Κάρτα ήχου; (X-Meridian τέλος)

Βρε τι είσαστ' εσείς!?! Στα περισσότερα link που δώσατε, νομίζω δεν υπάρχει στοκ. Σε κάποιο που θεώρησα ότι υπάρχει... έκανα πληρωμή σχεδόν στα τυφλά με PayPal! Θα δείξει... δεν πήρα confirmation από PayPal κι έχουν περάσει 10 λεπτά...

Thanks Δημήτρη αλλά δε μπόρεσα να περιμένω... εδώ γίνεται σφαγή για τα τελευταία κομμάτια!

Σκούρα τα πράγματα... στο hoh.de δε στέλνουν εκτός Γερμανίας για πληρωμές PayPal. Δοκίμασα χωρίς PayPal, και αν τα έκανα όλα σωστά, βγαίνει 256 με ταχυδρομικά... Too much και έχω και αμφιβολία για την τελική διαθεσιμότητα.
Στο Norskit.com μου βγήκε γύρω στα 220 αλλά δεν κατάλαβα αν δέχονται πληρωμές με πιστωτική. Μετά από registration στα τυφλά και checkout, έβγαλε κάποια περίεργη φόρμα για πληρωμή σε τράπεζα..;
Θα τα ξαναδώ το "πρωϊ"... κανονίστε να 'χουν κάνει όλες φτερά... :HTEHETH63:

Απάντηση: Re: Κάρτα ήχου; (X-Meridian τέλος)

Χρήστο θα ήθελες να κάνουμε ένα τεστάκι της X-Meridian 7,1 με την Asus Xonar?

Πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο για όλους μας...

για καντε το βρε παιδια αμα εχετε χρονο !

να δουμε αν αξιζει και καποια αλλη ....

Σιγουρα θα ηταν χρησιμο γιατι πολυ απλα ο χρονος δεν σταματησε στη μεριντιαν.

Δυστυχως ομως ειμαι πολυ πιεσμενος απο χρονο.

Ισως καποιο απο τα παιδια που την εχουν να μπορει!

Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου; (X-Meridian τέλος)

Σιγουρα θα ηταν χρησιμο γιατι πολυ απλα ο χρονος δεν σταματησε στη μεριντιαν.

Δυστυχως ομως ειμαι πολυ πιεσμενος απο χρονο.

Ισως καποιο απο τα παιδια που την εχουν να μπορει!
Αυτό είναι tm από άλλο forum: 'Ας του απαντήσει κάποιος άλλος του ανθρώπου, εγώ δεν προλαβαίνω'
:p

Aντε βρε λεβεντες καντε το γιατι εχω μπει σε 40 και βαλε sites και δεν υπαρχει πουθενα η MERIDIAN που να μη σωσει και αυτη....μας εσκασε πια!!!!!!!Και αυτη η AUZENTECH τι τσιγκουνια ρε Παναγια μου.......βγαλε κυρα μου κμια χιλιαδα ακομα να βολευτουνε και οι τελευταιοι....εμεις δηλαδη!!!!
ΚΥΡΙΟΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ! Γιορτες ερχονται..καταλαβαινετε!!!!!!
ASUS XONAR-----PRELUDE AUZENTECH

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου; (X-Meridian τέλος)

Αυτό είναι tm από άλλο forum: 'Ας του απαντήσει κάποιος άλλος του ανθρώπου, εγώ δεν προλαβαίνω'
:p

Προφανως δεν καταλαβες τι εγραψα, μαλλον ξαναδιαβασε το !

Ειπα δεν εχω χρονο για τεστ, οχι για να απαντησω ;):p

Aντε βρε λεβεντες καντε το γιατι εχω μπει σε 40 και βαλε sites και δεν υπαρχει πουθενα η MERIDIAN που να μη σωσει και αυτη....μας εσκασε πια!!!!!!!Και αυτη η AUZENTECH τι τσιγκουνια ρε Παναγια μου.......βγαλε κυρα μου κμια χιλιαδα ακομα να βολευτουνε και οι τελευταιοι....εμεις δηλαδη!!!!
ΚΥΡΙΟΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ! Γιορτες ερχονται..καταλαβαινετε!!!!!!

Ουσιαστικα, αυτο το τεστ εχει νοημα, οχι ποιος την εχει "καλυτερη" ( την καρτα παντα μιλαμε , ετσι?) -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου; (X-Meridian τέλος)

Προφανως δεν καταλαβες τι εγραψα, μαλλον ξαναδιαβασε το !

Ειπα δεν εχω χρονο για τεστ, οχι για να απαντησω ;):p
Ναι, ηταν ιδιαίτερα πολύπλοκο και δεν το κατάλαβα. :p

Μη χάνεις το χιούμορ σου Χρήστο.

:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάρτα ήχου; (X-Meridian τέλος)

Ναι, ηταν ιδιαίτερα πολύπλοκο και δεν το κατάλαβα. :p

Μη χάνεις το χιούμορ σου Χρήστο.

:)

Προσπαθω Συριε αλλα η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι αφανταστα αυτο το καιρο :ernaehrung004:

βρε συ αφου δεν εχεις την X-MERIDIAN αλλα την Browser-X που ειναι ο
νεος παικτης στην αγορα καρτων ηχου :firstprize:
τι τεστ να γινει?

Attachments

• browser.jpg
    browser.jpg
    89.8 KB · Views: 19

βρε συ αφου δεν εχεις την X-MERIDIAN αλλα την Browser-X που ειναι ο
νεος παικτης στην αγορα καρτων ηχου :firstprize:
τι τεστ να γινει?

:flipout::flipout: Καλοοο.

Βρε αν ειχα χρονο θα το καναμε, τα opaκια δεν ειναι κολλημενα. Βγαινουν παλι και μπαινουν της μαμας ευκολα !!!

:grinning-smiley-043

Συμφωνώ, αλλά θα ήθελα στο team να υπάρχει και μία Meridian γιατί από θέμα χαρακτηριστικών η ASUS είναι η μόνη που την πλησιάζει...