Απόλυτα ευχαριστημένος από τον KMplayer!!!!!
Σ' αυτόν η ψήφος μου......
Εγώ προτιμώ τον VLC. Ο MPC στα Mkv αρχεία μου βγάζει χρωματικά προβλήματα τα οποία δεν υπάρχουν στον VLC.
Ο MPC παίζει σε VMR Renderless.
Ας σου πούν όμως και οι πιό ψαγμένοι σ' αυτά γιατί το δικό μου πρόβλημα μπορεί να είναι και θέμα ρύθμισης.
Απόλυτα ευχαριστημένος από τον KMplayer!!!!!
Σ' αυτόν η ψήφος μου......
Eπειδη χρησιμοποιω τον mpc....τα χρωματικα προβληματα πως τα διαπιστωσες?Σε αμεση συγκριση με τον vlc?Με καποιο δισκακι αναφορας?
Λες κ εγω τοσο καιρο να βλεπω με προβληματα κ να μην εχω παρει χαμπαρι???!!:smash:
Βάλε ένα αρχείο mkv στα 720p ή 1080... Παρατήρησε κάπου που να έχει ενιαίο σχεδόν χρώμα, πχ ουρανός, και κυρίως στο βάθος. Αν είναι όλα τζάμι τόσε εσύ είσαι μιά χαρά κι εγώ κάπου έχω λάθος ρυθμίσεις.
Το αντίστοιχο αρχείο με το VLC παίζει άψογα.
Μην ψάχνεις για λεπτομέρειες, αυτό που λέω είναι έντονο, θα το δείς, άν το δείς, αμέσως.
Μην ψάχνεις για λεπτομέρειες, αυτό που λέω είναι έντονο, θα το δείς, άν το δείς, αμέσως.
λοιπον τα κουλα στα χρωματα με mpc+Coreavc βρηκα τι ηταν,το πραγραμμα δεν ειχε κατι.
τωρα κανα μηνα εβαζα στο pc αναλυση 1280x700 γιατι απο τα 3 μετρα που ειμαι απο την tv δεν εβλεπα καλα τους φακελους και τα γραμματα τους σε αναλυση 1980x1080.αρχησα εχθες να το ψαξω και εβαλα μια ταινια 1080p οπου σε ενα σημειο εκανε τα κουλα του,κανω μια ετσι και γυριζω την αναλυση στα 1920x1080 και τα κουλα εξαφανιστηκαν αμεσως!η εικονα καμπανα!
δεν μπορω να καταλαβω το λογο που γινοτανε αυτο...
Ίσως έχεις δίκιο... Θα το δοκιμάσω να δώ γιατί κι εγώ την ανάλυση την έχω στο 1024Χ768.
εγω δεν μπορω να καταλαβω τη σχεση εχει και χαλαει η εικονα.Τι σχεση μπορει να εχει η αναλυση, αφου κλεινεις το ενα προγραμμα, ανοιγεις το αλλο και φευγει το "λαθος"?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.