Αυτοί είναι μεγαλοαπατεώνες βρε, άκου να μην έχουν περάσει κτέο...περιμένω τουλάχιστον 1000 ευρώ πρόστιμο...
Εντάξει, ας πάρει και η μπάλα τους ΙΔΙΟΥΣ πάλι που ταλαιπωρούμαστε με το πρόστιμο των ανασφάλιστων χωρίς να έχουμε ανασφάλιστο όχημα...δεν πειράζει...
Ακριβώς έτσι ,να καταργήσουμε ΚΤΕΟ ,ασφάλειες και ότι άλλο επιθυμείς
Ποιος είπε να τα καταργήσουμε?αα, σε παρακαλάω μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει. Αυτό που λέω είναι ΔΕΝ είναι δυνατόν να ταλαιπωρείς χιλιάδες κόσμο επειδή είσαι ανίκανος να κάνεις την δουλειά σου και να βρεις τα οχήματα που ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ανασφάλιστα. Εσύ είσαι υπέρ του "στείλε μωρέ 1.500.000 πρόστιμα και βλέπουμε", εγώ δεν είμαι..
Θα μπορούσε στο ΚΤΕΟ να σου ζητάνε το ασφαλιστήριο. Τα ΚΤΕΟ είναι συνδεδεμένα online με το Υπουργείο Συγκοινωνιών και χρόνια, οπότε αυτόματα όταν περνούσες από ΚΤΕΟ θα ήξεραν στο Υπουργείο αν είχες ασφάλεια.Φυσικά ! Αυτό τους μάρανε, να έχουν ανασφάλιστο αμάξι και να έχουν το θράσος να εμφανισθούν σε ΚΤΕΟ........!
Θα μπορούσε στο ΚΤΕΟ να σου ζητάνε το ασφαλιστήριο. Τα ΚΤΕΟ είναι συνδεδεμένα online με το Υπουργείο Συγκοινωνιών και χρόνια, οπότε αυτόματα όταν περνούσες από ΚΤΕΟ θα ήξεραν στο Υπουργείο αν είχες ασφάλεια.
tegonik τα βάζεις με όλους, τα βάζεις με την κυβέρνηση λουλούδι που αποφάσισε να βάλει τάξη στη μπανανία -για τους λάθος σκοπούς...- , να ενοποιήσει βάσεις δεδομένων και να κάνει τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κρός τσέκ που έπρεπε να γίνονται εδώ και 2 δεκαετίες, έχεις δίκιο ότι θα ταλαιπωτηθείς, αλλά μεσυγχωρείς δεν τα βάζεις με τον μοναδικό υπεύθυνο. Το λογιστή σου.
Μόνο ο δικός μου, κάθε χρόνο, με ρωτούσε σαν μακάκας "αλλάξαμε τίποτα? αγόρασες μηχανάκι αυτοκίνητο, πούλησες?"
και παρ ότι του λεγα όχι,δεν πούλησα-αγόρασα, κοίταξε το κομπιούτερ του και με ξαναρωτούσε σαν μακάκας "Το υπαριθμόν ΝΖΗ χχχ είναι ακόμα δικό σας? Είναι ακόμα μισό μισό με τη γυναίκα σου?
Κάθε χρόνο
... δεν έχω λογιστή, τι να τον κάνω?ενας απλός μισθωτός είμαι που την δήλωση την κάνω μόνος μου...
Κακώς, είναι τόσο μπ*** η γραφειοκρατία στο ελλαδιστάν, τόσο πολύπλοκη, και αλλάζει τόσο συχνά, που χρειάζεται κατά τη γνώμη μου οπωσδήποτε ένας καλό λογιστή, ακόμα και για τον μισθωτό. Μια φορά το χρόνο θα πληρώσες όσο μια ταβέρνα πχ, και θα χεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Ενας καλός λογιστής, θα σε είχε ρωτήσει και κατά την αγορά, και κατά την πώληση, και θα σου είχε πεί ακριβώς ποιά έγγραφα και υπηρεσίες να ενημερώσεις.
(Ο δικός μου είχε και δυο ειδικευόμενες που τις έστελνε με μια εξουσιοδότηση στις υπηρεσίες για όλες τις δουλειές, δεν έχανα και ένα μεροκάματο για να πάω ένα πρωί σε δημόσια υπηρεσία.)
μα εδώ έχουμε σαφέστατη παρανομία-αμέλεια από την πλευρά του μεσολαβητή εμπόρου.
Οι μεταβιβάσεις αυτές δεν έγιναν ποτέ.
Πρόσφατα σε αγορά αυτοκινήτου είχα μεγάλο άγχος (διότι ο έμπορος με πίεσε να παραδώσω το παλιό μέχρι το πολύ 10/12 για να κάνει "τις απαραίτητες ενέργειες") να δώ πως θα πάει και φυσικά να σιγουρέψω ότι όντως θα αγοράσει και θα μεταβιβάσει το παλιό.
Και επέμενα αρκετά θα έλεγα μέχρι να πάρω το παραστατικό και να δω και στο taxis ότι το αυτοκίνητο έφυγε απο πάνω μου...
Οι εξουσιοδοτήσεις είναι χρήσιμες, αλλά μέχρι ένα σημείο και μόνο.
Στην περιπτωση Tegonik αν καταλαβα καλα, δεν υπηρχε μεσολαβητης.
Πουλησε κατ' ευθειαν στην "κοπελα" και θεωρηθηκε το γνησιο της υπογραφης
της εξουσιοδοτησης στο λιμεναρχειο, προφανως καθοδηγουμενος
απο την "κοπελα" γιατι ο ιδιος ο ανθρωπος δεν γνωριζε πως γινεται
η σωστη αγοραπωλησια.
Την εκανα και εγω την πατατα αρκετα παλαιοτερα, αλλα τοτε παρενεβει και εβγαλει το φιδι
απο την τρυπα αμεσα ο συγχωρεμενος ο πατερας μου με το τσαμπουκα.
Ποιος ειδε το θεο και δεν τον φοβηθηκε.
(Παρα λιγο τοτε να μου σβουριξει και μερικες σφαλιαρεςperator
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.