Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?

Βάζεις και λίγο νεράκι στο κάτω μέρος και δεν μυρίζει τίποτα.
Και ο καθαρισμός...παιχνιδάκι-bye-

Το μερος πισω απτην αντισταση πως το καθαριζεις;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και τα ζουμια πως θα στραγγίζουν για να γίνει ψητό κι όχι βραστό;

Το να κρατάει λίγο ζουμί δεν είναι κακό, ψήνεται πολύ καλύτερα ακόμα κι απο κάποιον σχετικά άπειρο. Δεν τα στεγνώνει.
Το ζουμί που τρέχει, λίπη και λάδια, θα οδηγηθούν στην τρύπα της πλάκας κι αυτή τα οδηγεί σε ένα αποσπώμενο ταψάκι που βρίσκεται κάτω απ´ τις εστίες.
Μετά το ψήσιμο απλά αδειάζεις και κάνεις ένα πλύσιμο-ξέβγαλμα στο ταψάκι.

Σήμερα πέρασα από την General Gas για να αγοράσω μια Broil King GEM 320 και δυστυχώς δεν υπήρχε ούτε ετοιμοπαράδοτη, ούτε ως δείγμα λόγω των καταστάσεων με την πανδημία τις προηγούμενες εβδομάδες. Υπομονή έναν μήνα, μέχρι να κάνει η εταιρεία την επόμενη εισαγωγή από Καναδα.

Θα ρωτήσω την "στεφανοσον" και θα σου απαντήσω.

Για ρωτα γιατι η ψησταρια ειναι εξαιρετικη αλλα το πανω μερος δε τοχω καθαρισει ποτες. :p

Σήμερα πέρασα από την General Gas για να αγοράσω μια Broil King GEM 320 και δυστυχώς δεν υπήρχε ούτε ετοιμοπαράδοτη, ούτε ως δείγμα λόγω των καταστάσεων με την πανδημία τις προηγούμενες εβδομάδες. Υπομονή έναν μήνα, μέχρι να κάνει η εταιρεία την επόμενη εισαγωγή από Καναδα.

Πω πω άρχοντας θα είναι με την broil king.
Όταν διάβαζα για τις ψησταριές υγραερίου οι "ειδικοι" την θεωρούσαν καλύτερη από την weber.
Kαι αν δεν κάνω λάθος είναι (ακομα) made in USA σε αντίθεση με τις weber που είναι πλέον κινεζιές (ευτυχώς η δικιά μου είναι αμερικάνικια)

Από εδώ κάνεις δεν την έχει ρε παιδί μου?
https://broilkingbbq.com/el_gr/vreite_ta_shmeia_pwlhshs/

Re: Απάντηση: Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?

Μιχάλη αυτού του στυλ οι σχάρες οι τσιγγινες που λέω εγώ, δεν κολλάνε τα μπιφτέκια, ψάρια κλπ και μετά θες με ένα πηρούνι να κάνεις κέντημα να τα ξεκολλήσεις;

Παραδόξως δεν μου κόλησαν τα ούτε μπιφτέκια, ούτε το κοτόπουλο!

Από την Σισμανογλειου πέρασα αλλά δυστυχώς θα πρέπει να αναμένω. Όπως έγραψα και προχθές, οι περισσότερες ψησταριές που είδα από κοντά ήταν κινέζικοι τενεκεδες. Η μοναδική που με εντυπωσίασε ως προς την ποιότητα, την στιβαρότητα και τα εξαρτηματα ήταν η broil king. Ειδομεν

Έλεγα μπας και έχει μείνει σε κανένα κωτσο ή mm καμμία ξεχασμένη!
Στο mm Συγγρού πριν κανα μήνα είχε μια (αλλά δεν ξέρω μοντελο) στημενη.

Για βαλτε κανα λινκ καμια φωτο να καταλαβουμε ποια λετε .
εγω εχω αυτη για τις τσιπουρες

Υπάρχουν και μεμβράνες σιλικόνης που σε γλυτώνουν από κολλήματα και πλυσίματα...
Μπαμπη, αυτες οι μεβρανες ειναι κατασκευασμενες απο τεφλον !!!!!!!

Πω πω άρχοντας θα είναι με την broil king.
Όταν διάβαζα για τις ψησταριές υγραερίου οι "ειδικοι" την θεωρούσαν καλύτερη από την weber.
Kαι αν δεν κάνω λάθος είναι (ακομα) made in USA σε αντίθεση με τις weber που είναι πλέον κινεζιές (ευτυχώς η δικιά μου είναι αμερικάνικια)

Από εδώ κάνεις δεν την έχει ρε παιδί μου?
https://broilkingbbq.com/el_gr/vreite_ta_shmeia_pwlhshs/

Aν βλέπω στον ύπνο μου και ψησταριές, το κρίμα στο λαιμό σου! Δε μου έφτανε η Bonneville........

