Κατασκευές από παλέτες

Να με συγχωρεστε αλλά δεν μου αρέσουν προσωπικά οι κατασκευές που ειναι με παλετες. Προτιμω να τις διαλαω και να φτιαχνω με τα ξυλα.

Μάλλον και εγώ συμφωνώ μαζί σου :ernaehrung004:

http://s25.postimg.org/b2kpx4bjz/DSC_4198.jpg
Ένα Ανέλπιστο δώρο από μια βιοτεχνία στρωμάτων στον Πειραιά.
Τις πέτυχα στον δρόμο με το πολιτικό αμαξι και έφυγα σφαίρα να πάω να πάρω το αγροτικακι μου να τις προλαβω.
Πρέπει να είναι από τους σουμιεδες που έχουν μέσα τα στρώματα και έχουν μέγεθος διπλού στρώματος.
Καθίσαμε μια ωρίτσα με τον παππού και τις διααλυσαμε

Σήμερα έφτιαξα ένα καβαλέτο εξ' ολοκλήρου με ξύλα από παλέτες. Τα πλανάρισα, έκοψα. βίδωσα και ιδού το αποτέλεσμα:

IMG_20150518_184900.jpgIMG_20150518_184925.jpg
πλήρες
IMG_20150518_184937.jpg
και το καβαλέτο κλειστό
IMG_20150518_185103.jpg

Αυτο το στυλ καβαλετου ειναι παρα πολυ εξυπνο. Η κατασκευη σου ειναι εξαιρετικη.

Ελα και έλεγα να φτιαξω ενα... Θα σε αντιγραψω !!!
Μεγειες !!!

Πολυ ωραιοκαι εξυπνο. Υπαρχει καπου το πατρον/ οδηγιες για τη κατασκευη? κυριως για το κομματι που μπαινει η επιφανεια πανω

Σήμερα έφτιαξα ένα καβαλέτο εξ' ολοκλήρου με ξύλα από παλέτες. Τα πλανάρισα, έκοψα. βίδωσα και ιδού το αποτέλεσμα:

Πολύ ωραίο μπράβο..
Από σταθερότητα τί λέει;
Τα πόδια πόσες μοίρες τα έκοψες κάτω;

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας,

Πολυ ωραιοκαι εξυπνο. Υπαρχει καπου το πατρον/ οδηγιες για τη κατασκευη? κυριως για το κομματι που μπαινει η επιφανεια πανω

προσπάθησα να το ανεβάσω το σχέδιο σαν zip αλλά δεν το δέχεται.
Στο Sketchup > 3D Warehouse υπάρχει σαν Folding Sawhorses by HUMPMETWICE

Πολύ ωραίο μπράβο..
Από σταθερότητα τί λέει;
Τα πόδια πόσες μοίρες τα έκοψες κάτω;

Δεν το δοκίμασα σε πράξη αλλά σε κούνημα με τα χέρια ήταν σταθερότατο.
Τα πόδια στις 25 μοίρες.

Last edited:
Παρα πολυ εντυπωσιακη κατασκευη απο παλετες, και ιδιαιτερως πρακτικη, μπραβο!!

Ευχαριστώ Μιχάλη, να 'σαι καλά. Όπως είχα αναφέρει στο post #161 έχα αρκετές παλέτες και πρέπει να αξιοποιηθούν καταλλήλως.

Παναγιώτης, Ασπρόπυργος

Ευχαριστώ Μιχάλη, να 'σαι καλά. Όπως είχα αναφέρει στο post #161 έχα αρκετές παλέτες και πρέπει να αξιοποιηθούν καταλλήλως.

Παναγιώτης, Ασπρόπυργος
Να ρωτησω και εγω κατι σαν ασχετος που ειμαι: απο τις φωτο που ειδα, αναρωτιεμαι πως γινεται να μην ανοιγουν τα ποδια του καβαλετου με το βαρος, υπαρχει καποια αλυσιδα ας πουμε αναμεσα?