Καρέκλες γραφείου.

Ναι στο μοντέλο που πήρα είναι 5D στρίβουν δεξιά-αριστερά, πάνε μέσα-έξω (κοντά/μακριά από το σώμα δηλαδή), πάνω κάτω, το μπροστινό τμήμα σηκώνεται ξεχωριστά για να υποστηρίζει αγκώνες για κινητά/τάμπλετ και εμπρός/πίσω.
Νομίζω παίζει σε καλύτερη προσφορά από ότι την πήρα τώρα (Black Friday).

Χθες το απόγευμα μου ήρθε clearance email από το πλαίσιο. Είχε την Ergohuman Ultra Gaming μόνο 299 ευρώ, τα οποία είναι κλοπή για το μηχανισμό που προσφέρει που είναι ο ακριβός τους.

Σήμερα που μπήκα για να το ποστάρω εδώ μήπως κάποιος ενδιαφέρεται είδα ότι έχει μείνει μόνο μία εκθεσιακή στα Ιωάννινα. Λογικό το βρίσκω.

Με την ευκαιρία να πω ότι την έχω λατρέψει και έχω ξεχάσει οποιοδήποτε θέμα στη μέση μου. Τον πρώτο μήνα περίπου όλο και τη ρύθμιζα, αλλά πια το έχω ξεχάσει. Τα μπράτσα μόνο ανάλογα με το τι εργασία κάνω. Επίσης νομίζω ότι αν δεν είχα πάρει το εξτρά μαξιλαράκι δεν θα την είχα τόσο ψηλά σε εκτίμηση. Με το έξτρα μαξιλαράκι μπορώ και ακουμπώ το κεφάλι μου πίσω μαλακά και πληκτρολογώ με την καρέκλα σε ανάκλιση με όλη την πλάτη από τη μέση μέχρι πάνω υποστηριζόμενη ιδανικά.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι η οικονομοτεχνικά βέλτιση επιλογή κοντά στο όριο των 500 ευρώ. Οι άλλες των πολλών χιλιάδων ευρώ δεν ξέρω πόσο παραπάνω θα πρόσφεραν ουσιαστικά. Πολλά λεφτά για ελάχιστη βελτίωση.

• Love
Reactions: vadergr
Χθες το απόγευμα μου ήρθε clearance email από το πλαίσιο. Είχε την Ergohuman Ultra Gaming μόνο 299 ευρώ, τα οποία είναι κλοπή για το μηχανισμό που προσφέρει που είναι ο ακριβός τους.

Σήμερα που μπήκα για να το ποστάρω εδώ μήπως κάποιος ενδιαφέρεται είδα ότι έχει μείνει μόνο μία εκθεσιακή στα Ιωάννινα. Λογικό το βρίσκω.

Με την ευκαιρία να πω ότι την έχω λατρέψει και έχω ξεχάσει οποιοδήποτε θέμα στη μέση μου. Τον πρώτο μήνα περίπου όλο και τη ρύθμιζα, αλλά πια το έχω ξεχάσει. Τα μπράτσα μόνο ανάλογα με το τι εργασία κάνω. Επίσης νομίζω ότι αν δεν είχα πάρει το εξτρά μαξιλαράκι δεν θα την είχα τόσο ψηλά σε εκτίμηση. Με το έξτρα μαξιλαράκι μπορώ και ακουμπώ το κεφάλι μου πίσω μαλακά και πληκτρολογώ με την καρέκλα σε ανάκλιση με όλη την πλάτη από τη μέση μέχρι πάνω υποστηριζόμενη ιδανικά.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι η οικονομοτεχνικά βέλτιση επιλογή κοντά στο όριο των 500 ευρώ. Οι άλλες των πολλών χιλιάδων ευρώ δεν ξέρω πόσο παραπάνω θα πρόσφεραν ουσιαστικά. Πολλά λεφτά για ελάχιστη βελτίωση.
Αναφέρει πουθενά μέγιστο βάρος?
Η συναρμολόγηση είναι εύκολη?

Επειδη δεν θα μπορω να την δω απο κοντα, με υψος 1.85 θα βολεψει?

Συγκριτικα με την project ii?

Last edited:
Αναφέρει πουθενά μέγιστο βάρος?
Η συναρμολόγηση είναι εύκολη?

Επειδη δεν θα μπορω να την δω απο κοντα, με υψος 1.85 θα βολεψει?

Συγκριτικα με την project ii?

Λοιπόν για το 1.85 δες τι είχα γράψει στο πρώτο μίνι review.

- Μην την πάρετε αν είστε πάνω από 185. Είμαι 182 και είμαι σχεδόν στα άκρα των ρυθμίσεων, ειδικά στην πλάτη.
- Δουλεύω στο 90%+ του χρόνου με ανάκλιση. Είναι η πρώτη καρέκλα που έχω που τέρμα ξάπλα είναι too much για να δουλέψω. Την κλείδωσα ένα κλικ πιο πάνω και είναι σούπερ. Ο μηχανισμός ανάκλισης είναι κοντά στο τέλειο. Ρυθμίζεται η σκληρότητα και σε καμία περίπτωση δεν έχω το συναίσθημα ότι κουνιέται όπως κάποιοι είχαν γράψει σε κριτικές. Ίσως με τα 100 κιλά (130 είναι το σχεδιαστικό όριο) να σταθεροποιείται η καρέκλα, δεν ξέρω.

Η project II έχει τον φθηνότερο μηχανισμό και όχι τον κορυφαίο της ergohuman. Ουσιαστικά το μαξιλαράκι για τη μέση δεν είναι ρυθμιζόμενο, αν σου αρέσει η αρχική σκληρότητα τότε είσαι οκ κατά βάση. Αν όχι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Και επίσης όσο περνάνε τα χρόνια είμαι σίγουρος ότι η χρήση θα χαλαρώσει το μηχανισμό. Αν είναι ρυθμιζόμενος, απλά τον σκληραίνεις λίγο και τον επαναφέρεις, κάτι που δεν μπορείς να κάνεις με την Project II.
Επιπλέον δεν μπορείς να ρυθμίσεις τη σκληρότητα για το ξάπλωμα και αυτό είναι deal breaker για μένα. Υποτίθεται ότι είναι προοδευτικός ανάλογα με το βάρος, αλλά πάλι για μένα είναι πολύ βασικό το πόσο βάρος πρέπει να βάλω στην πλάτη για να φύγει σε ξαπλωτή θέση και να μπορώ να το ρυθμίσω για την καθημερινότητά μου.
Η πρώτη φωτογραφία είναι από την project II οι άλλες από τις ultra.

1772010908388.png

1772010934779.png

1772010951282.png

• Love
Την Luxury II έχω. Απλά νομίζω ότι είναι η καλύτερη καρέκλα στα 500 ευρώ (στα 429 που έχει τώρα είναι σούπερ), φουλ τίμια για κάθε ευρώ και πρέπει να πας πολύ παραπάνω για κάτι καλύτερο.
Το προσκέφαλο μόνο δεν μου άρεσε πλήρως και για αυτό έβαλα εξτρά μαξιλαράκι - έχω και φωτογραφία πιο πάνω.
Αλλά επειδή είσαι 185 θα σου έλεγα να πας να κάτσεις πρώτα.

• Love

Τη χτύπησα κι αυτη για το γραφείο. Thanks for the tip. Καλομαθα απο το σπιτι...
Τα ρυθμιζόμενα μπράτσα ειναι όλα τα λεφτά. Και με το mesh ειναι σα να κάθεσαι σε συννεφάκι.

Τη χτύπησα κι αυτη για το γραφείο. Thanks for the tip. Καλομαθα απο το σπιτι...
Τα ρυθμιζόμενα μπράτσα ειναι όλα τα λεφτά. Και με το mesh ειναι σα να κάθεσαι σε συννεφάκι.
Τη δίνει τώρα διαθέσιμη για παράδοση. Το πρωί είχε μόνο ένα εκθεσιακό διαθέσιμο.
Για 300 ευρώ δεν το συζητώ πως είναι απίστευτη τιμή.

και τα τσαμπι πιπολ βρηκαν λύση.

Περιμένω την Luxury II και εγω. Λογικα θα παραλάβω αύριο.
Ληστρική η τιμή του πλαισιου στα 429€

• Like
Reactions: Panoramix
Custom παραγγελίες του πλαισίου απευθείας από τους Κινέζους.
Ούτε ίχνος brand ergohuman/comfort workspace.

Καλό αυτό για τις τιμές, και αισθάνομαι καλύτερα που πήρα την καρέκλα με την πλήρη πιστοποίηση χρήσης/κιλών.

Εντυπώσεις πρώτα ο Θεός το βραδάκι.

1772538872123.png

Last edited:
429€ για OEM Κινεζιά; Και σου ακούγεται και καλή η τιμή; :D

Με γεια πάντως.. :D

Ξερω οτι με πειράζεις αλλα θα τσιμπησω :P

Η εταιρεία ειναι πλέον "γνωστη" στον χώρο με ποιοτικές λύσεις.

Το τωρινο lineup ειναι αυτο:

και η καρέκλα που πήρα ειναι αυτη:

η οποία εχει παντού λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Την εστησα πριν λίγο και δεν ήξερα τι έχανα. Δεν εχω ξανακατσει ΠΟΤΕ τόσο ανετα σε γραφείο.
Δειχνει ποιοτική παντού (ως κατοχος πρωτης "σοβαρης" καρεκλας δεν εχω και σοβαρο μετρο συγκρισης βεβαια) και τικάρει ολα τα εργονομικά κουτάκια (ανεξαρτητο προσκέφαλο με το σωμα, ρυθμιση βαρους ανακλισης, αυτοματη ανακλιση με ρυθμιση stop, κλειδωμα ανακλισης, πατωμα μπρος-πισω, τα μπράτσα κουνιούνται μαζί με την ανάκλιση, κλπ).
Ισχυει σε μικρό βαθμο (στο σωμα μου) αυτο που έγραψε και ο Γιώργος, οτι το προσκέφαλο θα ήθελα να εβγαινε πιο πολύ προς τα μπροστά. Δειχνει να εχει νοημα μονο σε relax σταση ως έχει, αλλα δεν το εψαξα και πολύ.

Ειδικά για εμενα που οι φουσκες τα παρατούσαν πρώτες :cool: σε φθηνοτερες υλοποιήσεις, η πιστοποιηση για 24/7και 150kgr μου δινει αισθηση ασφάλειας.

Απο λάθος, το πλαισιο φέρνει και αλλες ergohuman καρέκλες και εχουν ξεχάσει το brand (Ergohuman) στο τιτλο. Οπως πχ η εξαιρετική IOO FLEX 2 https://www.plaisio.gr/product/karekles-epipla/karekles/karekla-grafeiou-ioo-flex-ii-mauri_4594797 και η POFIT 2 https://www.plaisio.gr/product/karekles-epipla/karekles/karekla-grafeiou-pofit-ii_4086074

Η καρέκλα δειχνει σιγουράκι ανεξαρτήτως "προσφορας".
Αν την βρειτε σε εκτπωση, την χτυπάτε χωρίς δευτερη σκέψη.

Καλα, αν δεν ηταν ο @Γιώργος Κυριακαράκος , που ευχαριστω ιδιαίτερα για την βοήθεια του , δεν θα ειχα ασχοληθει παραπανω.

Last edited:
Καλορίζικη και ... καλοκάθιστη! Μια και γίνεται κουβέντα, για άνω του 185 (βάλε 190+) τι θα προτείνατε;