Όταν δεις και τις τιμές τους θα σου ξεκαθαρίσουν τόσο εύκολα οι επιλογές που δεν χάνεσαι πλεον..
Όμως η εταιρία έχει τόσα διαφορετικά μοντέλα (gem, royal, monarch, crown, baron, regal, imperial) που χάνεσαι.
...
Πολύ καλό μηχάνημα.. και μεγάλη εστία έχεις ειναι 60χ60?
Για την εσωτερική μιλάω...λοιπόν εγώ θα πάω να βγάλω φωτο τώρα να σας την δείξω αν και τα μισά πλένονται στο πλυντηριοΗ εξωτερική εστία;
Με τίποτε…. Πιο πολύ για 30Χ30 τη κόβω αλλά δεν πάω τώρα να τη ξαναμετρήσω, βαριέμαι να ανεβαίνω σκάλες και να ξανα ξεσκεπάζω.![]()
Εμένα θέλει πιεστικο αλλά βαριέμαι...
Αδερφέ αν δεν βαράς άπειρη κάπνιλα δεν έχεις θέμα!Παιδιά τι ισχύει με τη χρήση ψησταριάς υγραερίου στο μπαλκόνι, σε πολυκατοικία;
Θα έχω κάποιο θέμα;
Θέλει προσοχή γιατί μπορεί ένας ένοικος της πολυκατοικίας που θα στρβώσει με τον καπνό να σου κάνει καταγγελία στην πυροσβεστική για την φιάλη υγραερίου και την επικινδυνότητα ανάφλεξής της ή την αστυνομία για ρύπανση (οσμές, καπνός). Μπορεί και να μην γίνει και τίποτα βεβαια αλλά εξαρτάται και από το πόσο στραβόξυλο είναι ο από πάνω ή ο διπλανός , ο οποίος εαν ενοχληθεί δεν μπορείς να ξέρεις πως θα αντιδράσει. Συνήθως εαν έχει λίγο αέρα που να διαλύει την κάπνα θα είναι καλύτερα τα πράγματα ή ακόμα καλύτερα εαν υπάρχει μια προσυνενόηση τότε όλα γίνονται ποιό εύκολα. Εχε υπόψη σου ότι υπάρχει και σχετικός νόμος για αυτό το θέμαΠαιδιά τι ισχύει με τη χρήση ψησταριάς υγραερίου στο μπαλκόνι, σε πολυκατοικία;
Θα έχω κάποιο θέμα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.