Οι πιο παλιες ειναι TDK AD-60, MAXELL UD-60, MAXELL UL-60, ολες με μη διαφανες κελυφος.η πιο παλαια που βλεπω ειναι μια tdk d60 , η πρωτη που πηρα ηταν το 80 για εγγραφη σε ενα στερεο φορητο
τιμη δρχ 100.
Επειδή δεν είχα λεφτά έχω αρκετή σαβούρα της εποχής. μάρκες που κυκλοφορούσαν πέριξ της Ομόνοιας. Όπως Supersound, MM. Audio magnetics κ.α. . Όρεξη να βρω να ανεβάσω φωτογραφίες. Όλες διατηρημένες σε αρι9στη κατάσταση. Τώρα να παίζουν δεν τολμώ κάποιες να τις δοκιμάσω. Αναφέρομαι σε κενές που τις έγραφα εγώ και όχι εργοστασιακές με μορσική μέσα. Για απλή θεωρώ μέχρι σήμερα την TDK-AD ως καλύτερη με τις παραλλαγές της.Οι πιο παλιες ειναι TDK AD-60, MAXELL UD-60, MAXELL UL-60, ολες με μη διαφανες κελυφος.
η ad ειναι βελτιωμενης αποκρισης , σε normal position υπηρχε και η κορυφαία ad-x πολυ ακριβη ομως..Επειδή δεν είχα λεφτά έχω αρκετή σαβούρα της εποχής. μάρκες που κυκλοφορούσαν πέριξ της Ομόνοιας. Όπως Supersound, MM. Audio magnetics κ.α. . Όρεξη να βρω να ανεβάσω φωτογραφίες. Όλες διατηρημένες σε αρι9στη κατάσταση. Τώρα να παίζουν δεν τολμώ κάποιες να τις δοκιμάσω. Αναφέρομαι σε κενές που τις έγραφα εγώ και όχι εργοστασιακές με μορσική μέσα. Για απλή θεωρώ μέχρι σήμερα την TDK-AD ως καλύτερη με τις παραλλαγές της.
σχετικα με την διαρκεια ζωης των προεγραμμενων κασετων βαζω εδω μια τρομερη παρουσιαση
ενος πολυ καλου καναλιου , ξεσφραγιζει κασετες 54 ετων... αμερικανικες βεβαια
θα ειχε ενδιαφερον κατι αναλογο σε ελληνικες...
Ευχαριστούμε για το δωράκι!Αν έχετε την περιέργεια να ακούσετε την ηχογράφηση αυτή και να κάνετε ένα ταξίδι στο χρόνο μπορείτε να τη κατεβάσετε: Steel Bands of Antigua
Όλη η μαγεία να τις βλέπεις απλά να γυρίζουν... Μίνι μπομπινοφωνοΟι πιο όμορφες ever !!
Ποτέ δεν είχα κάποια...
Ναι. μερικοί την μπερδεύουμε με αυτή την LUCKY που στα μέσα της δεκαετίας του 70 είχε γεμίσει τον τόπο στην Ελλάδα με ραδιοκασετόφωνα που τσίριζαν.Είναι η παλιά κορεάτικη goldstar που "ενώθηκε" με την άλλη παλιά κορεάτικη Lucky και έκαναν την LG που ξέρουμε μέχρι σήμερα ;;
Είναι....... rgb με τηλεκοντρόλ!!!!!!!Ωραίος ο γαλάζιος φωτισμός .. και στην υποδοχή κασέτας ! Δεν πρέπει ναναι μαμίσιος..
Θα κοιτάξω αν έχω τόσο παλιές.σχετικα με την διαρκεια ζωης των προεγραμμενων κασετων βαζω εδω μια τρομερη παρουσιαση
ενος πολυ καλου καναλιου , ξεσφραγιζει κασετες 54 ετων... αμερικανικες βεβαια
θα ειχε ενδιαφερον κατι αναλογο σε ελληνικες...
Βινύλια Χάρρυ Κλυνν είχα και ήταν απαίσιαΘα κοιτάξω αν έχω τόσο παλιές.
Αυτο που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι η ποιότητα ήχου και η απουσία θορύβου σε κασέτες εταιρίας του Χάρυ κλύν που έχω.
Νομίζεις οτι ακούς σημερινό cd!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.