Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος για proj
Καλη η σαλάτα και οι τριπλές αλλα δεν ξετρελαίνομαι με κατι τετοια…
Προφανώς ο καθένας θα γράψει ότι πιστεύει αλλα δεν θα τρελαθούμε ουτε θα αλλάξουμε την φορα της γης στα καλά καθούμενα..
Καλά, και εγώ μη νομίζεις ότι τρελένομαι να συζητάω με έναν γενικό αντιρησία... Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω...
Κατά τα άλλα η γη γυρίζει, οι μετασχηματιστές θωρακίζονται, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να θωρακίσουν τις συσκευές τους, κάποιοι μάλιστα φτάνουν σε σημείο να βάλουν το τροφοδοτικό σε άλλο κουτί...
Αυτό βέβαια για κάποιους είναι μαρκετινίστικο κόλπο...
Λες και θα πουλούσε τη συσκευή του πιο φτηνά έτσι και την έβαζε σε ένα κουτί...
Άρα εγώ γράφω ότι ξέρω και ξέρουν όλοι οι σοβαροί κατασκευαστές συσκευών και εσύ ότι
πιστεύεις πως όλα αυτά είναι μπαρούφες...
Οπότε μην προσπαθείς να αλλάξεις τη φορά της γης στα καλά καθούμενα...
Αφού ειστε τοσο σίγουροι καντε μια σύγκριση με όργανα που θα μπορούν να στηρίξουν αυτά που υποστηρίζετε και καταθέστε τα .. ( με στοιχεία και όχι εχω την αίσθηση η την υποψία )
Αλλιώς όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε…
1) Έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε ακόμη και για το αν είναι θωρακισμένες οι συσκευές... Τι θες να γίνει; Να αφαιρέσουμε τη θωράκιση από μία συσκευή να δούμε πόσο καλά θα παίξει;
2) Ο άνθρωπος ρώτησε τι καλώδιο να πάρει... Έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό; Από το δικό σου λογαριασμό θα τραβήξει τα λεφτά;
3) Έχεις κάνει δοκιμές και δεν έχεις μετρήσει διαφορά ή... νάχαμε να λέμε;
4) Αν έκανες δοκιμές έχεις τα κατάλληλα όργανα που αναφέρονται στο thread;