Re: Απάντηση: Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?

εγω εχω αυτη για τις τσιπουρες

Τι μου θύμισες τώρα Ατανάς .... Εμείς με αυτές μεγαλώσαμε αλλά τότε είχαν αντίσταση σύρμα μέσα σε στηρίγματα πορσελάνης και καμιά φορά το κάναμε και σόμπα το καπάκι.
Σε τέτοια έψησα το πρώτο μου τόστ !!! ...μιλάμε για πάνω από μισό αιώνα τώρα... Είχαμε και φούρνο σε αυτό το στύλ με την αντίσταση γύρω-γύρω στο χείλος και τζαμάκι στο καπάκι .... έκανε κάτι φαγητά μούρλια. -bye-

Και εγώ αυτή είχα στα 80's. Υπήρχε σε όλα τα σπίτια και την ειχα ξεσκίσει στο στρατό. Με αντίσταση - ελατήριο, περσελάνη για στήριξη, πλεκτό καλώδιο, μπρίζα με βακελίτη και τζαμάκι στο κέντρο.

Οποιος μου βρεί μια τέτοια, την αγοράζω αμέσως

η δικια μου ειναι καινουργιο μοντελο 5ετιας
η μανα μου ειχε αγορασει 3 - 4 για να βρει πια απο ολες την βολευει στο ψησιμο ψαριου, ετσι εγω τσιμπισα μια!

Το μερος πισω απτην αντισταση πως το καθαριζεις;;

Απο οτι μου ειπε ,προς το παρον οι αντιστασεις δεν εχουν πιασει καμμια μακα.
Με σφουγγαρι και fairy σχετικα στεγνο τριβει οπου χωραει (χωρις να κανει τιποτα στις αντιστασεις) και μετα το περναει με καλα στιμενο πανακι με μικροϊνες .
Το αφηνει καμμια ωρα εκει που στεγνωνουν τα πιατα και ειναι σαν καινουργια.-bye-

Και εγώ αυτή είχα στα 80's. Υπήρχε σε όλα τα σπίτια και την ειχα ξεσκίσει στο στρατό. Με αντίσταση - ελατήριο, περσελάνη για στήριξη, πλεκτό καλώδιο, μπρίζα με βακελίτη και τζαμάκι στο κέντρο.

Οποιος μου βρεί μια τέτοια, την αγοράζω αμέσως
\

Που κοκκινιζε η αντισταση και νομιζες οτι θα εκραγει απο στιγμη σε στιγμη:hahaha:

Απο οτι μου ειπε ,προς το παρον οι αντιστασεις δεν εχουν πιασει καμμια μακα.
Με σφουγγαρι και fairy σχετικα στεγνο τριβει οπου χωραει (χωρις να κανει τιποτα στις αντιστασεις) και μετα το περναει με καλα στιμενο πανακι με μικροϊνες .
Το αφηνει καμμια ωρα εκει που στεγνωνουν τα πιατα και ειναι σαν καινουργια.-bye-

Καταλαβα θελει γυναικειο χερι να χωραει/περναει αναμεσα στις αντιστασεις, ηλπιζα πως βγαινουν καπως..

Θενξ!

Καταλαβα θελει γυναικειο χερι να χωραει/περναει αναμεσα στις αντιστασεις, ηλπιζα πως βγαινουν καπως..

Θενξ!

Βεβαια επειδη η γυναικα μου εχει ψυχωση με την καθαριοτητα, αυτο το κανει ΚΑΘΕ φορα που ψηνουμε και σχεδον με ζεστη την ψησταρια.
Πιστευω οτι αν την αφησεις για την αλλη μερα το εχασες το παιχνιδι.
Πιατεψτε με ,σας θεωρω ευτυχισμενους οσοι ΔΕΝ εχετε τετοιες γυναικες:smile:

Βεβαια επειδη η γυναικα μου εχει ψυχωση με την καθαριοτητα, αυτο το κανει ΚΑΘΕ φορα που ψηνουμε και σχεδον με ζεστη την ψησταρια.
Πιστευω οτι αν την αφησεις για την αλλη μερα το εχασες το παιχνιδι.
Πιατεψτε με ,σας θεωρω ευτυχισμενους οσοι ΔΕΝ εχετε τετοιες γυναικες:smile:

Την ψησταρια, την εχω αναλαβει εγω, ειναι αντρικη δουλεια. :flipout:

Και αυτο εχει το αποτελεσμα που ανεφερα...:SFGSFGSF: