Καταλάθος διαγραφή ταινιών στο Media Center Master

Οπως και νάχει όμως όλο αυτό και το αποτέλεσμά του ,θα αποτελέσει case study για όλους μας στην περίπτωση που μας συμβεί κάτι ανάλογο... !!!
Καλημερα σε ολους σας
Φυσικα και πρεπει να γινει μαθημα, ειδικα σε μενα

@ bill 123455 Το πηρα το μηνυμα σου και σ'ευχαριστω

@ supacoopa Δεν πειραζει φιλε μου, εσυ την εκανες τη προσπαθεια σου

Ευχαριστω ολους για τις προσπαθειες τους.......................

Να πω κι εγώ την πρότασή μου, βάσει (οδυνηρής) εμπειρίας: GetDataBack (NTFS). Δεν είναι free.
Είχα διασώσει αρκετά αρχεία, από κατεστραμένο μάλιστα δίσκο.

Εισαι ετοιμος:a0210:,κοιτα το mail σου κι ευχομαι πραγματικα να κανεις δουλιτσα με το προγραμματακι!

Εισαι ετοιμος:a0210:,κοιτα το mail σου κι ευχομαι πραγματικα να κανεις δουλιτσα με το προγραμματακι!
Μπιλη ,μολις τωρα το ειδα και σ'ευχαριστω
Θα το κανω αυριο, για να υπαρξει αρχικος χρονος για undelete

Μια ερωτηση σε σενα και τους υπολοιπους
Επειδη ολοι λενε να στειλω τα τυχον undeleted and recovered files σε αλλο σκληρο,γινεται να τα στειλω στον media player που εχω με 1,5 ΤΒ σκληρο που εχει , και απο κει στο PC ?

Ευχαριστω καληνυχτα σας , και αυριο τα σπουδαια

Last edited:
Φίλε μου το πρόγραμμα που χρειάζεσαι λέγεται photorec,ψάξτε στο Google δοκίμασε το και θα με θυμηθείς,είναι και free.

Φίλε μου το πρόγραμμα που χρειάζεσαι λέγεται photorec,ψάξτε στο Google δοκίμασε το και θα με θυμηθείς,είναι και free.
Φιλε μου εδω που καταντησα θα τα δοκιμασω ολα

Θα κοιταξω πρωτα αυριο το προγραμμα του bill123455 , και εαν δεν δω φως , θα κοιταξω και το δικο σου
Σ'ευχαριστω και καλη σου νυχτα ..................

Μπιλη ,μολις τωρα το ειδα και σ'ευχαριστω
Θα το κανω αυριο, για να υπαρξει αρχικος χρονος για undelete

Μια ερωτηση σε σενα και τους υπολοιπους
Επειδη ολοι λενε να στειλω τα τυχον undeleted and recovered files σε αλλο σκληρο,γινεται να τα στειλω στον media player που εχω με 1,5 ΤΒ σκληρο που εχει , και απο κει στο PC ?

Ευχαριστω καληνυχτα σας , και αυριο τα σπουδαια

Τουλαχιστον στο προγραμμα που σου εστειλα εγω σου βγαζει μια λιστα με ολες τις μοναδες αποθηκευσης που θελεις να σου επαναφερει τα αρχεια,αν σου βλεπει και τον σκληρο του mp γιατι οχι...αλλα και να το επιλεξεις και να μην στα περασει θα σε ειδοποιησει οτι δεν γινεται στο συγκεκριμενο δισκο.Τα αρχεια δεν τα χανει, απ την στιγμη που εχει κανει το search και τα εχει βρει μενει σε αναμονη μεχρι να του δωσεις σημειο επαναφορας/αποθηκευσης,καλο βραδυ

Τουλαχιστον στο προγραμμα που σου εστειλα εγω σου βγαζει μια λιστα με ολες τις μοναδες αποθηκευσης που θελεις να σου επαναφερει τα αρχεια,αν σου βλεπει και τον σκληρο του mp γιατι οχι...αλλα και να το επιλεξεις και να μην στα περασει θα σε ειδοποιησει οτι δεν γινεται στο συγκεκριμενο δισκο.Τα αρχεια δεν τα χανει, απ την στιγμη που εχει κανει το search και τα εχει βρει μενει σε αναμονη μεχρι να του δωσεις σημειο επαναφορας/αποθηκευσης,καλο βραδυ
Βασιλη σ'ευχαριστω, αλλα σε ρωτω και κατι αλλο στο e-mail σου.
Ξεκινησα απο την δευτερη επιλογη

Βασιλη σ'ευχαριστω, αλλα σε ρωτω και κατι αλλο στο e-mail σου.
Ξεκινησα απο την δευτερη επιλογη

Sorry τωρα το ειδα το μην.,νομιζω θα πρεπε να ξεκινησεις απ την πρωτη Deleted File Recovery μιας και εγινε διαγραφη και δεν πηγαν ουτε στον καδο.Αν ακουμπησεις το mouse επανω στη καθε επιλογη σου γραφει απο κατω για ποια ακριβως περιπτωση ειναι το καθενα.Αν δε σου κανει σωστη δουλεια μεχρι αυριο που θα τελειωσει να το ξανακανεις με την πρωτη επιλογη,η δωστου cancel και ξεκινα το με την πρωτη

Καλημερα σε ολους σας
Τα τελευταια νεα, ειναι ευχαριστα
Με το προγραμα του bill123455 , EASEUS Data Recovery, και με υποτυπωδες search , μου βρηκε πολλα αρχεια (εργα).
Το προβλημα ειναι οτι ενω το recovered εργο ειναι π.χ Rome, οταν το τρεχω μου δειχνει ενα western
Θα πρεπει να ερθω σε επαφη με τον bill123455

@ bill123455 μπορεις να μου δωσεις σε e-mail το τηλεφωνο σου?
Ευχαριστω ..............

Καλημερα σε ολους σας
Τα τελευταια νεα, ειναι ευχαριστα
Με το προγραμα του bill123455 , EASEUS Data Recovery, και με υποτυπωδες search , μου βρηκε πολλα αρχεια (εργα).
Το προβλημα ειναι οτι ενω το recovered εργο ειναι π.χ Rome, οταν το τρεχω μου δειχνει ενα western
Θα πρεπει να ερθω σε επαφη με τον bill123455

@ bill123455 μπορεις να μου δωσεις σε e-mail το τηλεφωνο σου?
Ευχαριστω ..............

Την EASEUS έχω αρχίσει και εγώ να την εκτιμώ πολύ!!!

Μπράβο για την επιμονή σου :a0210:

Καλημερα σ'ολους σας
Τελικα τα νεα δεν ειναι ευχαριστα
Αφου προσπαθησα με το EASUS να κανω full recovery, που μου πηρε 8 ωρες, τελικα δεν μου βρηκε ολα τα deleted files (.mkv)
Η εντυπωσις μου ειναι οτι και το Recuva αλλα κυριως το EASUS, ειναι πολυ καλα προγραμματα, αλλα οχι για επαναφορα μεγαλων αρχειων >5GB.

Ειναι ιδανικα προγραμματα για επαναφορα φωτογραφιων,τραγουδιων και αρχειων .avi

Τωρα ξεκινω ανασυγκροτηση του σκληρου, και ξανακατεβασμα των εργων

Σας ευχαριστω ολους για την προσοχη και βοηθεια σας ...............

Αφού τράβηξες τόσα και τόσα δεν κάνεις και μια τελευταία προσπάθεια μ´αυτό;
GetDataBack for NTFS 4.32

Εγώ την πάτησα 2 φορές, έσβυσα εντελώς το δίσκο 1TB και μ´αυτό το προγραμματάκι ανέκτησα σχεδόν το 90% των ταινιών μου.

Αφού τράβηξες τόσα και τόσα δεν κάνεις και μια τελευταία προσπάθεια μ´αυτό;
GetDataBack for NTFS 4.32

Εγώ την πάτησα 2 φορές, έσβυσα εντελώς το δίσκο 1TB και μ´αυτό το προγραμματάκι ανέκτησα σχεδόν το 90% των ταινιών μου.

Αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ. Παρ´ όλα αυτά όμως , τα μεγάλα αρχεία έχουν πάντα πρόβλημα- όπως είχα αναφέρει πιο πάνω. Στην ουσία ότι γράφεις στον δίσκο δεν σβήνεται στο delete. Μαρκάρεται σαν empty space, ωστε να πάει από πάνω να κάτσει η καινούρια εγγραφή. Ισως εάν είχες πολύ ελεύθερο χώρο να ανακτούσες περισσότερα αρχεία...

Αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ. Παρ´ όλα αυτά όμως , τα μεγάλα αρχεία έχουν πάντα πρόβλημα- όπως είχα αναφέρει πιο πάνω. Στην ουσία ότι γράφεις στον δίσκο δεν σβήνεται στο delete. Μαρκάρεται σαν empty space, ωστε να πάει από πάνω να κάτσει η καινούρια εγγραφή. Ισως εάν είχες πολύ ελεύθερο χώρο να ανακτούσες περισσότερα αρχεία...

Ναι σωστά, βέβαια εξυπακούεται οτι σ´αυτές τις περιπτώσεις η ανάκτηση γίνεται σε άλλο δίσκο, άδειο.

Καλημερα σ'ολους σας
Τελικα τα νεα δεν ειναι ευχαριστα
Αφου προσπαθησα με το EASUS να κανω full recovery, που μου πηρε 8 ωρες, τελικα δεν μου βρηκε ολα τα deleted files (.mkv)
Η εντυπωσις μου ειναι οτι και το Recuva αλλα κυριως το EASUS, ειναι πολυ καλα προγραμματα, αλλα οχι για επαναφορα μεγαλων αρχειων >5GB.

Ειναι ιδανικα προγραμματα για επαναφορα φωτογραφιων,τραγουδιων και αρχειων .avi

Τωρα ξεκινω ανασυγκροτηση του σκληρου, και ξανακατεβασμα των εργων

Σας ευχαριστω ολους για την προσοχη και βοηθεια σας ...............

Φιλε μου δεν δοκιμασες το προγραμμα που σου αναφερα δυστυχως για εσενα,τα εχω τσεκαρει ολα.Πραγματικα επναφερει τα παντα και ειναι free.Θα ειχες γλυτωσει απο κοπο.:grandpa:

Εδω ειναι και το link http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec και αυτη ειναι η λιστα με τα αρχεια που σωζει http://www.cgsecurity.org/wiki/File_Formats_Recovered_By_PhotoRec

Last edited:
Φιλε μου δεν δοκιμασες το προγραμμα που σου αναφερα δυστυχως για εσενα,τα εχω τσεκαρει ολα.Πραγματικα επναφερει τα παντα και ειναι free.Θα ειχες γλυτωσει απο κοπο.:grandpa:

Εδω ειναι και το link http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec και αυτη ειναι η λιστα με τα αρχεια που σωζει http://www.cgsecurity.org/wiki/File_Formats_Recovered_By_PhotoRec
Καλησπερα φιλε μου
Βεβαια τωρα εχω ηδη κατεβασει περιπου 20 απο τα διαγραφεντα εργα , αλλα μπορω να ξανακοιταξω με αυτο το προγραμα?
Ευχαριστω για το link και την προσοχη σου στο θεμα ..................