Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Re: Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Καλά βρέ τρελοκομείο χαλάρωσε.:grinning-smiley-043

Εγώ δεν την έβγαλα άχρηστη πάντως. Το καρτάκι είναι σούπερ. Απλά έχω τον βόμβο στα surround. Θα το εξετάσω παραύτα και θα επανέλθω. Οτι έχω κάνει κάποια κοτσάνα είναι το μόνο σίγουρο. Αν είχε πρόβλημα η κάρτα θα το έκανε σε όλα τα ηχεία.

Δεν εχεις κάνει καμία κοτσάνα αλλά τσέκαρε όμως αυτό που είπα και στον κώστα , οτι δεν υπάρχει κάποια μυστήρια συσκευή στην γραμμή τροφοδοσίας της κάρτας που να βάζει θόρυβο.!!! ΤΙ τροφοδοτικό έχεις? πόσες γραμμές των 12v έχει? Αν είναι όλα σε μια γραμμή !!! τότε μάλλον έχεις πρόβλημα.Και ο κώστας το ίδιο.Αυτό αν στο κάνει συνέχεια , γιατί αν δεν είναι συνεχόμενο το πρόβλημα (ακα όταν είσαι στο desktop και ακούς κανονικά ήχους των windows και δεν βγάζει βόμβο τότε έχεις πρόβλημα με τις γειώσεις σου στο
mobo και αυτό είναι σοβαρό !!!!) Η έχεις πρόβλημα με τον τους δίσκους σου .
Θα μπορούσες να τους γειώσεις όλους μαζί μεταξύ τους και μετά όλους μαζί σε ένα σημείο στο mobo .Πολύ extreme περίπτωση αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μηχανές του διαβόλου.
Πάντα παίζει και το θέμα των drivers αλλά ?!!!!!! γιατί τόσο άσχημα?
Δεν ξέρω τι άλλο να πω,, δες αυτά που σου είπα και πες μου.
Κώστα και εσυ το ίδιο.!!!!!!

Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει βρόγχος γείωσης.

Η ASUS μεταφέρει γείωση από το ομοαξονικό καλώδιο, SPDIF, coaxial.

Δοκίμασε να αποσυνδέσεις το coaxial ή το αναλογικό και τσέκαρε αν παραμένει.

Αν εξαλείφεται τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις κάποιες αλλαγές από την κεντρική τροφοδοσία που χρησιμοποιείς.

Και όπως λέει και ο mr παπαγεωργίου κάτι παίζει με τις γειώσεις σας παιδιά όπως έιπα και εγω προηγουμένως.
Για κάντε ενα thorough chek up . Αν δεν βγάλετε άκρη χρεώνω μόνο 250e την ώρα για συμφορουμίτες συν βενζίνη,, έξοδα φαγητού ,, γυναικίας συντροφιάς πούρων ,, μόνο αβάνας cohiba ,, και ενος ηλεκτρονικού που τον εχω για μάυρο ,, για τις χαμαλοδουλειές , ξέρετε εσείς. Go φέρε μου το κολητήρι , go βάλε το φις στην πρίζα κλπ.
Για να δούμε οχι τίποτα άλλο αλλά στην αρχή του thread υποσχέθηκα να την αγοράσω για να αποδείξω οτι είναι η καλύτερη .!!! Μην γίνω και ρόμπα. (ξεκούμπωτη και καπιτονέ!!!)

Με φάγατε με την γλωσοφαγιά σας εχω μουρλαθεί στις μπλέ οθόνες απο σήμερα το απόγευμα .!!! γιατί ρε , τι σας έκανα? εεε? επειδή εγω δεν εχω βόμβους κλπ πρέπει νε την πληρώσω με μπλέ οθόνες????? εεε????
Και δεν εχω λάβει και το sp1 .!!!! Παλιόπαιδα.!!!!

Μπα μάλλον φάγαμε φόλα.
Το made in china επάνω το διάβασες;

ολο το πι σι σου κινεζικο ειναι μην ανυσηχεις ......
δεν τιθεται θεμα ποιοτητας κατασκευης ...

ειμαι της γνωμης οτι φταινε οι ντραιβερς.....

ενδεχωμενος να φταιει και κανα τροφοδοτικο σας .... για ψαχτε το ...

Last edited:
Συγνώμη αν ξαναρωτάω.
Έχετε απενεργοποιήσει από το BIOS την κάρτα ήχου της μητρικής;

Χμμμ... υπάρχει τέτοια επιλογή μέσα στο BIOS;

Την onboard πάντως την έχω απενεργοποιήσει από τα Windows. Ούτως ή άλλως δεν πρέπει να έχει σχέση με την onboard αφού κανένα σήμα είτε αναλογικό είτε ψηφιακό φεύγει προς τον AV από αυτήν.

