Κατασκευές από παλέτες

Και σε μένα δεν εμφανιζόταν. To έχω δει και σε άλλες περιπτώσεις αυτό το ξαφνικό πρόβλημα.

Η λύση που εφαρμόζω (μέχρι την επόμενη φορά), είναι να κάνω παράθεση το αρχικό μήνυμα, αντιγράφοντας το link της προβληματικής φωτογραφίας και το ανοίγω σε άλλο tab.
Έκτοτε η εικόνα εμφανίζεται κανονικά και στο αρχικό μήνυμα (με refresh), ακόμη και αν κλείσω το tab που άνοιξα.

καλησπέρα μαστόρια
μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω σχέδια για να κατασκευάσω ξύλινη ξαπλώστρα?

ναι το έψαξα αλλά δεν είχε κάτι ενδιαφέρον
είχε μια όχι και τόσο ωραία

Διάβασα αρκετά (όχι όλα, είναι πολλά τα post) από το νήμα με τις παλέτες και έχω μια απορία, αν έχει ξαναδιατυπωθεί συμπαθάτεμε.
Καλά να χρησιμοποιηθεί μια παλέτα όπως είναι, άντε με μικρές τροποποιήσεις, για μια νέα κατασκευή. Τότε λέμε ότι έχουμε, ας πούμε
ένα τραπέζι,μια καρέκλα, πράγματι απο παλέτα
Αλλά, να γίνει αποσυναρμολόγηση με ότι αυτό συνεπάγεται (φασαρία,κούραση,αμφιβόλου ποιότητας ξύλο κλπ) για να χρησιμοποιηθούν μόνο τα ξύλα
ποιός ο λόγος ; Γιατί να μη πάρει κανείς έτοιμα ξύλα ; Είναι μόνο θέμα κόστους ; Αλήθεια, απο τι είδους ξύλο γίνονται οι παλέτες

Θα σου το πω απλά. Ειναι η χαρά της δημιουργίας.
Σαφώς το να πάρεις έτοιμα ξυλα είναι καλύτερο και ευκολότερο αλλά η όλη διαδικασία σε γεμίζει πολύ περισσότερο.

Είναι η ευχαρίστηση να φτιάξεις κάτι από το μηδέν.
Με μηδενικό κόστος αλλά και να αξιοποιησεις ένα άχρηστο κατά άλλους υλικό!
Είναι ελατακι αλλά έχω πετύχει και με πιο σκληρό ξύλο όπως οξυας!

Και μερικές φορές Λεύκα.

Θα σου το πω απλά. Ειναι η χαρά της δημιουργίας.
Σαφώς το να πάρεις έτοιμα ξυλα είναι καλύτερο και ευκολότερο αλλά η όλη διαδικασία σε γεμίζει πολύ περισσότερο.

υποθέτω ότι εννοείς ότι η αποσυναρμολόγηση είναι η χαρά της δημιουργίας, γιατι με τα έτοιμα ξύλα πάλι το ίδιο είναι, δημιουργία

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συμπέρασμα, είναι θέμα κόστους

υποθέτω ότι εννοείς ότι η αποσυναρμολόγηση είναι η χαρά της δημιουργίας, γιατι με τα έτοιμα ξύλα πάλι το ίδιο είναι, δημιουργία

Συμπέρασμα, είναι θέμα κόστους

Όχι εννοώ ότι είναι η χαρά του να δημιουργείς από κάτι άχρηστο κάτι χρήσιμο.

Επίσης πολλές κατασκευές δεν απαιτούν την πλήρη αποσυναρμολόγηση της παλέτας.
Δες παράδειγμα την γλάστρα που έκανα εγώ λίγο πιο πριν.

Ωραία η ζαρτινιέρα, και η μολυβοθ'ηκη μου αρέσει, φαντασία και μεράκι να υπάρχει όλα γίνονται

Για εμενα προσωπικα οι παλετες με βοηθησαν να πειραματιστω ετσι ωστε οταν θελω να κανω κατι να εχω μια εμπειρια για να μην χαλαω πιο ακριβα ξυλα
.βεβαιως βεβαιως για κατι ζαρντινιερες ειναι λουκουμι!

Τα παντα μπορεις να φτιαξει κανεις με παλλετες.
Αν δε βρεις καθαρες και μεγαλες δεν υπαρχει οριο, ετσι λιγες σελιδες πισω θα βρεις ενα καναπεδακι με παλλετες που εφτιαξα και εγω!

Για εμενα προσωπικα οι παλετες με βοηθησαν να πειραματιστω ετσι ωστε οταν θελω να κανω κατι να εχω μια εμπειρια για να μην χαλαω πιο ακριβα ξυλα

η πιο πλήρης απάντηση νομίζω

Λοιποοοοον....

Αξιωθηκα και εγω να ολολκηρωσω το καναπεδακι με τα παλλετοξυλα που ειχα βρει προ καιρου!

Σας αναρτω τα σταδια κατασκευης!!

Οι παλλετουλες...
DSC_4198.jpg

Βρηκα και απο μια εταιρια εμποριας πανελ κατι μακρυα καδρονια 6χ10 απλανιστα που ηταν κουτι!!!
DSC_4230.jpg

Επεσε τριψιμο με τον γωνιακο και τα βελκρο ο οποιος εκανε εξαιρετικη δουλεια σε χρονο dt!!!

Το μονο που αγορασα ηταν δυο φυλλα κοντραπλακε 15χιλιοστα για τα πλαινα για να φαινεται πιο δεμενη η κατασκευη αν και απο μεσα υπαρχει και σκελετος κανονικα.
Κοπηκαν με την γωνια του λιντλ
DSC_4216.jpg

Δεθηκε η βαση......
DSC_4226.jpg

Μπηκαν οι ταβλες του καθισματος,
DSC_4226.jpg

Και φτασαμε εδω....
DSC_4343.jpg

Και ενα πειραματακι που μου αρεσει οπτικα!
Τι λετε?

DSC_4346.jpg

πολύ ωραίο το καναπεδάκι,τελικά το άφησες έτσι από χρωματισμό ;

Ευχαριστω Μενανδρε!
Ναι ετσι το αφησα αλλα θελω να το περασω ενα διαφανο βερνικι κρουστας για εξτρα προστασια αν και το σκεφτομαι ακομη να κανω τις αβαφες ταβλες σε αποχρωση μαονι.