Καλωδιο ρευματος για projector

Αρχίζω να πιστεύω πως εισαι πιο κακός και από μενα…

Αλλά μπα αποκλείετε…απλως πέρασα ένα πολύ καλο διήμερο και μαλάκωσα…
Στα κανονικα μου δεν με ξεπερνάς…

Μαυρη γατα και μηνύματα 666 μπρρρρρ…:flipout:

3 το λαδι
2 το ξυδι
φυγαμε για γαλαξιδι
α και το αλατι να ειναι χοντρο
και οποιος θελει κανουμε ενα τεστακι για το αν εχει διαφορα ενα καλωδιο ρευματος
αν δεν ειχε απλα δεν θα ειχε λογο υπαρξης,
μιας και δεν κανει κατι πιο πολυ απο το μαμα καλωδιο
Τι λεγαμε για το ξυδι? ε τεστακι ηθελα να πω..........

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος για projector

Είναι κάπως οξύμωρο να θεωρούμε το εσωτερικό μιας συσκευής σωστό πιθανολογώντας την παροχή θωρακισμένων καλωδίων ,ενώ το καλώδιο τροφοδοσίας που παρέχει η ιδια ( σωστή ) συσκευή υποθέτουμε πως είναι κατώτερης ποιότητας, μη προβλέψιμο και αρα να πρέπει να το αλλάξουμε…

Δεν υποθέτουμε την ύπαρξη θωρακισμένων καλωδίων αλλά απλά την εσωτερική θωράκιση της συσκευής ώστε να απομονώνεται το κύκλωμα τροφοδοσίας από τα υπόλοιπα κυκλώματα.
Έλεος... Ας μην τα παίρνει όλα η μπάλα... Παντού υπάρχει το σωστό, το μέτρο και η υπερβολή. Μπορεί αν μη δεχόμαστε την υπερβολή αλλά ας μην φτάνουμε σε σημείο να μη δεχόμαστε και το σωστό!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος για projector

Μπορεί αν μη δεχόμαστε την υπερβολή αλλά ας μην φτάνουμε σε σημείο να μη δεχόμαστε και το σωστό!
Το σωστό που πιστευεις εσυ…
Γιατι αυτο δεν σημαίνει τιποτα χωρις αποδείξεις .
Ας αποφεύγουμε να βαπτίζουμε σωστη την άποψη μας οταν δεν μπορούμε να την στηρίξουμε…

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος για projector

..........
Ας αποφεύγουμε να βαπτίζουμε σωστη την άποψη μας οταν δεν μπορούμε να την στηρίξουμε…
Μα τη στηριζουν τα ματια και τα αυτια μας(αυτοπτες και αυτηκοοι).Αν αυτο δεν σου αρκει ασχολησου(αν μπορεις ) κι απεδειξε το αντιθετο.Ολες αυτες οι εταιριες(πολυ περισσοτερες απο 5-6) παρουσιαζουν τα αποτελεσματα των χρησιμοποιουμενων networks(ή οτι αλλο εχουν) σε γραφηματα στα οποια "φαινεται" να υπαρχουν ευεργετικα αποτελεσματα σε ορισμενους παραγοντες.Απο κει και περα δοκιμαζεις,Αλλοτε διαπιστωνεις βελτιωση αλλοτε οχι.Δεν απορριπτονται οι πατεντες τους σε θεωρητικη βαση (ουδεποτε αντιληφθηκα κατι τετοιο) αλλα σε πρακτικη και μαλιστα απο τους τελικους καταναλωτες αλλοι εκ των οποιων εχουν ή νομιζουν πως εχουν ή δεν εχουν καθολου τις απαιτουμενες γνωσεις.
Απο την αλλη παλι το "ειδα" ή το "ακουσα" δεν ειναι επιχειρηματα.Παιρνουν δυο τιμες, αληθεια ή ψεμα.Αν υπαινισσεσαι οτι ολοι συνομωτησαν να πουν αληθεια (ψευδώς) τοτε δεν θα ηθελα να ζω στον κοσμο σου.Αν ομως ειναι αληθεια(αληθως) ελαχιστη σημασια εχουν οι αποδειξεις για το μεσο θεατη-ακροατη που επενδυει στο συστημα του για καποιες στιγμες χαλαρωσης και ευχαριστησης.

ΥΓ Και ειπα τελος το οφ τοπικ.Φτου!:flipout:

Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος για projector

.................
Τι λεγαμε για το ξυδι? ε τεστακι ηθελα να πω..........
Αδικως προσφερεσαι, φιλε Αργυρη.Δεν προκειται...........και ειναι θλιβερο.........

Απο την αλλη παλι το "ειδα" ή το "ακουσα" δεν ειναι επιχειρηματα.
Πολύ σωστά…

Μα τη στηριζουν τα ματια και τα αυτια μας(αυτοπτες και αυτηκοοι)..
Με μπερδεύεις …
Τελικα είναι η δεν είναι επιχείρημα το ειδα και το ακουσα;;

Αν αυτο δεν σου αρκει ασχολησου(αν μπορεις ) κι απεδειξε το αντιθετο.

