Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

Μπορεί κάποιος moderator να μου εξηγήσει γιατί συνεχώς εξαφανίζονται τα ποσταρίσματά μου;
Αφορουσε εμενα το τελευταιο και δεν θα εδινα ετσι κι αλλιως συνεχεια. Καλως σβηστηκε γιατι μπορει να εδινε πατημα σε αλλον να συνεχισει την offtopic αντιπαραθεση μου ασχετα αν δεν την συνεχιζα εγω. Η απαντηση μου με pm.

Re: Απάντηση: Re: Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

Γιατί απλά δε συνεισφέρουν στη συζήτηση και οι υπόλοιποι που μπαίνουν για να διαβάσουν κάτι χρηστικό ,απλά δε μπορούν

Ορίστε!!!!::::::: Πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Είναι ερωτήσεις πάνω στο σκεπτικό του songless_bird προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει να πει. Να μην κ'άνουμε συζήτηση δηλάδη, να καταργήσουμε τότε εντελώς την κατηγορία του AV club cafe!

Μπορεί κάποιος moderator να μου εξηγήσει γιατί συνεχώς εξαφανίζονται τα ποσταρίσματά μου;

Είπα πιο πάνω ότι η συζήτηση που άρχισε για το εάν πρέπει να ασφαλίζονται ή όχι κλπ τα οχήματα, σταματούσε, το πόσταρες μετά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

Ορίστε!!!!::::::: Πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Είναι ερωτήσεις πάνω στο σκεπτικό του songless_bird προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει να πει. Να μην κ'άνουμε συζήτηση δηλάδη, να καταργήσουμε τότε εντελώς την κατηγορία του AV club cafe!

Πιστεύεις ότι η μεταξύ σας συζήτηση ,αφορά και τους υπόλοιπους ;
Επί σελίδες σας αφήσαμε να ανταλλάσσετε απόψεις και όπως καταλαβαίνεις δε γίνεται να συνεχιστεί γιατί απλά χάνει τη χρηστικότητα του το νήμα .
Οποιος φίλος θέλει να διαβάσει κάτι χρηστικό και επίκαιρο ,αποτρέπεται με τον διάλογο σας .

Αφορουσε εμενα το τελευταιο και δεν θα εδινα ετσι κι αλλιως συνεχεια. Καλως σβηστηκε γιατι μπορει να εδινε πατημα σε αλλον να συνεχισει την offtopic αντιπαραθεση μου ασχετα αν δεν την συνεχιζα εγω. Η απαντηση μου με pm.

Η απάντηση σε pm δεν μου λέει τίποτα. Κουβέντα κάνουμε σε κοινή συζήτηση και ότι γράφουμε απευθύνονται σε όλους. Αν δεν θες να συμμετέχεις άλλο στην κουβέντα μπορείς να το πεις, σεβαστό. Εγώ κάποιες απορείς εξέφρασα, που την βλέπετε την προσωπική αντιπαράθεση;;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

Πιστεύεις ότι η μεταξύ σας συζήτηση ,αφορά και τους υπόλοιπους ;
Επί σελίδες σας αφήσαμε να ανταλλάσσετε απόψεις και όπως καταλαβαίνεις δε γίνεται να συνεχιστεί γιατί απλά χάνει τη χρηστικότητα του το νήμα .
Οποιος φίλος θέλει να διαβάσει κάτι χρηστικό και επίκαιρο ,αποτρέπεται με τον διάλογο σας .

Μήπως με μπερδεύεις με τον Pleo;

Δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα για το ποιά είναι η πλειοψηφία .
Να μην επαναληφθεί ,γιατί απλά ούτε μπορούμε να το διαπιστώσουμε ,ούτε βοηθά στη συζήτηση

Δικό μου είναι, αυθαίρετο δεν είναι. Στον προσωπικό μου κύκλο έχει έρθει πρόστιμο σε 7 άτομα συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Μόνο μία περίπτωση αφορά ανασφάλιστο όχημα (και αυτό παρατημένο βέβαια, αλλα ανασφάλιστο), όλα τα άλλα αφορούν πουλημένα και κλεμμένα.
Συγνώμη, δεν θα επαναληφθεί να εκφράσω άποψη...

Δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα για το ποιά είναι η πλειοψηφία .
Να μην επαναληφθεί ,γιατί απλά ούτε μπορούμε να το διαπιστώσουμε ,ούτε βοηθά στη συζήτηση

Δεν ξέρω εάν αφορά την πλειοψηφία, πάντως, όπως έγραψα και παραπάνω, και το 1/10 να είναι μόνο, συνεπάγεται μεγάλο κομφούζιο και απώλεια εκατομμυρίων εργατοωρών, όχι μόνο για τους διοικούμενους, αλλά και για την ίδια τη διοίκηση. Διανοείσαι να συρρεύσουν στα αστυνομικά τμήματα και τις εφορίες 100 και 200 χιλιάδες κόσμος (που πάλι για το 1,1 εκ. είναι μικρή μειοψηφία) και να ψάχνουν εντυπα ακινησίας και δήλωσης κλοπής;

τι έγινε ρε παιδιά?πολύ σβήσιμο σε ποστ πέφτει, δεν το σβήνουμε λέω εγώ το νήμα να ξεμπερδεύουμε?

Τι να πω..τα είπε όλα η επιστολή...

...η οποία με ύφος ...εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς απευθύνεται πού, στον σημερινό Σύριζα;

Γατάκια....

Ξεχειλίζει μεγαλοψυχία η κυβέρνηση βέβαια... εξετάζει όχι την άρση των ήδη επιβληθέντων μέτρων, αλλά την παράταση πληρωμής του παραβόλου (δηλαδή από 8 που λέει ο νόμος, να την πάει στις 15 ή 20 μέρες).

...η οποία με ύφος ...εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς απευθύνεται πού, στον σημερινό Σύριζα;

Γατάκια....

:flipout:

Παντως αν δεν πάρουν πίσω το πρόστιμο και αφήσουν χιλιάδες πολίτες να παίρνουν "αναγκαστική" άδεια από την δουλειά τους και να τρέχουν από υπηρεσία σε υπηρεσία για να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, θα είναι κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο...

Tο καλο με τους ελεφαντες σε αυτη τη χωρα, ειναι πως δεν ειναι υποχρεωμενοι να αποδειξουν οτι δεν ειναι. :D

Καλά! Απ' ότι φαίνεται το "πατιρντί" θα συνεχισθεί με τον "έλεγχο" οχημάτων που λουφάρησαν τα ΚΤΕΟ : http://www.enikos.gr/media/521945/simera-stin-kathimerini-efimerida-eidiseis ..........:drool:

Και αυτοί <αδικημένοι και κατατρεγμένοι > είναι
Κακούργα κοινωνία

Και αυτοί <αδικημένοι και κατατρεγμένοι > είναι
Κακούργα κοινωνία

Αυτοί είναι μεγαλοαπατεώνες βρε, άκου να μην έχουν περάσει κτέο...περιμένω τουλάχιστον 1000 ευρώ πρόστιμο...
Εντάξει, ας πάρει και η μπάλα τους ΙΔΙΟΥΣ πάλι που ταλαιπωρούμαστε με το πρόστιμο των ανασφάλιστων χωρίς να έχουμε ανασφάλιστο όχημα...δεν πειράζει...

Βασικά με αυτό το πολύ ωραίο σκεπτικό της κυβέρνησης λουλούδι που έχουμε, θεωρώ ότι πολύ εύκολα μπορεί να λυθεί και το τεράστιο πρόβλημα καθυστέρησης που υπάρχει στην δικαιοσύνη.
Ολοι ένοχοι σε ένα βράδυ, και μετά ο καθένας να πηγαίνει με δικαιολογητικά και μάρτυρες να αποδείξει ότι δεν είναι.... :slapface:

Status
Not open for further replies.