Καταναλώστε γιατί χανόμαστε - Νέες αγορές

εσύ Πώς ακούς το Black Magic Woman απ τον Santana τη στιγμή που υπάρχει του Peter Green ??? :earmuffs:

sorry guys, καλός ο Πέτρος αλλά ο Καρλίτο είχε το μαγικό χέρι στις διασκευές.
Ήταν από τους λίγους που έδινε άλλο νόημα στις διασκευές.

Μιά μέρα θα σας κάνω ένα αφιερωματάκι ειδικά πάνω σ αυτό.

Και ακόμα δεν πιάσαμε δίσκους που είχαν λιγώτερο επιτυχημένες (αλλά πάντα πολύ καλές διασκευές του - έτσι Νίκο ?)

Μια από τις όχι και τόσο σπάνιες περιπτώσεις όπου το cover είναι εφάμιλλο
αν όχι καλύτερο του original... καλά chief σε έφτιαξα και απόψε.:flipout:
Δηλαδή π.χ. ποιός αμφιβάλλει ότι το with a little help είναι καλύτερο με το
cocker παρά με τον ringo ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταναλώστε γιατί χανόμαστε - Νέες αγορές

Ποιός θα μας πεί ποια είναι Μεγάλη Τέχνη;:nounder:
ή ποιά είναι η πιο Μεγάλη τελοσπάντων:popcorn:

´Η μεγάλη τέχνη βρίσκεται οπουδήποτε ο άνθρωπος κατορθώνει ν´αναγνωρίζει τον εαυτό του και να τον εκφράζει με πληρότητα μές στό ελάχιστο.´
Οδυσ.Ελύτης:'H μαγεία τού Παπαδιαμάντη´.
Αυτό μου αρέσει αδελφέ γιατί ξωπετάει όλο το πλουμίδι ,το ροκοκό και την μπαλαφάρα απο την τέχνη.Ο Ελύτης πρεπει νάκουγε punk και Scarlatti.;)

Απάντηση: Re: Καταναλώστε γιατί χανόμαστε - Νέες αγορές

αυτό το λές γιατί δεν ακούς τζάζ: εκεί να δείς. Παίρνουν κάτι πιλάφια του Σινάτρα και τα γυρίζουν το μέσα-έξω, να μην τα αναγνωρίζεις.:grinning-smiley-043

Ε αυτό είπα κι εγώ: Πήραν κάτι πιλάφια των Κραφτγουερκ και τα ζωντάνεψαν με δοξαριές στο δόξα πατρί.
:BDGBGDB55:
Βέβαια όταν άκουγα Κράφτγουερκ δεν είχα καλό σύστημα.
:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταναλώστε γιατί χανόμαστε - Νέες αγορές

´Η μεγάλη τέχνη βρίσκεται οπουδήποτε ο άνθρωπος κατορθώνει ν´αναγνωρίζει τον εαυτό του και να τον εκφράζει με πληρότητα μές στό ελάχιστο.´
Οδυσ.Ελύτης:'H μαγεία τού Παπαδιαμάντη´.

Σωστό και ωραίο. Είναι όμως αδύνατο να μη χαρακτηρίσω έτσι κι έργα που - μεταξύ άλλων - μου αποκαλύπτουν και αλήθειες έξω από μένα, ή καλύτερα, που μου δείχνουν μεγάλα κομμάτια του παζλ, σε μια γωνιά του οποίου μπορεί να αχνοφαίνεται το δικό μου κομμάτι. Ακόμα κι' όταν το κάνουν με αμείλικτο κυνισμό και σαρκασμό, όπως λ.χ. ο Κιούμπρικ στον Μπάρυ Λίντον. :worshippy:

Τρελαίνομαι όταν σπουδαία έργα ζυμώνονται με κυνισμό, σαρκασμό κι αποστασιοποίηση! :rolleyes: