ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ
Supreme Member
- 29 June 2006
- 4,393
Και εγώ σε χ16 την έχω.
Λες να παίζει τίποτα;
Στο site πάντως λέει οτι είναι συμβατή.
Υποψιάζομαι ότι το πρόβλημά σας είναι θέμα software (drivers).
Ο κλασσικός βόμβος δεν σταματάει όταν παγώνεις την ταινία.
Τσάκ-τσάκ κάνει όταν πειράζεις την spdif.
Το μόνο που με προβληματίζει έντονα είναι ο βόμβος.
Θα δοκιμάσω και με ξεχωριστό τροφοδοτικό και βλέπουμε.
Με την ένταση στο 0 ο ενισχυτής συνεχίζει και παίζει.
Μπα μάλλον φάγαμε φόλα.
Το made in china επάνω το διάβασες;
Μπα μάλλον φάγαμε φόλα.
Το made in china επάνω το διάβασες;
Δεν ακούω τους ήχους με βόμβο ρε παιδιά,μια χαρά παίζει.
Οταν δεν έχει σήμα ακούω απο τα γούφερ ένα χαμηλό βόμβο.
Απο την sound blaster δεν ακουγόταν τίποτα.
Ρε σείς δεν πάτε καλά και οι δύο μου φαίνεται:damnyou:
Ο ενας την βλέπει απο περίεργη μέχρι και με άχρηστο interface κλπ αλλά απο ηχο γ@μάτη αλλάαααα του βουίζει ,:ears: και ο άλλος καταλήγει οτι εχει πρόβλημα απο εκεί που δεν είχε.!!!:argue:
Μήπως να το ξαναψάξετε αμφότεροι? και καλά ο κώστας μας κούφανε !!!
Εσυ βρε προδότη μιχάλη? γιατί αγοράκι μου????:bigcry:
Ρε σείς μήπως αν κάνατε κανά ευχέλαιο ??? λεω τώρα εγώ.!!!
Πάντως σοβαρά τώρα δεν μπορεί σε μένα με τα μυστήρια ultimate64 που δεν κάθεται τίποτα καλά με την πρώτη να έκατσε ,,και σε σας να κάνει νούμερα με το παραμικρό !!! Προσπάθησα να αναπαράγω το πρόβλημα σου mike με το theatertek και ταινίες απο σκληρό αλλά το ρημάδι το theatertek μαμιέται .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχει φοβερή εικόνα όταν μπορέσω να το κάνω να δουλέψει σωστά .!!! Δλδ σχεδόν ποτέ.!!!!:rifle:Εσυ όμως κομπιουτεράς άνθρωπος και να γράφεις τέτοια πράγματα????.Κάτι δεν σου έκατσε καλά. Για κάνε μια επανεγκατάσταση.!!!!
Κώστα ανευ πλάκας κάτι δεν μου κάθεται καλά στο δικό σου set up .Δεν μπορεί η sound blaster να μην έκανε κιχ που είναι και παιχνιδάδικη και να σου βγάζει βόμβο η asus που είναι highendάδικη !!!:ears:
Μόνο το shielding που έχει φτάνει για να μην κάνει κιχ , και δεν το εχουν όλες οι άλλες .!!!
Κάποτε είχα μπλέξει ετσι με εναν ενισχυτή phono ,έβγαζε πάντα βομβο των 50hz του δικτύου στον πελάτη αλλά ποτέ σε εμένα .Μιλάμε για φρίκη !!!!!
Τελικά ο τύπος δίπλα απο το phono stage είχε μια λάμπα φθορίου ..!!!Banane0:
Για να διαβάζει επειδή δεν έβλεπε καλά τα λόγια απο τα τραγούδια . Καταλαβαίνεις τι γινόταν .!!! Μόνο fm δεν άκουγε μαζί με τα βινύλια.::bigcry:Αν θέλεις ξανακοίτα λίγο το configuration του htpc σου δεν μπορεί κάτι σου ξεφέυγει.:HTEHETH63:
Δεν ακούω τους ήχους με βόμβο ρε παιδιά,μια χαρά παίζει.
Οταν δεν έχει σήμα ακούω απο τα γούφερ ένα χαμηλό βόμβο.
Απο την sound blaster δεν ακουγόταν τίποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.