ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες σας, θα ξεκινησω τη Δευτερα και σιγα σιγα θα βγαζω και καμια φωτο.
Ενας φιλος πιο πανω ειπε να αφηνω 3-4 χιλιοστα αναμεσα στις σανιδες. Για ποιο λογο ?
Και επειτα για να μην παιδευτω με το παλμικο στο τριψιμο, παιζει να βαλω κανα γυαλοχαρτο στο γωνιακο τροχο που εχω ?
Θα ειναι πιο ευκολα ?
Αυτές τις πατεντες με τους γωνιακους δεν τις συνιστώ ..
Το κενό των 3-4 χιλιοστων που σου έγραψα ειναι για τις συστολες-διαστολες χειμώνα-καλοκαίρι όπως σου είπε και ο φίλος Παναγιώτης πιο πανω .
Σχετικά με τους γωνιακούς την συστήνουν και οι εταιρείες την βάση για γυαλόχαρτα.
Δεν δημιουργεί και κάποιο κίνδυνο και από προσωπική μου χρήση τα αποτελέσματα ειδικά σε ακατέργαστο ξύλο είναι πάρα πολύ καλά.
Για μέταλλο ναι , για ξύλο όμως όχι . Ούτε εύκολος ειναι ο χειρισμός και το ξύλο γίνεται όλο σημάδια με 120 και κάτω γυαλοχαρτα . Δεν εχει την ελλαστικοτητα ενοσ τριβειου. Αν σε βολεύει όμως εσένα φίλε μου διαβολικέ , πάω πάσο ...
Τα splines στις γωνίες από τις πόρτες και το πάνω μέρος του τραπεζιού (tabletop) τα έφτιαξα με ένα jig σαν αυτό (γμτ πότε θα μάθουμε και την ελληνική ορολογία σε αυτά) :
Εχεις βαλει και καγκελα ασφαλειας βλεπω
Εχεις βαλει και καγκελα ασφαλειας βλεπω![]()
Σήμερα τις βρήκα 3 τεράστιες παλέτες.. Δεν χωράνε σε καμία περίπτωση σε αμάξι..:argue:
Το γμτ ειναι οτι ειναι ολοκαίνουργια ξυλεία καθόλου ταλαιπωρημένες..
Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω την σπαθόσεγα μπαταρίας για τέτοιες διαβολεμένες περιπτώσεις..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.