- 19 June 2006
- 3,497
Τούς beta έχω στα vista.
Κώστα εγώ μιλάω για τον δικό μου βόμβο που είναι εντελώς διαφορετική ιστορία απ' αυτή που αναφέρεις εσύ.
Τούς beta έχω στα vista.
Καλά βρέ τρελοκομείο χαλάρωσε.
Εγώ δεν την έβγαλα άχρηστη πάντως. Το καρτάκι είναι σούπερ. Απλά έχω τον βόμβο στα surround. Θα το εξετάσω παραύτα και θα επανέλθω. Οτι έχω κάνει κάποια κοτσάνα είναι το μόνο σίγουρο. Αν είχε πρόβλημα η κάρτα θα το έκανε σε όλα τα ηχεία.
Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει βρόγχος γείωσης.
Η ASUS μεταφέρει γείωση από το ομοαξονικό καλώδιο, SPDIF, coaxial.
Δοκίμασε να αποσυνδέσεις το coaxial ή το αναλογικό και τσέκαρε αν παραμένει.
Αν εξαλείφεται τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις κάποιες αλλαγές από την κεντρική τροφοδοσία που χρησιμοποιείς.
Μπα μάλλον φάγαμε φόλα.
Το made in china επάνω το διάβασες;
Συγνώμη αν ξαναρωτάω.
Έχετε απενεργοποιήσει από το BIOS την κάρτα ήχου της μητρικής;
Με φάγατε με την γλωσοφαγιά σας εχω μουρλαθεί στις μπλέ οθόνες απο σήμερα το απόγευμα .!!! γιατί ρε , τι σας έκανα? εεε? επειδή εγω δεν εχω βόμβους κλπ πρέπει νε την πληρώσω με μπλέ οθόνες????? εεε????
Και δεν εχω λάβει και το sp1 .!!!! Παλιόπαιδα.!!!!
Πάρε κι εσύ μερικές BSOD για να 'χεις. Αμ πώς!
Κάτι έκανες... τι έκανες;
Χαμηλά 50 έως 100Hz το πολύ.
Ground loop.
Τίποτα ταινία ολόκληρη δεν μπορώ να δω με τίποτα . Μετά απο κανά 20 λεπτο τσούπ κολάει το pdvd σαν να μπαίνει σε loop και αν το αφήσω λίγο μετά βγάζει μπλέ οθόνη . Μερικές φορές βγάζει και μπλε οθόνη χωρίς να κολάει και να πέφτει σε loop .ΚΛΑΨ.:bigcry::bigcry::bigcry:
Τ ώρα για το bios το δικό σου σίγουρα εχει επιλόγή για να απενεργοποιήσεις την onboard κάρτα .Κάνε restart μπες στο bios και δες το δεν είμαι σίγουρος αλλά κάπου στο κομάτι του audio θα είναι για ψάχτο.
Κατι ελεγες για τα drivers των vista σε σχεση με τα xp...
Και τι κάνω;
Ναι και επιμένω σάυτό οι drivers των vista είναι κλύτεροι απο των xp και δεν το λέω μόνο εγω αλλά και πολλοί άλλοι σε διάφορα forums.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.