Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

Har.angel

New member
11 January 2010
53
Τι καλώδιο ρεύματος θα προτείνατε για Naim CD5i αξίας έως 500 €. Θα υπάρχει βελτίωση στον ήχο? Εχει κανείς άποψη για το Naim Power Cable?

Τι καλώδιο ρεύματος θα προτείνατε για Naim CD5i αξίας έως 500 . Θα υπάρχει βελτίωση στον ήχο? Εχει κανείς άποψη για το Naim Power Cable?

τα δυο κορυφαια value for money καλωδια που εχω δοκιμασει ειναι τα Black Rhodium Jazz Super Mains και το Oyaide Tunami

Απάντηση: Re: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

γιατι δεν δοκιμαζεις το τροφοδοτικο της ΝΑΙΜ ?
σιγουρα θα εχεις τεραστια βελτιωση ...

Συμφωνώ κ επαυξάνω !

Πιθανότατα να είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά είναι σαφώς καλύτερη βελτίωση από ένα καλώδιο.

Εγώ θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με τις 10αδες υπόλοιπες παραμέτρους που μπορούν να βελτιώσουν το συστημά σου και να αφήσεις τα ρεύματος στην ησυχία τους. Εκτός και αν σε τρώει η τσέπη σου, οπότε πάω πάσο.

φτιάξε 5-10 καλώδια μόνος σου από διαφορετικές εταιρίες και διαφορετικά διαμετρήματα

δοκίμασε και άκου πιο σου κάθεται καλύτερα ..

και αν σου κάθεται και special , το ντύνεις κυριλέ με τίποτα μουράτα pvc , και το πουλάς dedicate power cable for naim

Τα +500ευρώ χρησιμοποίησε τα, μελλοντικά, για καλύτερο
cd ή dac (πράγμα που σίγουρα θα κάνεις,αφού ψάχνεσαι
με καλώδια ρεύματος κ.α.).

Τι καλώδιο ρεύματος θα προτείνατε για Naim CD5i αξίας έως 500 €. Θα υπάρχει βελτίωση στον ήχο? Εχει κανείς άποψη για το Naim Power Cable?
Θεωρώ ότι με την Naim καλώς ή κακώς με τις ανβαθμίσεις δεν θα έχεις τέλος!! ένα καλό καλλώδιο, υπό δοκιμή πάντα, πρέπει να θέσεις στίς άμμεσες προτεραιότητές σου.

Απάντηση: Re: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

Ρίξε αν θες μια ματιά στα Silver audio Powerburst 350 ευρώ και Wattmaster 600 ευρώ. www.silveraudio.com και www.anakrousis.gr
βρε λουκα ! σε πλευερ των 500 ευρω θα βαλει καλωδιο των 600 ???
ωχ ! παλι αλλα αντι αλλων διαβασα !!! συγνωμη λουκα

εγω θα προτεινω τον nexus που "φοραω" και εγω..οχι τοσο ακριβο...
αλλα θα σου ελεγα και γω να κοιταξεις πρωτα για το τροφοδοτικο της ναιμ

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο Ρεύματος για CD Player

βρε λουκα ! σε πλευερ των 500 ευρω θα βαλει καλωδιο των 600 ???
ωχ ! παλι αλλα αντι αλλων διαβασα !!! συγνωμη λουκα

εγω θα προτεινω τον nexus που "φοραω" και εγω..οχι τοσο ακριβο...
αλλα θα σου ελεγα και γω να κοιταξεις πρωτα για το τροφοδοτικο της ναιμ
Μπορεί να βάλει των 350 ευρώ. Όπου μπήκε μόνο καλό έκανε, σε φτηνά και ακριβά μηχανήματα. Κάποιοι το κόντραραν με καλώδια των 2000 ευρώ και το βρήκαν καλύτερο. Μια δοκιμή είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς για να βγάλει τα συμπεράσματά του. Τα υπόλοιπα, λόγια. Λ.Σ.

Νομίζω ότι η καλύτερη λύση που έχει να κάνει κάποιος κάτοχος naim, είναι να ακολουθήσει ακριβώς ότι λέει η ίδια η εταιρεία...

H καλύτερη λύση αναβάθμισης 1ου σταδίου στις μικρές κατηγορίες τιμής, είναι η αγορά του τροφοδοτικού flatcap με κόστος 790 ευρώ.

καλα για να καταλαβω, σε player των 500ε θα δει διαφορα με καλωδιο των 350ε?...ααα θα χαζεψω μου φαινεται...βρε παρε κει χαμω ενα καλωδιο του θεου , αντε παρε ενα πολυκλωνο 3χ2.5 φτιαχτο μονος σου, και με τα υπολοιπα 345ε πανε κ γλεντα με την φαμιλια σου!....:grandpa:

Το τροφοδοτικο της Naim ουτε συζητηση!
Μην πεφτεις θυμα της μοδας και των εμπορων

A ωπα λαθος μου. Το player κανει ποιο πολα.. Αλλα κ παλι νομιζω οτι καλωδιο πανακριβο δε εχει νοημα..

καλα για να καταλαβω, σε player των 500ε θα δει διαφορα με καλωδιο των 350ε?...ααα θα χαζεψω μου φαινεται...βρε παρε κει χαμω ενα καλωδιο του θεου , αντε παρε ενα πολυκλωνο 3χ2.5 φτιαχτο μονος σου, και με τα υπολοιπα 345ε πανε κ γλεντα με την φαμιλια σου!....:grandpa:
Δεν χρειάζεται να χαζέψεις αν δεν το ακούσεις! Τίποτε μην αποκλείεις. Μιλάμε κατόπιν εμπειριών και δοκιμών. Ακόμη και πολύ φτηνότερα cd players έχουν ευνοηθεί.
Αξίζει να αποκτήσεις τέτοιες εμπειρίες για να έχεις προσωπική άποψη. Ακόμη και αν αλλάξεις μηχάνημα το καλώδιο το κρατάς. Λ.Σ.

Το τροφοδοτικο της Naim ουτε συζητηση!
Μην πεφτεις θυμα της μοδας και των εμπορων
Ναι πρόσεχε αυτούς που πουλάνε καλώδια ρεύματος. ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ!!!!! Ενώ αυτοί που πουλάνε τροφοδοτικά είναι της χριστιανικής αδελφότητας και κάνουν ψυχικά!!!!! Λ.Σ.

χωρις να σημαινει οτι οποιοδηποτε καλωδιο πλην του pc της συσκευασιας θα ειναι καλυτερο σαν αποτελεσμα...
ειχα δοκιμασει 2 καλωδια της κατηγοριας των 200 και 350 ευρο και μου εκανε κακο, και οχι καλο...

οποτε...ακους...ακους....αγοραζεις...

A ωπα λαθος μου. Το player κανει ποιο πολα.. Αλλα κ παλι νομιζω οτι καλωδιο πανακριβο δε εχει νοημα..
Εξαρτάται τί ειναι ακριβό για τον καθένα και ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του, πως θέλει να ακούει τη μουσική και τι σημαίνει αναπαραγωγή μουσικής. Είναι πολύ απλό και σεβαστές όλες οι απόψεις. Αλλά ο καθένας για τον εαυτό του. Λ.Σ.