Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Status
Not open for further replies.
Re: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Όταν βγάζω τον μετασχηματιστή από την πρίζα το receiver δεν ανοίγει πλέον και ούτε τα λαμπάκια του power ανάβουν. Κάνω hard reboot πατώντας το οκ και το βελάκι προς τα επάνω και μετά από κάποια δευτερόλεπτα τροφοδοτείτε πάλι . Τι μπορεί να φταίει;
Το μηχάνημα είναι γερμάνια και μήπως υπάρχει πρόβλημα με την τροφοδότηση εδώ στη Γερμανία ;
Οι γονείς μου έχουν τον καινούργιο δεκτή

να σου πω ότι το άνοιξα σήμερα το πρωί και πήγε κατευθείαν στο κανάλι που έβλεπα χθες το βράδυ ?? ενώ αλλές φορες μπορεί να το κλείσω να το ξαναανοίξω και να κάνει boot ?

Μπες στις Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις Χρήστη > Εξοικονόμηση Ενέργειας και δες τι Ρυθμίσεις έχει σεταρισμένες.
Το default Ενεργοποιημένη μετά από 10 λεπτά....

Για το πρωί που λες ότι πήγε κατευθείαν στο κανάλι που τον είχες, μπορεί εκείνη την ώρα ή λίγο πριν ή μετά να έπερνε κάποια αναβάθμιση ο δέκτης, οπότε έπρεπε να ξυπνήσει

Καλησπέρα σε ολους. Αναρρωτιέμαι εαν εχει συμβεί σε καποιον. Ο μετασχηματιστής απο το απόγευμα δεν παιρνει ρευμα. Δοκίμασα σε διαφορετικές πρίζες μα καμμια δεν φαινεται να κανει διαφορά. Γνωρίζει κανεις εαν μπορεί να αλαχθεί ως ελαττωματική σε καποιο μαγαζί ΟΤΕ ή αν θα πρέπει να ψαξω να το αντκαταστήσω με τα δικά μου έξοδα; Εψαξα λιγο στο διαδίκτυο αλλα δεν βρηκα καποιο να ταιριάζει στα βολτ, αμπέρ και βάτ ολα μαζί... Δεμ ξερω τι να κανω. Καμμια βοήθεια; ευχαριστώ.

ΥΓ: Επιπλέον δεν ειμαι και στην Ελλάδα, οποτε περιπλέκονται τα πράγματα...

Ναι είχε συμβεί σε εμένα, και μου έφεραν νέο δέκτη. Ήταν χρονοβόρα η διαδικασία (τότε τον Απρίλη-Μάη). Δεν ξέρω ποιον δέκτη έχω, αλλά μου φάνηκε κάτι τυπικό, 12V μισό Ampere νομίζω έδινε το τροφοδοτικό. Π.χ. αν έχεις δίσκο WD mybook (τους μεγάλους), το τροφοδοτικό ταιριάζει...

Ο δέκτης δεν είναι με χρησιδάνειο; Αφού ανήκει στον ΟΤΕ, εγώ δεν θα αγόραζα πάντως κάτι με δικά μου έξοδα.

Καλησπέρα σε ολους. Αναρρωτιέμαι εαν εχει συμβεί σε καποιον. Ο μετασχηματιστής απο το απόγευμα δεν παιρνει ρευμα. Δοκίμασα σε διαφορετικές πρίζες μα καμμια δεν φαινεται να κανει διαφορά. Γνωρίζει κανεις εαν μπορεί να αλαχθεί ως ελαττωματική σε καποιο μαγαζί ΟΤΕ ή αν θα πρέπει να ψαξω να το αντκαταστήσω με τα δικά μου έξοδα; Εψαξα λιγο στο διαδίκτυο αλλα δεν βρηκα καποιο να ταιριάζει στα βολτ, αμπέρ και βάτ ολα μαζί... Δεμ ξερω τι να κανω. Καμμια βοήθεια; ευχαριστώ.

ΥΓ: Επιπλέον δεν ειμαι και στην Ελλάδα, οποτε περιπλέκονται τα πράγματα...

Kωνσταντινε δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευκολα στην περιπτωση σου ελεω Αγγλιας . Το να το στειλεις Ελλαδα απο μονο του ειναι μη αποδεκτό τοσο λογο αποστασης και ημερων χωρις να λειτουργει ο δεκτης οσο και το κατα ποσο δυνατον ειναι δυνατον να επισκευαστει .... Για αυτο η μονη λύση ειναι ειτε ηα αγορά παραπλήσιου (multi τασεως αλλα και multi βυσμάτων) ειτε να βρεις καποιον ηλεκτρονικο εκει μηπως να στον επιδιορθώσει

Το πρωί το ξανάβαλα στην πρίζα και δούλευε... Δεν ξερω τι εγινε αλλα ολα καλά τωρα....

OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Αν σου ξανά τύχει, πήγαινε το σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και πάρε ένα παρόμοιο με ίδια χαρακτηριστικά και ίδιο φυσακι στην πλευρά του decoder.
Επειδή δεν τον έχω μπροστά μου για να σου πω 1000%, δες αν βγάζει DC , η πολικότητα να είναι η ίδια.
Στο μαγαζί θα ξέρουν να σου πουν και να στο φτιάξουν. Οταν κατέβεις Ελλάδα, πάρτι μαζί σου να στο αλλάξουν.

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

μετα την τελευταια αναβαθμιση οταν παταω οκ και μπαινω στα σπορ καναλια 1 .2 3 κλπ μου κανει το εξης παραξενο διαλεγω π.χ το 1 παταω οκ το βλεπω κανονικα οταν ξανανοιξω τη λιστα παλι με το οκ ειναι μαρκαρισμενο το eurosport. Αυτο συμβαινει μονο στα καναλια sport..εχει παρατηρησει κανενας αλλος κατι τετοιο?

γεια χαρα . εχω οτε kaonmedia ns1110 με πιατο 85 και εχω και εναν αποκοδικοποιητη amiko που εβλεπα παλια nova....
ο αμικο εχει πισω loop μπορω να βαλω διπλο lnb να εχω otetv και ελευθερα απο τον hotbird ?
μπορω μονο με τον kaonmedia ns1110 να βλεπω ελευθερα του hotbird για να μην εχω 2 αποκοδικοποιητες?
ευχαριστω

Last edited by a moderator:
γεια χαρα οταν πηρα το οτεtv εκανε αναβαθμηση ο τεχνικος ....
τωρα βλεπω στο ρυθμισεις συστηματος πληροφοριες software download : διακοπη.... καλο η κακο αυτο μηπος δεν εγινε ολη η αναβαθμηση ?
και κατι αλλο ξερουμε ποτε θα λειτουργησουν τα υπολοιπα κουμπια... το usb ?

Μπορείς.

πως γινετε ?

Υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο του δέκτη; Χρειάζομαι τη σελίδα που περιγράφει το τηλεχειριστήριο.

Τον άτιμο τον Γκούκλη! Τόση ώρα του το ζητούσα και δεν μου το έδινε!
Σ' ευχαριστώ AFam :smile:

Επεξεργασία: Αν χρειαστεί κάποιος αρχείο IR για τηλεχειριστήριο TELE, ανέβασα ένα στο θέμα «Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών» των DVB-T.

Last edited:
Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Ηθελα να ρωτήσω εάν οι δυο δεκτές KAON που εχει δώσει μεχρι τώρα ο ote tv έχουν κοινά τροφοδοτικά; Μπορείς δηλαδή να χρησιμοποιείς το τροφοδοτικο του ενα για χρηση του αλλού;;;

Είναι τα ίδια

Last edited by a moderator:

Παιδια ξερει κανεις τι τυπους αρχειων μπορει να αναπαραγει?

Δηλαδη αν του βαλω ενα φλασακι φορμαρισμενο σε ntfs τι ειδους αρχεια θα τα παιζει κανονικα χωρις προβλημα και τι ηχο?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Status
Not open for further replies.