Κατασκευές από παλέτες

Μπράβο φίλε μου και απο μένα , φαντασία και δημιουργικότητα !

Χάθηκα κάπως από την παρέα, αλλά επιτέλους βρήκα δουλειά μετά από 11 μήνες ανεργίας !! ο χρόνος για κατασκευές όμως.... μηδενίστηκε δυστυχώς, 11ωρα & 12ωρα κάθε μέρα !! μονάχα Κυριακές και σε καμιά άδεια αν μαστορέψω πάλι !!

any way... πάμε σε άλλη μια ιδέα για πολυθρόνα !! :operator:

pallet chair no4 :

DSC02567-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-1024x576.jpg

DSC02570-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-1024x576.jpg

DSC02587-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE1-1024x576.jpg

και για ποιο αναλυτικά : http://easycraft.gr/no4-pallet-chair-4/
Πατριωτάκι πολλά μπράβο και για το design και για την εκτέλεση,εξαιρετικό μίνιμαλ αποτέλεσμα!Τη ζύγισες;

Να πω και εγώ ενα εύγε και καλή και σταθερή εργασια. Αρκει να πληρωνεσαι βεβαια. Η κορη μου με τον αντρα της 7 μήνες απλήρωτοι.

Αστα με τις πληρωμές ενα χάος τα τελευταία χρόνια.. Εχουμε φτάσει σε σημείο να χαίρομαστε που μας χρωστάνε μόνο 2 μήνες..

Η πολυθρόνα του Νίκου ειναι εξαιρετική! Μπράβο!

Σε γνωστο εργοστασιο της περιοχης Κορινθου, οι εργαζομενοι πηραν τις παλετες του εργοστασιου και κατασκευασαν τα επιπλα του γραφειου τους...

Καλημέρα κοπέλια !!

Ναι δόξα τον Θεό η δουλειά είναι αρκετά καλή και το σημαντικότερο πληρώνουν στην ώρα τους !! π.χ. Κυριακή πέφτει 1 του μηνός.... τα χρήματα σου τα έχεις από την Παρασκευή ! :)

Νίκο η πολυθρόνα ενώ δείχνει βαριά, είναι απίστευτα ελαφριά. φαντάσου ότι την πιάνω και την σηκώνω ανάταση μόνος μου !! :)

Ωραίος !!!! Και έλεγα τι να κάνω τα ξύλα που περίσσεψαν !!!!

οχι δεν ειναι βερνικι, 3-4 παλειομπογιες μαζι (που ειχαν μεινει απο αλλες δουλειες) ενα χερι με το πιστολι

Γεια και απο μενα σε ολη την παρεα.
Διαβασα τυχαια το θεμα με τις κατασκευες απο παλετες και μια που στη δουλεια μου εχω εκατονταδες παλετες ( δουλευω σε αγροτικο συν/σμο), λεω να κανω μια κατασκευη στον κηπο μου και να τον αξιοποιησω.
Εχω λοιπον εναν κηπο που το μισο ειναι μπετον και θελω σ εκεινο το σημειο να κανω πατωμα απο σανιδια παλετων.
Ειδα καπου φωτο που κατω εχουν καδρονια απο παλετες και απο πανω εχουν στρωσει σανιδια που εχουν τριφθει με φοβερο αποτελεσμα.
Οι αποριες μου ειναι οι εξης :
θα πρεπει φυσικα να το περασω με βερνικι νερου γιατι θα ειναι εκτεθειμενο στη βροχη, αλλα θα πρεπει να περασω και ολα τα καδρονια απο κατω ? τι βερνικι να βαλω και με τι γυαλοχαρτο τα τριβω ? ( εχω παλμικο τριβειο).
Τα σανιδια πρεπει να βαφουν και απο τις δυο μεριες με το βερνικι ?
Οι τρυπες απο τα καρφια που θα βγουν θα στοκαριστουν ?
Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις, αλλα ειναι η πρωτη φορα που κανω τετοια κατασκευη.
Αν και δεν ειμαι ασχετος με κατασκευες ( σιδεροκατασκευες και ξυλοκατασκευες), αλλα τετοια κατασκευη και μαλιστα να ειναι εκτεθειμενη στη βροχη δεν εχω κανει ποτε.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλώς ήλθες αγαπητέ foritis.
Είσαι στο σωστό μέρος που διαθέτει τους περισσότερους πτυχιούχους παλετομαστόρους & θα πάρεις απαντήσεις για όλα.
Αν και σε γενικές γραμμές στις απορίες σου περιλαμβάνεις και τις απαντήσεις ...άρα κατέχεις αρκετά πράγματα.
Αλλά ας περιμένουμε τους ειδικούς.