Δεν χρειάζεται να αποδείξω τιποτα
Δεν βλέπω εγω death people ( στον κοσμο μου τουλάχιστον - μια που αναφέρθηκες).
Εσυ που βλέπεις οριστε να το αποδείξεις..
Κατά τα αλλα έχουν ενδιαφερον οι τροποι διασφάλισης στην μεταφορά της τασης αλλα για τους ΔΕΗτζήδες.
Οι υπόλοιποι μπορουμε να δουμε εικόνα στην τηλεόραση μας η στο προβολέα μας ανησυχώντας μονο για μια πιθανή διακοπη ρεύματος και για το ενδεχόμενο να μην δουλέψει το ups …

Ups????
Α πα,πα…:violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος για projector

Δεν υποθέτουμε την ύπαρξη θωρακισμένων καλωδίων αλλά απλά την εσωτερική θωράκιση της συσκευής ώστε να απομονώνεται το κύκλωμα τροφοδοσίας από τα υπόλοιπα κυκλώματα.

Το σωστό που πιστευεις εσυ…
Γιατι αυτο δεν σημαίνει τιποτα χωρις αποδείξεις .

Sorry αλλά το να είναι απομονωμένο το κύκλωμα τροφοδοσίας από τα υπόλοιπα είναι το σωστό που πιστεύω εγώ; Έχεις υπόψιν σου π.χ. γιατί υπάρχουν οι τοροειδείς ή τα φύλλα αλουμινίου μέσα σε μία συσκευή;
Έλεος... Βάλε τα όλα σε ένα πλαστικό κουτί με το κύκλωμα αγκαλιά σε έναν EI να δούμε πόσο ωραία θα βλέπεις ή θα ακούς... :flipout:

Η συζητηση αυτη εχει καταστει στασιμη και εξοχως αντι-ελκυστικη.
Νομιζω οτι ο μεσος συνφορουμιτης εχει πλεον υλικο για να βγαλει μια ολοκληρωμενη ιδεα περι του θεματος.Λεγοντας ολοκληρωμενη εννοω "κανω δοκιμη και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος για projector

Αδικως προσφερεσαι, φιλε Αργυρη.Δεν προκειται...........και ειναι θλιβερο.........

μπα καλα ειμαι
απλα απο καποια σημεια δεν φαινομαι καλα
δεν φταιω εγω το σποτ ειναι ακαταλληλο

τελος οπως ολοι καταλαβαμε υπαρχουν 2 κατηγοριες
αφτοι που πιστεουν στην διαφορα που μπορει να κανει καποιο καλωδιο
και αυτοι που δεν το πιστευουν
οι δεφτεροι δειχνουν την κακη τους διαθεση ολ οβερ
και κανουν τους ενδιαφερομενους να καταλαβαινουν πολλα
αφτα τα ολιγα
και τελος οπως ειπε ο κατασκευαστης γνωστης εταιριας καλωδιων
αν δεν ακουτε διαφορες ( απο οτιδηποτε και αν ειναι αυτο {καλωδιο ή συσκευη})
μην ασχοληστε μαζι του
εσας βλαπτει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος για projecto

Sorry αλλά το να είναι απομονωμένο το κύκλωμα τροφοδοσίας από τα υπόλοιπα είναι το σωστό που πιστεύω εγώ; Έχεις υπόψιν σου π.χ. γιατί υπάρχουν οι τοροειδείς ή τα φύλλα αλουμινίου μέσα σε μία συσκευή;
Έλεος... Βάλε τα όλα σε ένα πλαστικό κουτί με το κύκλωμα αγκαλιά σε έναν EI να δούμε πόσο ωραία θα βλέπεις ή θα ακούς... :flipout:

Καλη η σαλάτα και οι τριπλές αλλα δεν ξετρελαίνομαι με κατι τετοια…
Προφανώς ο καθένας θα γράψει ότι πιστεύει αλλα δεν θα τρελαθούμε ουτε θα αλλάξουμε την φορα της γης στα καλά καθούμενα..

Αφού ειστε τοσο σίγουροι καντε μια σύγκριση με όργανα που θα μπορούν να στηρίξουν αυτά που υποστηρίζετε και καταθέστε τα .. ( με στοιχεία και όχι εχω την αίσθηση η την υποψία )
Αλλιώς όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε…

Εδώ μιλαμε για εικόνα και όχι για το χρώμα του ηχου…:lehrer:

για να πιστεψει καποιος σε κατι πρεπει να το δει
βεβαια καποιοι
ή δεν βλεπουν
ή δεν θελουν να δουν
καθε ενας εχει δικαιωμα σε αυτο που πιστευει
απλα καλο θα ειναι να κανουμε και καμμια δοκιμη μπας και την δουμε αλλιως

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλωδιο ρευματος για proj

Καλη η σαλάτα και οι τριπλές αλλα δεν ξετρελαίνομαι με κατι τετοια…
Προφανώς ο καθένας θα γράψει ότι πιστεύει αλλα δεν θα τρελαθούμε ουτε θα αλλάξουμε την φορα της γης στα καλά καθούμενα..

Καλά, και εγώ μη νομίζεις ότι τρελένομαι να συζητάω με έναν γενικό αντιρησία... Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω...
Κατά τα άλλα η γη γυρίζει, οι μετασχηματιστές θωρακίζονται, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να θωρακίσουν τις συσκευές τους, κάποιοι μάλιστα φτάνουν σε σημείο να βάλουν το τροφοδοτικό σε άλλο κουτί...
Αυτό βέβαια για κάποιους είναι μαρκετινίστικο κόλπο...
Λες και θα πουλούσε τη συσκευή του πιο φτηνά έτσι και την έβαζε σε ένα κουτί...
Άρα εγώ γράφω ότι ξέρω και ξέρουν όλοι οι σοβαροί κατασκευαστές συσκευών και εσύ ότι πιστεύεις πως όλα αυτά είναι μπαρούφες...
Οπότε μην προσπαθείς να αλλάξεις τη φορά της γης στα καλά καθούμενα... :flipout:

Αφού ειστε τοσο σίγουροι καντε μια σύγκριση με όργανα που θα μπορούν να στηρίξουν αυτά που υποστηρίζετε και καταθέστε τα .. ( με στοιχεία και όχι εχω την αίσθηση η την υποψία )
Αλλιώς όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε…

1) Έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε ακόμη και για το αν είναι θωρακισμένες οι συσκευές... Τι θες να γίνει; Να αφαιρέσουμε τη θωράκιση από μία συσκευή να δούμε πόσο καλά θα παίξει;
2) Ο άνθρωπος ρώτησε τι καλώδιο να πάρει... Έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό; Από το δικό σου λογαριασμό θα τραβήξει τα λεφτά;
3) Έχεις κάνει δοκιμές και δεν έχεις μετρήσει διαφορά ή... νάχαμε να λέμε;
4) Αν έκανες δοκιμές έχεις τα κατάλληλα όργανα που αναφέρονται στο thread;

Έχεις δίκιο…-bye-

(ετσι για να μην ταράξουμε την ηρεμία της "πολυξερότητας")

Παντως εγω εξ αρχής απλως ερωτήσεις έθεσα … (το τι πήρα βέβαια ασε μην πω…)

Θα παρακαλούσα πολύ να σταματήσουν οι off topic παρεμβολές και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Αν θέλετε να βοηθήσετε το μέλος να αγοράσει κάποιο καλώδιο προτείνετέ του λύσεις.

Αν δεν έχετε λύσεις ή εμπειρία μην του προτείνετε τίποτα.

Νομίζω ότι ήταν αρκετά σαφής στην τοποθέτηση και στη ζήτησή του. Δεν θα έχει καταλήξει τυχαία σε αυτό.

Αν θέλετε λοιπόν να βοηθήσετε κάντε το. Αν σας αρέσει να ισοπεδώνετε τα πάντα κρατήστε τη γνώμη για τον εαυτό σας.

Οποιοδήποτε άσχετο post από εδώ και στο εξής θα διαγράφεται ως off topic.

Και για όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει πραγματικά:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας στην επιλογή καλωδίου ρεύματος μήκους 2.5 μέτρα για το βιντεοπροβολέα μου. Αν υπάρχει καμία καλή πρόταση σε μεταχειρισμένο και αυτό ευπρόσδεκτο είναι.
Δεν θελω να ξεπεράσω τα 250 ευρώ.
Έχω αναβαθμίσει τα καλώδια σε λες σχεδόν τις συσκευές μου και οι διαφορές ταν πολύ ορατές και ακουστές. Στην ουσία αντιμετωπίζω τα καλώδια σαν συσκευές. Στόχος μου είναι το τελικό αποτέλεσμα να μειώσω όσο γίνεται το θόρυβο του δικτύου και να πάρω ένα αποτέλεσμα πιο κοντά σε αυτό που ακούω και βλέπω όταν ακούω μουσική η' απολαμβάνω μια ταινία αργά το βράδυ.

Πιστεύω ότι είναι αρκετά σαφές...

Παρακαλώ γνώμες επί του ζητούμενου.

Έχεις δίκιο…-bye-

(ετσι για να μην ταράξουμε την ηρεμία της "πολυξερότητας")

Παντως εγω εξ αρχής απλως ερωτήσεις έθεσα … (το τι πήρα βέβαια ασε μην πω…)

Του το σκίσαμε το νήμα του ανθρώπου... I rest my case... Άντε γειά... -bye-

Last edited by a moderator:
Τελος με 250 ευρω μπορεις να παρει αρκετα καλο καλωδιο
στα βυσματα μην επενδυσεις πολλα
με ακριβα βυσματα στο ιδιο ακριβως καλωδιο δεν ειδα καμμια διαφορα
και τα καλωδια τα ειχα τερματισει εγω