Κατασκευές από παλέτες

Συγνωμη αλλα ο δισκος την ακουσε. Μπορει να μην ειδες διαφορα γιατι ισως δεν το ειχες προσεξει πριν. Περνα ενα καθαρο ξυλο και κανε κοπη, θα δεις οτι καπου εχει πιο εντονη γραμμη, αυτο ειναι το βλαμενο δοντι. Δεν υπαρχει περιπτωση να εκοψε ατσαλινο καρφι και να μην επαθε τιποτα.

Παναγιώτη θα το τσεκάρω.
Αν και έκανα πολλές τομές δεν παρατήρησα κάτι, Βασικά ο δίσκος έβγαλε σπίθες και το καρφί ψιλοέλιωσε.
Επειδή αύριο θα φτιάξω κάτι πάλι, θα το δω αυτό που λες.

Πάντως αν είναι θέμα μόνο στην ποιότητα κοπής δεν με πειράζει ιδιαίτερα....

Στον πάτο έστρωσες κι άλλα ξύλα;

Μπάμπη, έβαλα ένα ξύλο από την μία άκρη ως την άλλη (στο φάρδος) και 3 μικρά με κενά μεταξύ τους κατά μήκος του ξύλου αυτού. Στο κενό πάνω έβαλα τον μουσαμά και του έκανα μερικές τρύπες για να στραγγίζει καλά το νερό.
Η μάνα μου τώρα διαμορφώνει την γλάστρα, θα την βγάλω φωτό να δείτε το τελικό αποτέλεσμα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο κοσμος δεν εχει να φαει, και αυτος φτοαχνει ζαρτιερες...:grinning-smiley-043:flipout:

Ξύλινες ζαρτιέρες, ωραία ιδέα!

Ωραιοτατη!! well done man!

Ευχαριστώ Σύντροφε!

Πλήρες Setup!

Ωραιότατη.. Βέβαια εγώ δε θα έβαζα λουλούδια αλλά καμια τοματούλα να έχουμε να τρώμε..:BDGBGDB55:

Ωραιότατη.. Βέβαια εγώ δε θα έβαζα λουλούδια αλλά καμια τοματούλα να έχουμε να τρώμε..:BDGBGDB55:

Ντομάτες, αγγούρια και φασόλια έχω στο χωραφάκι μου και στον μπαξέ της Θείας. Στο σπίτι μόνο καλλωπιστικά!!!

Απογευματινό Project.

Βάση στήριξης για γλάστρες από παλετόξυλα.
Την προορίζω για το μπαλκόνι μιας και αυτή που είχαμε (σταντ ξηρών καρπών) στα 20 χρόνια ζωής της σάπισε!
Έτσι λοιπόν διάλυσα 3 παλέτες (2 χρησιμοποίησα και αν) και έφτιαξα το παρακάτω απείρως ομορφότερο και χρηστικό (κατ'εμέ πάντα) σταντ.
Είναι βαρέως τύπου και το δέσιμο έγινε με βίδες μήκους 10 και 8 εκατοστών και με την βοήθεια του παλμικού κατσαβιδιού του Λιδλε (εννοείται χρησιμοποίηθηκαν και άλλα εργαλεία...).

Το βάψιμο θα γίνει αύριο με τον γνωστό και σήμα καταταθέν Διαβολικό τρόπο με βερνίκι εμποτισμού και ένα χέρι Λάδι Παπαγαλέ ή Μποντέ (Bondex)!!!

Ετσι , οργασμο δημιουργίας θελω να βλέπω . Μπράβο !

Τα κυπευτικα Κρήτης απο τι δέντρο ειναι ; Χαχαχα..

Είναι υπολείμματα κοπής τα οποία έχω για προσάναμμα στα BBQ!!!

Πάντως μου κάνανε παράπονα από την γειτονιά ότι κάνω πολύ θόρυβο και τους ενοχλώ εδώ και 2 μέρες που ασχολούμαι.
Επειδή όμως τα ωράρια μου το πρωί είναι 10-2 και το απόγευμα 6-10 δεν τους δίνω σημασία μιας και δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας.
Μου αρέσει όμως ότι τους ξέρω χρόνια και είμαι και σε χωριό...
Δεν δικαιολογούν ότι βρίσκομαι και στην ηλικία της δημιουργικότητας (24 προς 25)!!!!

Μην τους ακούς Νίκο , παντού τα ίδια..απλα σε ζηλεύουν ..!

(Βρε σύ σε είχα για μεγαλύτερο..:-) )

Φτου σου αγόρι μου να μην σε βασκάνω !!! 24-25 Εεεε..... α ρε κουφάλα τυχερέ ...δεν ζηλεύω καθόλου!!!!!

Σημερινή δημιουργία (πρόχειρη...).

Πήρα έμπνευση από μία φωτό και είπα να φτιάξω ένα ξύλινο αεροπλανάκι (είναι το πρώτο μου και τα ξύλα είναι όλα περισσεύματα εξ ου και οι χοντρές ατέλειες).
Έχει χώρο και για γλάστρα και διαθέτει και έλικα (μόνο κινητήρα δεν έβαλα)!