Για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους: Αλλο το πρόβλημα που είχα εγώ κι άλλο του Κώστα. Το δικό μου λύθηκε με τους beta drivers άρα πρέπει να ήταν θέμα drivers. Τώρα για τον βόμβο που λέει ο Κώστας δεν ξέρω τι παίζει.

Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Με φάγατε με την γλωσοφαγιά σας εχω μουρλαθεί στις μπλέ οθόνες απο σήμερα το απόγευμα .!!! γιατί ρε , τι σας έκανα? εεε? επειδή εγω δεν εχω βόμβους κλπ πρέπει νε την πληρώσω με μπλέ οθόνες????? εεε????
Και δεν εχω λάβει και το sp1 .!!!! Παλιόπαιδα.!!!!

Πάρε κι εσύ μερικές BSOD για να 'χεις. Αμ πώς!:flipout:

Κάτι έκανες... τι έκανες;

Πάρε κι εσύ μερικές BSOD για να 'χεις. Αμ πώς!:flipout:

Κάτι έκανες... τι έκανες;

Τίποτα ταινία ολόκληρη δεν μπορώ να δω με τίποτα . Μετά απο κανά 20 λεπτο τσούπ κολάει το pdvd σαν να μπαίνει σε loop και αν το αφήσω λίγο μετά βγάζει μπλέ οθόνη . Μερικές φορές βγάζει και μπλε οθόνη χωρίς να κολάει και να πέφτει σε loop .ΚΛΑΨ.:bigcry::bigcry::bigcry:

Τ ώρα για το bios το δικό σου σίγουρα εχει επιλόγή για να απενεργοποιήσεις την onboard κάρτα .Κάνε restart μπες στο bios και δες το δεν είμαι σίγουρος αλλά κάπου στο κομάτι του audio θα είναι για ψάχτο.

Τίποτα ταινία ολόκληρη δεν μπορώ να δω με τίποτα . Μετά απο κανά 20 λεπτο τσούπ κολάει το pdvd σαν να μπαίνει σε loop και αν το αφήσω λίγο μετά βγάζει μπλέ οθόνη . Μερικές φορές βγάζει και μπλε οθόνη χωρίς να κολάει και να πέφτει σε loop .ΚΛΑΨ.:bigcry::bigcry::bigcry:

Κατι ελεγες για τα drivers των vista σε σχεση με τα xp...

Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Τ ώρα για το bios το δικό σου σίγουρα εχει επιλόγή για να απενεργοποιήσεις την onboard κάρτα .Κάνε restart μπες στο bios και δες το δεν είμαι σίγουρος αλλά κάπου στο κομάτι του audio θα είναι για ψάχτο.

Θα το ερευνήσω.

Κατι ελεγες για τα drivers των vista σε σχεση με τα xp...

Ναι και επιμένω σάυτό οι drivers των vista είναι κλύτεροι απο των xp και δεν το λέω μόνο εγω αλλά και πολλοί άλλοι σε διάφορα forums.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου ASUS XONAR D2/PM

Και τι κάνω;

Βαλτη οσο πιο μακρια μπορεις απο την καρτα γραφικων. Στο αλλο ακρο αν εχει. Ολα ειναι γειωμενα στο σασι. Δες αν παταει καλα η καρτα εκει που την βιδωνεις πανω στην πορτα της. Δες αν εχεις καλη γειωση στην πριζα που μπαινει το PC. Δες αν το PC ειναι στην ιδια πριζα με τον ενισχυτη (αν ο ενισχυτης εχει σουκο) η την τηλεοραση οπου παιζεις και αν δεν ειναι βαλτα. Αλλαξε καλωδια που φευγουν απο την καρτα. Βγαλε ενα ενα τα υπολοιπα κομματια μεχρι να βρεις απο που ερχεται ο θορυβος. Συνδεσε την καρτα σε αλλη εισοδο (ηχεια για PC - ακουστικα).

Γενικα προβληματισου...:smile:

Ναι και επιμένω σάυτό οι drivers των vista είναι κλύτεροι απο των xp και δεν το λέω μόνο εγω αλλά και πολλοί άλλοι σε διάφορα forums.

Δεν εχω αντιρρηση αν σου δουλευει. Εχω συνολο 4 καρτες ασχετες μεταξυ τους. Σε ενα απο ολα τα πισια δουλευουν δυο μαζι και μαλιστα αν βγαλω καλωδιο απο τη μια και το βαλω στην αλλη αλλαζει και το default sound device μονο του. Εχω acceleration στα παιχνιδια. Γενικα ειμαι απροβληματιστος στα xp.

Το θέμα είναι τι κάνω με τους drivers ? .Δεν μπορώ άλλες μπλέ οθόνες. Μου την σπάει που δεν μπορώ να δω ταινία ολόκληρη,
Μιχάλη εσύ γιατί έβγαλες τους νέους drivers τι σου έκανε? γιατί κάτι είχες γράψει για κάποια θεματάκια με τους νέους.