Καρέκλες γραφείου.

Όντως πανέμορφη η anda! Είμαι σχεδόν έτοιμος για το τελευταίο κλικ....αλλα με προβληματίζει το ότι κανένας δεν συμπλήρωσε χρονο ακόμα...και στα 76 κιλά ακόμη και σε λουλουδι να κάτσεις ανέπαφο θα μείνει. Με έχει πεθάνει η μέση καθώς και γω κάθομαι άνετα 10ωρα κάθε μέρα....τι να πω...θα την πάρω και θα δούμε κατά πόσο αξίζει. Ίσως σας ενοχλήσω ξανά για βοήθεια κατά την συναρμολογηση γιατί διαβάζω ότι θελει να είσαι επιστήμονας και έχω δυο αριστερά χέρια.

χμμμ..αυτο τωρα εκτος του οτι θελει τον χρονο του,ειναι και υποκειμενικο..
αναλογως και πως της φερεσαι δηλαδη...
ο πιτσιρικας της φιλης που μου την εφερε,εχει την μικροτερη Anda Seat Axe καμια 2ετια.
λεπτος και ελαφρυς,αλλα κουλουριαζεται επανω της και πεφτει πολυ τριψιμο με τα ποδια του στο καθισμα.
της εχει κανει μια μικρη τρυπα.γενικα την κακο-μεταχειριζεται,οπως-σχεδον-ολα τα παιδια σε αυτην την ηλικια,με αεροπλανικα και πολλα κοπανηματα...
η καρεκλα παρολο που την ταλαιπωρει αρκετα,δεν κανει κιχ...
ολα σχετικα ειναι,αλλα σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο η κατασκευη και τα υλικα μια καρεκλας.

Απάντηση: Re: Καρέκλες γραφείου.

Έχω την ίδια 2 μήνες και είναι εξαιρετική. Είχα πάρει την reflex d στα 235 προσφορά και μετά από 7 μέρες με είχε πεθάνει τη μέση. Την έστειλα όπως όπως έκανα 25 μέρες να πάρω τα χρήματα μου. Η anda bat είναι τούμπανη και πολύ αναπαυτικη καμία σχέση με την reflex. Οπότε ναι οι κριτικές μόνο άδικο δεν έχουν.

Επειδή είχα κάνει διατριβή για καρέκλες επειδή έχω κι εγώ την μέση μου, συγνώμη αλλά ΟΛΕΣ που αναφερετε είναι για τα σκουπίδια. Ειδικά οι gaming. Ολα λάθος. Ειδικά τα μαξιλάρια στήριξης και καλά....

Herman Miller Aeron με σκληρή στήριξη για μέση η οποία στήριξη προσαρμόζεται καθ υψος αναλόγως τον σπόνδυλο που έχετε πρόβλημα και θέλετε να στηρίξετε. Η στήριξη είναι σκληρό καουτσούκ και ίσως σας ξενίσει. Τα αφρώδες μαξιλάρια ΔΕΝ είναι στήριξη. Είναι για ξάπλα :flipout:

Εννοείται ότι σε όλες τις καρέκλες πρέπει να καθόμαστε τέρμα μέσα ο κώλος κι όχι χύμα που έχουμε συνηθίσει ια ζωή. Βέβαια μιλάμε για τετραψήφια νούμερα. Αλλά πήρα 2. Μία για το σπίτι και μία για το γραφείο επειδή και μένα η δουλειά μου είναι καθιστική.

Συγνώμη που είμαι απόλυτος και αφοριστικός αλλά όποιος έχει κάτσει κρεβατωμενος ένα μήνα από την μέση , δεν κάνει συμβιβασμούς. Αλλο η καρέκλα χαβαλές και άλλο το εργαλείο.

Τάσο τις γνωρίζω και πόσταρα σχετικό ποστ πριν μια δυο σελίδες. Φυσικά και δεν συγκρίνονται με αυτές που μιλάμε εδώ. Αυτή τη στιγμή δε παίζει τέτοια οικονομική άνεση δυστυχώς.

Σκηνή κωμωδίας....να μπαίνει κανείς στου Δελουδη για ψώνια για προβλήματα μέσης. Κανονικά εξωτερικό δεν ειναι τόσο τσιμπημένες να ξες. Αλλα τι να κάνουμε έτσι έκατσαν τα πράματα και πήγε εκεί η αντιπροσωπεία.

To ebay έχει πολλές μεταχειρισμένες σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ξεστοκάρουν οι εταιρείες δεκάδες κομμάτια και επειδή είναι η καρέκλα που υπάρχουν ανταλλακτικά για τα πάντα, παίρνουν τα κομμάτια από 2-3 και φτιάχνουν μια καλή και τις πουλάνε στα μισά χρήματα στα 600 ευρώ απ όσο κάνουν καινούργιες. Αξίζει να το ψάξει κάποιος αν πάει να δώσει ένα 500αρικο για αφρολέξ.

Σκηνή κωμωδίας....να μπαίνει κανείς στου Δελουδη για ψώνια για προβλήματα μέσης. Κανονικά εξωτερικό δεν ειναι τόσο τσιμπημένες να ξες. Αλλα τι να κάνουμε έτσι έκατσαν τα πράματα και πήγε εκεί η αντιπροσωπεία.

Ναι κι εγώ μπήκα, δοκίμασα, γέλασα με τις τιμές και βγήκα. ;)

ebay σου λέω. ;)

Εμένα η δουλειά μου περιλαμβάνει πολύ βάρος και γενικά μεγάλα ζόρια στη μέση. Από όταν πήρα την anda δεν με ξανά ενόχλησε καθόλου. Προφανώς την έχω κυρίως σε πιο ξαπλωμένη θέση για ταινίες και gaming. Η reflex ήταν όντως πολύ κακή σαν στήριξη στη μέση και δεν το περίμενα με την anda κάθομαι ώρες και σηκώνομαι ξεκούραστος. Herman με 7 φορές το κόστος των anda λογικό να είναι καλύτερες έχουν κάνει διατριβή στα ποιοτικά καθίσματα.

Έχω την Anda Seat Chair Ad18 T Pro Black εδώ και 3 περίπου μήνες. Προτίμησα αυτό το μοντέλο διότι δεν έχει δερμάτινη επένδυση.
Το κάθισμα είναι αναπαυτικό, ελαφρά σκληρό θα το χαρακτήριζα. Αν έχει συνηθίσει κάποιος σε δερμάτινη, θα του φανεί σκληρή στην αρχή. Το μαξιλαράκι μέσης είναι υπέραπαραίτητο καθώς βοηθά για αναπαυτικό κάθισμα. Από την άλλη, το μαξιλαράκι κεφαλής δεν χρησιμεύει στο κανονικό κάθισμα, ίσως αν ξαπλώσει κάποιος. Είναι πολύ ογκώδες. Αρνητικό πως δεν πιάνει/κουμπώνει κάπου το μαξιλάρι μέσης με αποτέλεσμα να φεύγει από τη θέση του όταν σηκώνεσαι. Έχει μηχανισμό ανάκλησης, ρυθμιζόμενο σε σκληρότητα.
Η ποιότητα της καρέκλας είναι καλή, εκτός από τα πλαστικά μπράτσα που "παίζουν" ελαφρώς. Είναι εύκολη στη συναρμολόγηση. Έχει γενικό φυλλάδιο οδηγιών που θέλει λίγη αποκρυπτογράφηση.
Η τιμή της είναι υψηλή αλλά για πολλές ώρες την ημέρα αξίζει.
Επόμενη αγορά που την περιμένω αυτή την εβδομάδα είναι η ERGOTECH WoW! Είναι πολύ ποιοτική καρέκλα, έχει πάρα πολύ καλή στήριξη στη μέση ενώ η γεωμετρία του μηχανισμού της ανάκλησης που προσφέρει έχει την ιδανική αναλογία (είναι synchro, ρυθμιζόμενος σε σκληρότητα).

Περιμένουμε εντυπώσεις για την ERGOTECH WoW όταν την παραλάβεις.

https://www.youtube.com/watch?v=waB3IJZYCvY

Re: Απάντηση: Re: Καρέκλες γραφείου.

Επειδή είχα κάνει διατριβή για καρέκλες επειδή έχω κι εγώ την μέση μου, συγνώμη αλλά ΟΛΕΣ που αναφερετε είναι για τα σκουπίδια. Ειδικά οι gaming. Ολα λάθος. Ειδικά τα μαξιλάρια στήριξης και καλά....

Herman Miller Aeron με σκληρή στήριξη για μέση η οποία στήριξη προσαρμόζεται καθ υψος αναλόγως τον σπόνδυλο που έχετε πρόβλημα και θέλετε να στηρίξετε. Η στήριξη είναι σκληρό καουτσούκ και ίσως σας ξενίσει. Τα αφρώδες μαξιλάρια ΔΕΝ είναι στήριξη. Είναι για ξάπλα :flipout:

Εννοείται ότι σε όλες τις καρέκλες πρέπει να καθόμαστε τέρμα μέσα ο κώλος κι όχι χύμα που έχουμε συνηθίσει ια ζωή. Βέβαια μιλάμε για τετραψήφια νούμερα. Αλλά πήρα 2. Μία για το σπίτι και μία για το γραφείο επειδή και μένα η δουλειά μου είναι καθιστική.

Συγνώμη που είμαι απόλυτος και αφοριστικός αλλά όποιος έχει κάτσει κρεβατωμενος ένα μήνα από την μέση , δεν κάνει συμβιβασμούς. Αλλο η καρέκλα χαβαλές και άλλο το εργαλείο.

https://www.youtube.com/watch?v=NK4PAnh0gco

Δυστυχώς σ αυτή την ζωή τα ωραία πράγματα είτε θα έχουν ακριβά είτε θα παχαίνουν. :ernaehrung004:

Χωρίς πλάκα τώρα, εύχομαι να μην σου τύχει πρόβλημα στην μέση. Τότε θα λες no matter cost.....

κοιτα..και προβλημα να μου τυχει,ακομα και να ειχα,2 χιλιαρικα για καρεκλα,δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω..ξεκαθαρα...:singer:
προβλημα με την μεση,ειχα οταν οδηγουσα παπακι μεχρι και πριν μια δεκαετια..:AFADF0:
απο κει και μετα,σκουτεριασα,τα πληρωσα,αλλα ισιωσα.βεβαια σε αυτην την περιπτωση,υπηρχαν πολλοι λογοι για την μεταβαση σε κατα πολυ ακριβοτερο οχημα,αλλα η μεση ηταν ενας απο αυτους..:award:
τωρα εαν υπαρχει τοσο σοβαρο προβλημα,που-ειδικα-μετα απο ιατρικη συμβουλη αναγκαστω να το κανω,προφανως και θα το κανω.:ernaehrung004:
προς το παρον με βαση τις ωρες και τον τροπο που δουλευω μπροστα σε ενα Pc,ουτε καν σαν σκεψη...:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Καρέκλες γραφείου.

Δυστυχώς σ αυτή την ζωή τα ωραία πράγματα είτε θα έχουν ακριβά είτε θα παχαίνουν. :ernaehrung004:

Χωρίς πλάκα τώρα, εύχομαι να μην σου τύχει πρόβλημα στην μέση. Τότε θα λες no matter cost.....

Όλα τα ωραία στη ζωή είναι είτε παράνομα, είτε ανήθικα είτε ανθυγιεινά...

... απο κει και μετα,σκουτεριασα,τα πληρωσα,αλλα ισιωσα.βεβαια σε αυτην την περιπτωση,υπηρχαν πολλοι λογοι για την μεταβαση σε κατα πολυ ακριβοτερο οχημα,αλλα η μεση ηταν ενας απο αυτους..

Εγώ το πλήρωσα αγοράζοντας μόνο mega scooter (λόγω της μονής πίσω ανάρτησης που έχουν), με αλλαγή της μαμάς ανάρτησης με ohlins και τοποθέτηση στη σέλλα memory foam + gell.
Χαλί έγινε, δεν φτάνει τίποτα στη μέση από τους δρόμους που έχουμε στην Αθήνα.

Όντως πανέμορφη η anda! Είμαι σχεδόν έτοιμος για το τελευταίο κλικ....αλλα με προβληματίζει το ότι κανένας δεν συμπλήρωσε χρονο ακόμα...και στα 76 κιλά ακόμη και σε λουλουδι να κάτσεις ανέπαφο θα μείνει. Με έχει πεθάνει η μέση καθώς και γω κάθομαι άνετα 10ωρα κάθε μέρα....τι να πω...θα την πάρω και θα δούμε κατά πόσο αξίζει. Ίσως σας ενοχλήσω ξανά για βοήθεια κατά την συναρμολογηση γιατί διαβάζω ότι θελει να είσαι επιστήμονας και έχω δυο αριστερά χέρια.

Δύσκολη στην συναρμολόγηση δεν είναι, αλλά καλό θα ήταν να έχεις και ενα δεύτερο ατομο καθαρά λόγω βάρους.

Εγώ το πλήρωσα αγοράζοντας μόνο mega scooter (λόγω της μονής πίσω ανάρτησης που έχουν), με αλλαγή της μαμάς ανάρτησης με ohlins και τοποθέτηση στη σέλλα memory foam + gell.
Χαλί έγινε, δεν φτάνει τίποτα στη μέση από τους δρόμους που έχουμε στην Αθήνα.

:2thumb22sup: