Καλημερα σ'ολους σας
Επανερχομαι στο θεμα δριμυτερος γιατι υπαρχουν ευχαριστα νεα.
Αφου προσπαθημα με το δικο μου Tuneup Utilities , του Portioli Recuva , και του bill 123455 Thecus , χωρις κανενα αποτελεσμα , και αφου μετα ειχα κανει ανασυγκροτηση Defrag του δισκου , και ειχα ηδη βαλει 15 εργα ξανακατεβασμενα , ο mv_best σε τελευταιο του μηνυμα επεμενε να ξαναπροσπαθησω με το προγραμμα photorec ( post 39 ) .
και ω του θαυματος , ειχα πολυ καλα αποτελεσματα, που πιστευω οτι αν το ειχα κανει απο την αρχη, ισως να ειχα επανακτησει παρα πολλα αρχεια.
Λιγα λογια για το προγραμμα.
Το κατεβαζουμε σε μορφη RAR. Το βαζουμε σε καποιο δισκο που εχει παρα πολυ χωρο, και θα εξηγησω γιατι.
Οταν το τρεξουμε το προγραμμα, δεν γινεται install στον C:\ , αλλα μπαινει στο προγραμμα σε μορφη DOS.
Εκει μας δειχνει τους σκληρους και μας ζητα με το βελακι down, να παμε στο δισκο που εχουν διαγραφει τα αρχεια.
Εδω υπαρχει ενα λαθος του προγραμματος, γιατι μας δειχνει τους δισκους με το Volume Number ,και οχι με το ονομα που του εχουμε δωσει.
Αφου τελικα βρουμε ποιος ειναι ο δισκος που εχουν γινει τα deleted files, τρεχουμε το προγραμμα.
Ενω ο mv_best , μου ειπε οτι θα παρει ωρα, εμενα μου εκανε 45 λεπτα περιπου.
Ισως επειδη ειχα κανει ανασυγκροτηση του δισκου.
Το ετρεξα και ω του θαυματος μου βρηκε αμεσως 8 .mkv αρχεια των 8-12GB. ΚΙατι που δεν συνεβη με τα προηγουμενα προγραμματα που βρηκαν μονο μερικα AVI.
Εδω να προσθεσω οτι οταν ετρεχε το προγραμμα ,μου εγραφε ομαδοποιημενα οτι βρηκε π.χ 5 AVI 10 MKV κλπ.
Δηλ. σε προειδοποιουσε τι ειχε βρει.
Οταν μετα εψαξα να βρω τα αρχεια, δεν μπορουσα να τα βρω πουθενα.
Μετα βρηκα οτι τα ειχε βαλει στον φακελλο που ειχα βαλει το προγραμμα,και το ειχα τρεξει.
Γι'αυτο γραφω οτι αυτο το προγραμμα πρεπει να μπει σε δισκο π.χ σε εξωτερικο Hard Drive.
Και εκει τα files ειχαν μπει σε φακελους, με την ονομασια recup_dir1 / recup_dir2 κ.λ.π , οπου σε αλλο φακελλο ειχε τις ανακτηθεισες φωτογραφιες, και αλλο τα .mkv .
Ολα μαζι και οχι χυμα.
Ενα αλλο μειονεκτημα ειναι οτι στα εργα δεν γραφει ποιο ειναι το εργο, απλα οτι εινα ενα mkv file
Τωρα θα αρχισω δευτερο search, μηπως βρω και αλλα εργα
Αυτα και επανερχομαι αργοτερα ........................