Κασσέτες ήχου (νοσταλγικό νήμα)

Μετα από πολύ σκέψη λέω να αποχωριστώ το Hitachi D 980

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πριν 2-3 μήνες αλλάχτηκαν ιμάντες ,καθαρίστηκε κλπ,κλπ και παίζει μια χαρά Από την μιά είναι η νοσταλγία με τις κασέτες που υπάρχουν ,αλλά από την άλλη δεν το ακούω ποτέ και είναι μόνιμα σε αποθήκευση
Δυσκολες αποφάσεις

Πριν 2-3 μήνες αλλάχτηκαν ιμάντες ,καθαρίστηκε κλπ,κλπ και παίζει μια χαρά Από την μιά είναι η νοσταλγία με τις κασέτες που υπάρχουν ,αλλά από την άλλη δεν το ακούω ποτέ και είναι μόνιμα σε αποθήκευση
Δυσκολες αποφάσεις
Αν δεν έχεις ανάγκη τα χρήματα που μπορεί να "πιάσει" μην το δώσεις και ας μην το δουλεύεις.

Τα κασετόφωνα είναι οι πιο όμορφες συσκευές ήχου μετά τις μπομπίνες....

Στα μάτια μου πιο όμορφες και από τα πικάπ.

Βλαδίμηρε ,δεν είναι θέμα χρημάτων ,γιατί δεν θα πιάσει και μια περιουσία ,απλά είναι κάτι που επι δεκαετίες κάθεται .
Υπάρχουν οι μνήμες ,η αίσθηση κλπ,κλπ ,αλλά έρχεται έπειτα η ψυχρή λογική και λέει άλλα .
Εδώ ούτε cd δεν ακούω και το CDR W66 κάνει παρέα με το κασετόφωνο ....
Μας εχει φάει το Tidal δυστυχώς και αντε το πολύ -πολύ να ακούσω μέσα απο τον σκληρό[βεβαια είμαι ραδιοφωνάκιας ]
Καλώδια -καλωδιάκια ,σηματος ,τροφοδοσίας rca -xlr ενας χαμός .

• Like
Reactions: vlad66

Δυσκολες αποφάσεις
FREQUENCY RESPONSE : Metal 20 - 21.000 HZ, CrO2 20 - 20.000HZ, Normal 20 - 18.000. Τι ωραία πράγματα!!!

• Like
Reactions: petronik and vlad66
FREQUENCY RESPONSE : Metal 20 - 21.000 HZ, CrO2 20 - 20.000HZ, Normal 20 - 18.000. Τι ωραία πράγματα!!!
Αν δεν ηταν η απόσταση Θεσσαλονίκη -Αθήνα ,θα έστελνα για το περίπτερο του Avclub ,ενα πλήρες σύστημα της Hitachi ,που έχω .
Ενα σύστημα τέλος δεκαετίας 70 -αρχές 80 ,με προ -τελικό ,το κασετόφωνο και τα ηχεία του Hitachii HS 530
Eχει αρκετο ενδιαφέρον να ξανακούσουμε τον αυθεντικό ήχο της εποχής

Δυσκολες αποφάσεις
Αν δεν το χρησιμοποιείς καθόλου από το να τρώει σκόνη σε μια αποθήκη καλύτερα να βάλεις μια αγγελία για πώληση σε λογική τιμή και πιστεύω ότι σύντομα θα βρει ενα καινούριο σπίτι και θα κάνει καλή παρέα σε κάποιον νοσταλγό του αναλογικού ήχου που θα ήθελε να αποκτήσει ένα καλοσυντηρημένο κασετόφωνο.

• Like
Reactions: petronik
Eγω δεν δυναμαι :cry: (....... αφου ουτε ενισχυτη διαθετω, ουτε ηχεια).
Ειμαι το φτωχαδακι του φορουμ (....... την κατανοηση σας 😌).

Α συγνωμη ....... το σπιτι διαθετει πριζες ! :giggle:

• Like
Reactions: petronik
Eγω δεν δυναμαι :cry: (....... αφου ουτε ενισχυτη διαθετω, ουτε ηχεια).
Ειμαι το φτωχαδακι του φορουμ (....... την κατανοηση σας 😌).

Α συγνωμη ....... το σπιτι διαθετει πριζες ! :giggle:
Καλημέρα Μανο ,οι πρίζες διαθέτουν γείωση ;