Re: Gas BBQ παρακαλώ τις προτάσεις σας
Εισαι ο άνθρωπος μου τότε απο οτι κατάλαβα εισαι ικανοποιημένος απο την αγορα σου .
Εαν έχεις χρονο και διάθεση μπορεις να μου απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα ?
1. Οταν κάνεις προθέρμανση με ολους τους καυστήρες τι θερμοκρασία ανεβαζει και σε ποσο χρονο?
2. Σου εχει βγάλει κάποια "βλάβη" ή σκουριές ( κάποιοι λενε ξεβαψανε οι ενδείξεις στους διακόπτες και οτι δεν δουλεύει ο σπινθηριστής) ?
3. Τρέχει απο πουθενά λίπος ( διάβασα κάπου οτι τρέχει απο μια μερια απο το δίσκο μαζέματος ) ?
4. Είσαι ικανοποιημένος ?
5. Συμβουλές συναρμολόγησης / χρήσης για οταν την παρω ?
Την βδομάδα που μπαίνει κατεβαίνω αθηνα για να πάρω μια απο τις 2 ( μάλλον την 4815S εφόσον εισαι ικανοποιημένος με την αγορά της )
Ευχαριστώ
1.στην αρχή έκανα φουλ προθερμανση για 10 λεπτά. Ωστόσο τελικά κατάλαβα ότι σπαταλας το αέριο τσάμπα, οπότε το μείωσα στα 5 και λιγότερο. Λόγω της μαντεμενιες σηγγ χάρες, αυτές αρπάζουν γρήγορα και δεν χρειάζεται τοοοσο προθερμανση. Θα το δεις και εσύ.
2.με το καθάρισμα τα γράμματα στους διακόπτες ξεβαψανε. Σκουριά δεν εχω εντοπίσει.
3.λιπος έχω δει εκτός από τον δίσκο και στις ράγες που συρτωρωνει. Τώρα να έχει πέσει λίγο στο κάτω μέρος μπορει. Γενικότερα η βρωμιά και η μαυρίλα πάει παντού. Ιδανικά θελει κάθε φορά πλύσιμο. Ωστόσο εγώ δεν το κάνω παρα μόνο μετά 1-2 φορές το μήνα.
4. Είμαι φουλ ικανοποίημενος για τα λεφτά που έδωσα. Ψήνω τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Έχω βάλει και ψωμί και πίτσα κλπ.
5.συναρμολογηση είναι εύκολη απλά θέλει χρόνο.
Πάρε με 4 εστίες οπωσδήποτε γιατί ένα τραπέζι να κάνεις τις χρειάζεσαι ώστε να μην βγάζεις βάζεις κρέατα. Έχει μεγάλη επιφάνεια. Να ξέρεις ότι προς τα πίσω ψήνει πιο δυνατά οπότε μπορεί να στα καίει την πρώτη φορά. Θα την μάθεις.
Από αξεσουάρ πήρα την πλάκα ψησίματος, κούκουλα, τσιμπίδα για το κρέας, ξύστρα, καθαριστικό. Και 2 μπουκάλες.
Η συγκεκριμένη είναι vfm. Και στην τελικη ξεκινάς με αυτή και εάν βλέπεις ότι βαριέσαι να ψηνεις η το καθάρισμα...και το παρατήσεις Δεν θα δώσεις πολλα λεφτά (βλέπε weber)