Βάζεις και λίγο νεράκι στο κάτω μέρος και δεν μυρίζει τίποτα.
Και ο καθαρισμός...παιχνιδάκι![]()
Και τα ζουμια πως θα στραγγίζουν για να γίνει ψητό κι όχι βραστό;
Το μερος πισω απτην αντισταση πως το καθαριζεις;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα ρωτήσω την "στεφανοσον" και θα σου απαντήσω.
Σήμερα πέρασα από την General Gas για να αγοράσω μια Broil King GEM 320 και δυστυχώς δεν υπήρχε ούτε ετοιμοπαράδοτη, ούτε ως δείγμα λόγω των καταστάσεων με την πανδημία τις προηγούμενες εβδομάδες. Υπομονή έναν μήνα, μέχρι να κάνει η εταιρεία την επόμενη εισαγωγή από Καναδα.
Μιχάλη αυτού του στυλ οι σχάρες οι τσιγγινες που λέω εγώ, δεν κολλάνε τα μπιφτέκια, ψάρια κλπ και μετά θες με ένα πηρούνι να κάνεις κέντημα να τα ξεκολλήσεις;
εγω εχω αυτη για τις τσιπουρεςΓια βαλτε κανα λινκ καμια φωτο να καταλαβουμε ποια λετε .
Μπαμπη, αυτες οι μεβρανες ειναι κατασκευασμενες απο τεφλον !!!!!!!Υπάρχουν και μεμβράνες σιλικόνης που σε γλυτώνουν από κολλήματα και πλυσίματα...
Πω πω άρχοντας θα είναι με την broil king.
Όταν διάβαζα για τις ψησταριές υγραερίου οι "ειδικοι" την θεωρούσαν καλύτερη από την weber.
Kαι αν δεν κάνω λάθος είναι (ακομα) made in USA σε αντίθεση με τις weber που είναι πλέον κινεζιές (ευτυχώς η δικιά μου είναι αμερικάνικια)
Από εδώ κάνεις δεν την έχει ρε παιδί μου?
https://broilkingbbq.com/el_gr/vreite_ta_shmeia_pwlhshs/
εγω εχω αυτη για τις τσιπουρες
Απο οτι μου ειπε ,προς το παρον οι αντιστασεις δεν εχουν πιασει καμμια μακα.Το μερος πισω απτην αντισταση πως το καθαριζεις;;
\Και εγώ αυτή είχα στα 80's. Υπήρχε σε όλα τα σπίτια και την ειχα ξεσκίσει στο στρατό. Με αντίσταση - ελατήριο, περσελάνη για στήριξη, πλεκτό καλώδιο, μπρίζα με βακελίτη και τζαμάκι στο κέντρο.
Οποιος μου βρεί μια τέτοια, την αγοράζω αμέσως
Απο οτι μου ειπε ,προς το παρον οι αντιστασεις δεν εχουν πιασει καμμια μακα.
Με σφουγγαρι και fairy σχετικα στεγνο τριβει οπου χωραει (χωρις να κανει τιποτα στις αντιστασεις) και μετα το περναει με καλα στιμενο πανακι με μικροϊνες .
Το αφηνει καμμια ωρα εκει που στεγνωνουν τα πιατα και ειναι σαν καινουργια.![]()
Βεβαια επειδη η γυναικα μου εχει ψυχωση με την καθαριοτητα, αυτο το κανει ΚΑΘΕ φορα που ψηνουμε και σχεδον με ζεστη την ψησταρια.Καταλαβα θελει γυναικειο χερι να χωραει/περναει αναμεσα στις αντιστασεις, ηλπιζα πως βγαινουν καπως..
Θενξ!
Βεβαια επειδη η γυναικα μου εχει ψυχωση με την καθαριοτητα, αυτο το κανει ΚΑΘΕ φορα που ψηνουμε και σχεδον με ζεστη την ψησταρια.
Πιστευω οτι αν την αφησεις για την αλλη μερα το εχασες το παιχνιδι.
Πιατεψτε με ,σας θεωρω ευτυχισμενους οσοι ΔΕΝ εχετε τετοιες γυναικες:smile:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.