί των διατυπώσεων.

Απάντηση: Re: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

Ε μα είναι δυνατόν να προτείνουν σε άνθρωπο που έχει μηχάνημα που έχει 500-1000 ευρώ να πάρει καλώδιο ρεύματος της μισής τους αξίας.Δεν ξέρω άλλα χωρίς να έχω οικονομικό συμφέρον αισθανομαι την ανάγκη να προτατέψω τον συνάνθρωπο μου από κακοτοπιές που θα το μετανιώσει.

Αγαπητέ savatage, η ίδια η naim στον προενισχυτή της 202 που κοστίζει 2200 ευρώ, προτείνει ως 1η αναβάθμιση το napsc τροφοδοτικό για τα ψηφιακά του κυκλώματα με 360 ευρώ κ 2η αναβάθμιση το hicap τροφοδοτικό για παροχή ρεύματος στα 1400 ευρώ. Άρα 1760 ευρώ αναβάθμιση, περίπου όσο έχει ο ίδιος ο προενισχυτής. Αν διαβάσεις σε φόρουμς χρηστών naim θα δεις ότι τα αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

Αγαπητέ savatage, η ίδια η naim στον προενισχυτή της 202 που κοστίζει 2200 ευρώ, προτείνει ως 1η αναβάθμιση το napsc τροφοδοτικό για τα ψηφιακά του κυκλώματα με 360 ευρώ κ 2η αναβάθμιση το hicap τροφοδοτικό για παροχή ρεύματος στα 1400 ευρώ. Άρα 1760 ευρώ αναβάθμιση, περίπου όσο έχει ο ίδιος ο προενισχυτής. Αν διαβάσεις σε φόρουμς χρηστών naim θα δεις ότι τα αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Και τι σχέση έχει το τροφοδοτικό με τα καλώδια ρεύματος που μιλάμε??Προφανώς το καλύτερο τροφοδοτικό κάνει δουλειά.Άλλα αυτό δεν οφείλετε στο καλύτερο καλώδιο ρεύματος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

Και τι σχέση έχει το τροφοδοτικό με τα καλώδια ρεύματος που μιλάμε??Προφανώς το καλύτερο τροφοδοτικό κάνει δουλειά.Άλλα αυτό δεν οφείλετε στο καλύτερο καλώδιο ρεύματος.

Παράδειγμα σου έφερα.

Η ίδια η εταιρεία, προσφέρει καλώδιο ρεύματος ως αναβάθμιση σε όλα της τα μηχανήματα, με κόστος αγοράς τα 650 ευρώ, μήκους 2 μέτρων.

http://www.orpheusaudio.gr/content/power-line

powerline_EU_500.jpg

Κουβαλά κ αυτό την τεχνολογία του...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

Παράδειγμα σου έφερα.

Η ίδια η εταιρεία, προσφέρει καλώδιο ρεύματος ως αναβάθμιση σε όλα της τα μηχανήματα, με κόστος αγοράς τα 650 ευρώ, μήκους 2 μέτρων.

http://www.orpheusaudio.gr/content/power-line

powerline_EU_500.jpg

Κουβαλά κ αυτό την τεχνολογία του...

Άφησε με να αμφιβάλλω.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

Άφησε με να αμφιβάλλω.....

Δεν έχω όφελος να σε πείσω φίλε μου.

Προτείνω να ακούμε/ακούσεις κ να βγάζουμε μόνοι μας τα συμπεράσματά μας. :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

Δεν έχω όφελος να σε πείσω φίλε μου.

Προτείνω να ακούμε/ακούσεις κ να βγάζουμε μόνοι μας τα συμπεράσματά μας. :a0210:

Ούτε εδώ συμφωνώ.Προτείνω να ακούμε με παρέα(κυρίως θηλυκού γένους).Τα αποτελέσματα πιστεύω θα είναι σαφώς καλύτερα:a0210: