ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Θύμισε μο, τα υποβραχιόνια στρίβουν αριστερά-δεξιά για καλύτερη στήριξη π.χ. όταν πληκτρολογείς;
Αναφέρει πουθενά μέγιστο βάρος?Χθες το απόγευμα μου ήρθε clearance email από το πλαίσιο. Είχε την Ergohuman Ultra Gaming μόνο 299 ευρώ, τα οποία είναι κλοπή για το μηχανισμό που προσφέρει που είναι ο ακριβός τους.
Σήμερα που μπήκα για να το ποστάρω εδώ μήπως κάποιος ενδιαφέρεται είδα ότι έχει μείνει μόνο μία εκθεσιακή στα Ιωάννινα. Λογικό το βρίσκω.
Με την ευκαιρία να πω ότι την έχω λατρέψει και έχω ξεχάσει οποιοδήποτε θέμα στη μέση μου. Τον πρώτο μήνα περίπου όλο και τη ρύθμιζα, αλλά πια το έχω ξεχάσει. Τα μπράτσα μόνο ανάλογα με το τι εργασία κάνω. Επίσης νομίζω ότι αν δεν είχα πάρει το εξτρά μαξιλαράκι δεν θα την είχα τόσο ψηλά σε εκτίμηση. Με το έξτρα μαξιλαράκι μπορώ και ακουμπώ το κεφάλι μου πίσω μαλακά και πληκτρολογώ με την καρέκλα σε ανάκλιση με όλη την πλάτη από τη μέση μέχρι πάνω υποστηριζόμενη ιδανικά.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι η οικονομοτεχνικά βέλτιση επιλογή κοντά στο όριο των 500 ευρώ. Οι άλλες των πολλών χιλιάδων ευρώ δεν ξέρω πόσο παραπάνω θα πρόσφεραν ουσιαστικά. Πολλά λεφτά για ελάχιστη βελτίωση.
Αναφέρει πουθενά μέγιστο βάρος?
Η συναρμολόγηση είναι εύκολη?
Επειδη δεν θα μπορω να την δω απο κοντα, με υψος 1.85 θα βολεψει?
Συγκριτικα με την project ii?
- Μην την πάρετε αν είστε πάνω από 185. Είμαι 182 και είμαι σχεδόν στα άκρα των ρυθμίσεων, ειδικά στην πλάτη.
- Δουλεύω στο 90%+ του χρόνου με ανάκλιση. Είναι η πρώτη καρέκλα που έχω που τέρμα ξάπλα είναι too much για να δουλέψω. Την κλείδωσα ένα κλικ πιο πάνω και είναι σούπερ. Ο μηχανισμός ανάκλισης είναι κοντά στο τέλειο. Ρυθμίζεται η σκληρότητα και σε καμία περίπτωση δεν έχω το συναίσθημα ότι κουνιέται όπως κάποιοι είχαν γράψει σε κριτικές. Ίσως με τα 100 κιλά (130 είναι το σχεδιαστικό όριο) να σταθεροποιείται η καρέκλα, δεν ξέρω.

Τη χτύπησα κι αυτη για το γραφείο. Thanks for the tip. Καλομαθα απο το σπιτι...Χθες το απόγευμα μου ήρθε clearance email από το πλαίσιο. Είχε την Ergohuman Ultra Gaming μόνο 299 ευρώ, τα οποία είναι κλοπή για το μηχανισμό που προσφέρει που είναι ο ακριβός τους.
Σήμερα που μπήκα για να το ποστάρω εδώ μήπως κάποιος ενδιαφέρεται είδα ότι έχει μείνει μόνο μία εκθεσιακή στα Ιωάννινα. Λογικό το βρίσκω.
Με την ευκαιρία να πω ότι την έχω λατρέψει και έχω ξεχάσει οποιοδήποτε θέμα στη μέση μου. Τον πρώτο μήνα περίπου όλο και τη ρύθμιζα, αλλά πια το έχω ξεχάσει. Τα μπράτσα μόνο ανάλογα με το τι εργασία κάνω. Επίσης νομίζω ότι αν δεν είχα πάρει το εξτρά μαξιλαράκι δεν θα την είχα τόσο ψηλά σε εκτίμηση. Με το έξτρα μαξιλαράκι μπορώ και ακουμπώ το κεφάλι μου πίσω μαλακά και πληκτρολογώ με την καρέκλα σε ανάκλιση με όλη την πλάτη από τη μέση μέχρι πάνω υποστηριζόμενη ιδανικά.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι η οικονομοτεχνικά βέλτιση επιλογή κοντά στο όριο των 500 ευρώ. Οι άλλες των πολλών χιλιάδων ευρώ δεν ξέρω πόσο παραπάνω θα πρόσφεραν ουσιαστικά. Πολλά λεφτά για ελάχιστη βελτίωση.
Τη δίνει τώρα διαθέσιμη για παράδοση. Το πρωί είχε μόνο ένα εκθεσιακό διαθέσιμο.Τη χτύπησα κι αυτη για το γραφείο. Thanks for the tip. Καλομαθα απο το σπιτι...
Τα ρυθμιζόμενα μπράτσα ειναι όλα τα λεφτά. Και με το mesh ειναι σα να κάθεσαι σε συννεφάκι.
429€ για OEM Κινεζιά; Και σου ακούγεται και καλή η τιμή;
Με γεια πάντως..![]()
Καλορίζικη και ... καλοκάθιστη! Μια και γίνεται κουβέντα, για άνω του 185 (βάλε 190+) τι θα προτείνατε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.